Canım sosyal hizmetlerle görüşüp bağış yapabilirsin onları. Ben çocuk esirgemedeyim 12-18 yas kızlarımız var onlara göre ise yönlendirebilirim seni...
Ankara olması tercihim. çünkü kargo ücreti sıkıntı.selam arkadaslar..öncelıkle kıyafetlerınızı bu şekılde degerlendırmenız benı çok mutlu etti..poşet poşet çöpe atan insanları görüyorum bazen...ve onları sabahın erken saatlerınde soğukta gelip alanlarıda görüyorum..allah yardımcıları olsun hepsının..bende artık bana olmayan dar gelen 38-40 beden kıyafetlerımı ben giyerim ihtacım var dıyen kışılere dagıttım...hatta çogu arkadasımda büyük gelen giymedıklerı kıyafetlerını bana verdı böyle degerlendırdık eger antalyaya göndermek ıstersenız kişinin adresını verebılırım...allah razı olsun demeleri yeter insana....
Selam arkadaşlar...Ben hiç giymediğim yada bir iki defa giydiğim kıyafetlerimi,kermese veriyorum..Hem hayrımın nereye gittiğinden emin oluyorum hemde kermes yapan kurumlar için,bu tür verilen şey çok fayda sağlıyor...Yada yurtlarda ihtiyacı olan talebeler var,oralara da verilebilir....
Kermeslere vermek isterseniz yönlendirebilirim sizi...Aslında benle iletişime de gerek yok,biraz araştırırsanız çevrenizde birçok yer hayır kurumu vardır kermes düzenleyen,inanın orda herşey binbir emek ve çabayla yapılıyor,oralara az da olsa katkınızın olmasını dilerim...
kermesler ikinci el alıyorlarmı? hiç bilmiyordum.. kermesler oluyor ama yiyecek ve sıfır şeyler var. neyse araştırayım.
benimde az giyilmiş kıyafetlerim var.. 38 40beden arası..bu sayfa güncel olsa aslında iyi olur.. belki bir ihtiyaç sahibine denk gelir.. yada kurum ve kuruluşlar hakkında fikri olan varsa yazar.. yetiştirme yurtları benimde aklıma geliyor ama eşim yetiştirme yurdunda büyüdüğü için boşuna verirsin giymezler diyor..bizede getirirlerdi ama giymezdik bizdiyor.. tabi bilemiyorum ama varsa tanıdıgınız konu komsunuz verebilriiz az cok..
bu arada bende Ankaradayım
Yardım melekleri öncelikle şunu söyleyeyim bu konuyu nette araştırdım yardım alabilmek için . Ben üniversite öğrencisiyim 20 yaşındayım babamın durumu kötü değil çok şükür ancak kiradayız 1400 TL maas alıyor benim masraflarımı karşılamakta zorlanıyor ve ben liseden beri üzerime kıyafet alamıyorum aileme de üzülmesin diye dile getiremiyorum hoş kendileri de farkındalar sizlerde üniversite okumuşsanız eğer benim halimden biraz olsun anlarsınız eminim. Utanıyo sıkılıyorum artık aynı kıyafetleri giymekten gerçi benim için temiz olsun insanın ne giydiği umrumda değil ama herkes böyle düşünmüyor maalesef... arkadş ortamında değer görmek bu zamanda böyle şeylere bakıyor sizden ricam bu konuda bana yardımcı olmanız ...[/QUOTE.
kendine güvenen insanları hep takdir etmişimdir sen de onlardan birisin..çok güzel anlatmışsanız derdini bu kadar içten olduğun için öncelikle teşekkürederim kendi adıma:) nerde oturduğunu ve kaç beden giydiğini yazarsan yardımcı olabilirim en azından çevremdeki insanlardan yardım alırım sen merak etme hallederiz.ben üniversite okumadım ama anlarım halinden...cevabını bekliycem..
Yardım melekleri öncelikle şunu söyleyeyim bu konuyu nette araştırdım yardım alabilmek için . Ben üniversite öğrencisiyim 20 yaşındayım babamın durumu kötü değil çok şükür ancak kiradayız 1400 TL maas alıyor benim masraflarımı karşılamakta zorlanıyor ve ben liseden beri üzerime kıyafet alamıyorum aileme de üzülmesin diye dile getiremiyorum hoş kendileri de farkındalar sizlerde üniversite okumuşsanız eğer benim halimden biraz olsun anlarsınız eminim. Utanıyo sıkılıyorum artık aynı kıyafetleri giymekten gerçi benim için temiz olsun insanın ne giydiği umrumda değil ama herkes böyle düşünmüyor maalesef... arkadş ortamında değer görmek bu zamanda böyle şeylere bakıyor sizden ricam bu konuda bana yardımcı olmanız ...[/QUOTE.
kendine güvenen insanları hep takdir etmişimdir sen de onlardan birisin..çok güzel anlatmışsanız derdini bu kadar içten olduğun için öncelikle teşekkürederim kendi adıma:) nerde oturduğunu ve kaç beden giydiğini yazarsan yardımcı olabilirim en azından çevremdeki insanlardan yardım alırım sen merak etme hallederiz.ben üniversite okumadım ama anlarım halinden...cevabını bekliycem..
İlgin ve güzel sözlerin için çok teşekkür ederim allah razı olsun ... Kocaeli'de oturuyorum M-L arası giyiniyorum Adresi özelden gönderemiyorum çünkü daha dün açtım profilimi.Nasıl göndereyim.Mail adresiniz var mı ?Tekrar çok teşekkr ederim sevindirdinz beni ...
İlgin ve güzel sözlerin için çok teşekkür ederim allah razı olsun ... Kocaeli'de oturuyorum M-L arası giyiniyorum Adresi özelden gönderemiyorum çünkü daha dün açtım profilimi.Nasıl göndereyim.Mail adresiniz var mı ?Tekrar çok teşekkr ederim sevindirdinz beni ...
harika tam benim gibisin:)) çok sevindim bu işe tamamdır canım ben bir hafta on gün içerisinde kolini hazırlayıp göndericem arkadaşlık isteğini aldım ben halledince sana ulaşıcam şimdilik kendine dikkat et...başka sorunların da olursa burdan ulaş bana sakın çekinme:))
harika tam benim gibisin:)) çok sevindim bu işe tamamdır canım ben bir hafta on gün içerisinde kolini hazırlayıp göndericem arkadaşlık isteğini aldım ben halledince sana ulaşıcam şimdilik kendine dikkat et...başka sorunların da olursa burdan ulaş bana sakın çekinme:))
Eksik olmayın cuma günü sevindirdin beni abla...Dualarımda siz de olacaksınız bundan böyle .Allah razı olsun sizin gibi herkesten ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?