- 23 Aralık 2015
- 200
- 222
- 103
- 39
- Konu Sahibi haydehaydehayde
-
Ağzım yoruluyora çok güldümgün boyu hiç birşey yapmadan oturabilirim,ev temizlemek gelmiyor içimden,dolasıyla misafir de kabul etmiyorum,yemeği eh işte yapıyorum,eve girince pijamayayı bi giyerim daha da çıkarmam,geç yatarım tatil günüyse 12 de kalkarım,zorunda değilsem kimseyi aramam(ağzım yoruluyor)ben tek miyim yaaa,aslında enerjik de olmayı içim istiyorda,bedenim istemiyor
Bu üşengeçlikle iyi bebek yapabildinizhamile değilkenki halim de aynı,bu benim işte,kimseye diyemiyorum da,ben aşırı tembelim o yüzden seni,eve çağıramam,seni telden arayamam,insanlar da beni soğuk sanıyor,soğuk değil tembelim,tahlil falan yaptırıyorum normal çıkıyor değerler,iyi ki vaktiyle evlenmişim,ben olsam beni almam
Valla acikmasam yada cocuklar yemek yapmayi bilse uapmam ...bende sen gibiyim ...gün boyu hiç birşey yapmadan oturabilirim,ev temizlemek gelmiyor içimden,dolasıyla misafir de kabul etmiyorum,yemeği eh işte yapıyorum,eve girince pijamayayı bi giyerim daha da çıkarmam,geç yatarım tatil günüyse 12 de kalkarım,zorunda değilsem kimseyi aramam(ağzım yoruluyor)ben tek miyim yaaa,aslında enerjik de olmayı içim istiyorda,bedenim istemiyor
Merhabalar bi sorum olacak benim adetim bitikten 2 gun sonra soğan suyuna başladım 6 gun sonra bıraktım aradan iki hafta gecti kahverengi akintim oluyor ve kasik ağrısı ve karın ağrısı oluyor karnıma kramp girip göğsüme kadar çıkıyor neden olabilir lütfen cevap verinValla acikmasam yada cocuklar yemek yapmayi bilse uapmam ...bende sen gibiyim ...
Temizlogi de boyle cok istahlanmam lazim yapmak icin temizlige basladigim gun regl olurum ..ertesi gune parmagimi kipordatnam o gun ne uaptim yaptim ...
Dip kose temizlik nadirdir yaptigim ama arada mecbur kalip supirurum
Nefret ediyorum kipordamaktan
Uyanınca günlük süpürgemi yaparım hariç Aha bu da benbende tembelim ama sizinkinden az farklı. uyanıp günlük süpürgemi yapıp, dağınık yerleri toplarım. baktım her şey yerli yerinde, o zaman oturur yerimden kalkmamaya özen gösteririmçoğu zaman yemek yapmak canım istemiyor, o yüzden önceden evdeki malzemelerle yemek planını yaparım..süreç uzamasın diye..
hee ama sen gel bana de ki, avmye gidelim.. farklı şehirlere gidelim..yemeğe gidelim. 5 dkya kapıdayım
Kendinde bir agirlik yorgunluk hissetmiyor musunbana da pancar motoru takmıslar gıbı hıc duramam . sızın tam tersınız olarak ne dıyecegımı bılemıyorum .
ayy benn bennn.gün boyu hiç birşey yapmadan oturabilirim,ev temizlemek gelmiyor içimden,dolasıyla misafir de kabul etmiyorum,yemeği eh işte yapıyorum,eve girince pijamayayı bi giyerim daha da çıkarmam,geç yatarım tatil günüyse 12 de kalkarım,zorunda değilsem kimseyi aramam(ağzım yoruluyor)ben tek miyim yaaa,aslında enerjik de olmayı içim istiyorda,bedenim istemiyor
Test yapin benceMerhabalar bi sorum olacak benim adetim bitikten 2 gun sonra soğan suyuna başladım 6 gun sonra bıraktım aradan iki hafta gecti kahverengi akintim oluyor ve kasik ağrısı ve karın ağrısı oluyor karnıma kramp girip göğsüme kadar çıkıyor neden olabilir lütfen cevap verin
Bu kısma nasıl geldikMerhabalar bi sorum olacak benim adetim bitikten 2 gun sonra soğan suyuna başladım 6 gun sonra bıraktım aradan iki hafta gecti kahverengi akintim oluyor ve kasik ağrısı ve karın ağrısı oluyor karnıma kramp girip göğsüme kadar çıkıyor neden olabilir lütfen cevap verin
evi dip köşe temizlemeye başladıysam durup dururken ben de AHA diyorum regl is comingValla acikmasam yada cocuklar yemek yapmayi bilse uapmam ...bende sen gibiyim ...
Temizlogi de boyle cok istahlanmam lazim yapmak icin temizlige basladigim gun regl olurum ..ertesi gune parmagimi kipordatnam o gun ne uaptim yaptim ...
Merhabalar bi sorum olacak benim adetim bitikten 2 gun sonra soğan suyuna başladım 6 gun sonra bıraktım aradan iki hafta gecti kahverengi akintim oluyor ve kasik ağrısı ve karın ağrısı oluyor karnıma kramp girip göğsüme kadar çıkıyor neden olabilir lütfen cevapValla acikmasam yada cocuklar yemek yapmayi bilse uapmam ...bende sen gibiyim ...
Qma adetim e 12 gün varTest yapin bence
tembelliğimden dolayı iki süpürgem var biri robot kız hahah diğeri de şarjlı.. benim için süpürmek en fazla 10 dk. ya uygulamaya girip tıklıyorum ya da şarjlı ya kolay oluyorUyanığım günlük süpürgemi yaparım hariç Aha bu da ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?