• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

temiz az kullanılmış bayan kıyafetleri

Seve seve elimden geleni yaparım bende ögretmen adayıyım bu arada profilnzde gördüm mutlu oldum :)

Güzel meslek tabi yaptırırlarsa :)) çocuğum olduğundan berri(3sene) yapmıyorum canım,özledim ama küçük bir yerdeyim burada az okul var ve dışardan gelenleri pek içlerine almıyorlar...şimdilik özlemekle yetiniyorum anlıyacağın:)) eminim çok iyi bir öğretmen olucaksın:)) öğrencilerin çok şanslı olucak :)))

canım bir kaç gün sonra sana tekrar dönücem,internette problem var, senden ricam ayak numaranı da yaz buraya....

ablam napıyosun??unutmadım seni merak etme bir kaç arkadaşımla beraber ayarladık eşyaları biraz uzadı kusuruma bakma..Pazartesi ya da salı yollıycam özel mesajdan mail adresimi atıcam sana merak etme şimdiden heyecanlıyım umarım yolladıklarım sana olur ve beğenirsin...

Ne kusuru ablacım mahcup etme beni beğenmemek ne demek üzülürüm düşünmeyin öyle.Bende büyük bi heyecanla bekliyorum :) Emek eden herkesten Allah razı olsun ...

Ne kusuru ablacım mahcup etme beni beğenmemek ne demek üzülürüm düşünmeyin öyle.Bende büyük bi heyecanla bekliyorum :) Emek eden herkesten Allah razı olsun ...

asıl mahcup olmak ne demek düşünme öyle şeyler sen😀 senden de Allah razı olsun canım benim hadi iyi geceler

az kulllanımış kıyafetlerinizi sosyal hizmetler içinde bulunan çocuklara yönlendirelim şeklinde bir fikir sunulmuş.Ama bendaha uygun başka bir fikir vermek istiyom. Köyde yada doğu da çalışan tanıdıklarınızvarsa yada ihtiyacı olan insanlara ulaştırma imkanı olan kişiler varsa onlarla ulaştırmanız daha uygun olur.Ben görev olarak hem doğu da hende sosyal hizmet bünyesinde çalıştım.Sosyal hizmetlerde yetişen çocuklara derneklerden,gönüllü ailelerden fazlasıyla yeni kıyafetler yardım geliyor ve devletimiz de ayrıca destek veriyor, onların ihtiyacı gideriliyor bir şekilde.

dernegimiz aracıyla kullanılmış eski eşyalarınızı ve kıyafetlerinizi yoksul ailelere ulaştırıyoruz arzu hanım 05062602328

Arkadaşlar ihtiyacı olan bulamıyorum. Benim istediğim yaptığım işin işe yaradığından emin olmak birde. Nere ile görüşebilirim. Elbiselerim 38 bedeb yaşım daha 27 yani herşeyim genç işi. YARDIMMM

ihtiyacsahibi cok kişi var aracılık edebiliriz isterseniz yalnız degilsiniz dernegi arzu hanım 05062602328

abla mesajna buradan cevap veremiyorum maalesef mailine attım bide senin cicilerle çektiğim resmimi gönderdim :) okuyunca yazarsn bana çok öpüyorummm :*

Back