Eksik olmayın cuma günü sevindirdin beni abla...Dualarımda siz de olacaksınız bundan böyle .Allah razı olsun sizin gibi herkesten ...
Ne demek ablam belki bir gün de senin bana yardımın dokunur:)))senden de Allah razı olsun dediğim gibi ayarlayıp haber vercem:)))
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
temiz az kullanılmış bayan kıyafetleri
- Konu Sahibi kuzum85
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Ne demek ablam belki bir gün de senin bana yardımın dokunur:)))senden de Allah razı olsun dediğim gibi ayarlayıp haber vercem:)))
Seve seve elimden geleni yaparım bende ögretmen adayıyım bu arada profilnzde gördüm mutlu oldum :)
Seve seve elimden geleni yaparım bende ögretmen adayıyım bu arada profilnzde gördüm mutlu oldum :)
Güzel meslek tabi yaptırırlarsa :)) çocuğum olduğundan berri(3sene) yapmıyorum canım,özledim ama küçük bir yerdeyim burada az okul var ve dışardan gelenleri pek içlerine almıyorlar...şimdilik özlemekle yetiniyorum anlıyacağın:)) eminim çok iyi bir öğretmen olucaksın:)) öğrencilerin çok şanslı olucak :)))
Ablacım alt bedenini de yaz bana daha önce sormamışım kusura bakma
estagfirullah ablacm oda aynı 38-40 arası kalıba göre değişiyo
estagfirullah ablacm oda aynı 38-40 arası kalıba göre değişiyo
tamamdır tatlım hadi iyi geceler sana:))
canım bir kaç gün sonra sana tekrar dönücem,internette problem var, senden ricam ayak numaranı da yaz buraya....
tamam ablacım 37-38 giyiniyorum
Ne kusuru ablacım mahcup etme beni beğenmemek ne demek üzülürüm düşünmeyin öyle.Bende büyük bi heyecanla bekliyorum :) Emek eden herkesten Allah razı olsun ...
asıl mahcup olmak ne demek düşünme öyle şeyler sen😀 senden de Allah razı olsun canım benim hadi iyi geceler
gördüm ablacm mesajını :)
Tamam güzelim😀😀😀
az kulllanımış kıyafetlerinizi sosyal hizmetler içinde bulunan çocuklara yönlendirelim şeklinde bir fikir sunulmuş.Ama bendaha uygun başka bir fikir vermek istiyom. Köyde yada doğu da çalışan tanıdıklarınızvarsa yada ihtiyacı olan insanlara ulaştırma imkanı olan kişiler varsa onlarla ulaştırmanız daha uygun olur.Ben görev olarak hem doğu da hende sosyal hizmet bünyesinde çalıştım.Sosyal hizmetlerde yetişen çocuklara derneklerden,gönüllü ailelerden fazlasıyla yeni kıyafetler yardım geliyor ve devletimiz de ayrıca destek veriyor, onların ihtiyacı gideriliyor bir şekilde.
hanımlar iyi günler elimde temiz ve az kullanılmış bir çok kıyafet var birilerine yardımcı olabilir miyiz teslim ederek böyle kuruluşlar veya aracılar var mıdır bildiğiniz
iletişim 05062602328 arzu hanım
iletişim 05062602328 arzu hanım
elim de 3 yaş erkek çocuğu için kıyafet ve küçük bir kutu oyuncak var.eğer birilerine iletebilicekse yazın göndereyim..
Arkadaşlar ihtiyacı olan bulamıyorum. Benim istediğim yaptığım işin işe yaradığından emin olmak birde. Nere ile görüşebilirim. Elbiselerim 38 bedeb yaşım daha 27 yani herşeyim genç işi. YARDIMMM
ihtiyacsahibi cok kişi var aracılık edebiliriz isterseniz yalnız degilsiniz dernegi arzu hanım 05062602328