temiz az kullanılmış bayan kıyafetleri

kuzum85

aşk bir yangın
Kayıtlı Üye
1 Mart 2008
2.988
19
683
hanımlar iyi günler elimde temiz ve az kullanılmış bir çok kıyafet var birilerine yardımcı olabilir miyiz teslim ederek böyle kuruluşlar veya aracılar var mıdır bildiğiniz

Ben de; burda Valiliğin bünyesinde kurulmuş olan sosyal market var, verdiklerini makbuz karşılığı alıyorlar, İhtiyaç sahipleri oraya gidip üzerlerine hangisi oluyorsa, nelere ihtiyaçları varsa, görevliler yardımıyla giyindiriyorlar.,,

Canım sosyal hizmetlerle görüşüp bağış yapabilirsin onları. Ben çocuk esirgemedeyim 12-18 yas kızlarımız var onlara göre ise yönlendirebilirim seni...

Canım sosyal hizmetlerle görüşüp bağış yapabilirsin onları. Ben çocuk esirgemedeyim 12-18 yas kızlarımız var onlara göre ise yönlendirebilirim seni...

Ben Ankara'da yaşıyorum. Az giyilmiş fakat modası geçti diye giymediğim kıyafetlerimi nereye verebileceğim konusunda bi fikrim yoktu. Sosyal hizmetlerle görüşme fikri hoşuma gitti. Ankara için irtibata geçebileceğim bir telefon numarası yada bir kişi ismi verebilirseniz sevinirim. Benim kıyafetlerim 38 beden ve 16-18 yaşlarındaki kızlarda giyebilir.

muhtarlıklar da kabul ediyor giyim, ev eşyası vb ve ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyorlar. her yerde böyle mi bilmiyorum ama bizim ilçede böyle. ayrıca çağdaş yaşamı destekleme derneği de var bu tip yardımlarda bulunabileceğiniz. çok öğrenci okutuyorlar.

Arkadaşlar ihtiyacı olan bulamıyorum. Benim istediğim yaptığım işin işe yaradığından emin olmak birde. Nere ile görüşebilirim. Elbiselerim 38 bedeb yaşım daha 27 yani herşeyim genç işi. YARDIMMM

benimde az giyilmiş kıyafetlerim var.. 38 40beden arası..bu sayfa güncel olsa aslında iyi olur.. belki bir ihtiyaç sahibine denk gelir.. yada kurum ve kuruluşlar hakkında fikri olan varsa yazar.. yetiştirme yurtları benimde aklıma geliyor ama eşim yetiştirme yurdunda büyüdüğü için boşuna verirsin giymezler diyor..bizede getirirlerdi ama giymezdik bizdiyor.. tabi bilemiyorum ama varsa tanıdıgınız konu komsunuz verebilriiz az cok..

bu arada bende Ankaradayım

Son düzenleme:
selam arkadaslar..öncelıkle kıyafetlerınızı bu şekılde degerlendırmenız benı çok mutlu etti..poşet poşet çöpe atan insanları görüyorum bazen...ve onları sabahın erken saatlerınde soğukta gelip alanlarıda görüyorum..allah yardımcıları olsun hepsının..bende artık bana olmayan dar gelen 38-40 beden kıyafetlerımı ben giyerim ihtacım var dıyen kışılere dagıttım...hatta çogu arkadasımda büyük gelen giymedıklerı kıyafetlerını bana verdı böyle degerlendırdık eger antalyaya göndermek ıstersenız kişinin adresını verebılırım...allah razı olsun demeleri yeter insana....

Selam arkadaşlar...Ben hiç giymediğim yada bir iki defa giydiğim kıyafetlerimi,kermese veriyorum..Hem hayrımın nereye gittiğinden emin oluyorum hemde kermes yapan kurumlar için,bu tür verilen şey çok fayda sağlıyor...Yada yurtlarda ihtiyacı olan talebeler var,oralara da verilebilir....
Kermeslere vermek isterseniz yönlendirebilirim sizi...Aslında benle iletişime de gerek yok,biraz araştırırsanız çevrenizde birçok yer hayır kurumu vardır kermes düzenleyen,inanın orda herşey binbir emek ve çabayla yapılıyor,oralara az da olsa katkınızın olmasını dilerim...

Ankara olması tercihim. çünkü kargo ücreti sıkıntı.

kermesler ikinci el alıyorlarmı? hiç bilmiyordum.. kermesler oluyor ama yiyecek ve sıfır şeyler var. neyse araştırayım.

kermesler ikinci el alıyorlarmı? hiç bilmiyordum.. kermesler oluyor ama yiyecek ve sıfır şeyler var. neyse araştırayım.

Canım geç gördüm kusura bakma...

Diğer kermesleri bilemem fakat biz düzenlediklerimizde,dediğin gibi yiyecek,içecek,sıfır eşyalar,çeyiz aklına ne gelirse artık onlar oluyor zaten,onların dışında temiz ve yıpranmamış kıyafet verenlerde oluyor,onları ayrı bir yere alıp ikinci el olarak belirtiyoruz..Ve zaten basit bir rakam olduğu için alınıyor..

Allah kabul etsin hayrınızı şimdiden..

ben ankaradayım,eskişehirde benim babası olmayan tanıdığım bir akarabma var kızları ve erkke çoçukları var ben oraya götürüyorum giderken çok mutlu oluyorlar..

arkadaşlar vericek kimseyi bulamıyorsanız üskdarda bağış yardımlaşma yeri var fakirlere yardımcı oluyolar isteyene yardımcı olabilirim

lagrima rica etsem özelden bana ulasır mısın sana mesaj atamıyorum bu bebekle ılgılı elımden ne gelıyosa bı yardım toplamak ısterım

Yardım melekleri öncelikle şunu söyleyeyim bu konuyu nette araştırdım yardım alabilmek için . Ben üniversite öğrencisiyim 20 yaşındayım babamın durumu kötü değil çok şükür ancak kiradayız 1400 TL maas alıyor benim masraflarımı karşılamakta zorlanıyor ve ben liseden beri üzerime kıyafet alamıyorum aileme de üzülmesin diye dile getiremiyorum hoş kendileri de farkındalar sizlerde üniversite okumuşsanız eğer benim halimden biraz olsun anlarsınız eminim. Utanıyo sıkılıyorum artık aynı kıyafetleri giymekten gerçi benim için temiz olsun insanın ne giydiği umrumda değil ama herkes böyle düşünmüyor maalesef... arkadş ortamında değer görmek bu zamanda böyle şeylere bakıyor sizden ricam bu konuda bana yardımcı olmanız ...

Yardım melekleri öncelikle şunu söyleyeyim bu konuyu nette araştırdım yardım alabilmek için . Ben üniversite öğrencisiyim 20 yaşındayım babamın durumu kötü değil çok şükür ancak kiradayız 1400 TL maas alıyor benim masraflarımı karşılamakta zorlanıyor ve ben liseden beri üzerime kıyafet alamıyorum aileme de üzülmesin diye dile getiremiyorum hoş kendileri de farkındalar sizlerde üniversite okumuşsanız eğer benim halimden biraz olsun anlarsınız eminim. Utanıyo sıkılıyorum artık aynı kıyafetleri giymekten gerçi benim için temiz olsun insanın ne giydiği umrumda değil ama herkes böyle düşünmüyor maalesef... arkadş ortamında değer görmek bu zamanda böyle şeylere bakıyor sizden ricam bu konuda bana yardımcı olmanız ...

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…