ayni kaderi yasiyoruz ben de yurtdisindayim yillardir 3 yildir da calisiyorum kardesim zorla 2 yillik bitirdi aslinda diplomasi fena bir alanda degil. Sizinkinin sansi tabi bayagi yuksekmis. Türkiyede zamaninda zannediyorum 2013 yilinda Bogazici isletme mezunu arkadasim KPMG de 1500 tl ye imza atmisti, suan 31 yasinda ve cok cok iyi kazaniyor dediginiz gibi nerede okursaniz okuyun saha tecrübesi olmayan insana zaten Türkiye de asgari ücret veriliyor. Bizim aile isimiz var cok da iyi kazandiriyor ama kardesim beyefendi onun basinda bile durmaya tenezzül etmiyor 25 yasinda bedelli yapti geldi, dünya umru degil afedersiniz iciyor, siciyor. Zamanla da kimsenin saygi duymayacagi biri olacagini biliyorum. Ailenizde cok ilginc 9K lik ev tutmak, ispanyolca kursuna yollamak... tembel insan tembeldir iyi yine Bilkent i bitirebilmis benim bu cins bir kuzenim var Odtü ye derece ile girdi, ayni boyle bahanelerle bikbik ailesini yedi bitirdi bir de alkolik oldu 33 yasinda evde oyun bagimlisi ve gunde 5 lt sarap iciyor. Türkiye nin sayili muhendislerinden biri olabilecek adamin hali iste.. cocuga her istedigini vermek malesef iyi degil. ve ben suna da inaniyorum cidden hamur meselesi. Ben gerekirse temizlige giderim ve hic gocunmam kardesim iki gün parasiz kalsa sinir krizi gecirir. yapabileceginiz hicbi sey yok sinir koyun mutlaka. asla da yaniniza gelmesin. aile de olsa böyle insanlarla araniza mesafe koymak zorundasiniz malesef ki. ilan falan atiyormussunuz ama Türkiye de vakit nakit demek firmalar da sorar oglum iiki yildir napiyorsun neden basvurmadin diye? 24 yas benim yasadigim ulkede meslege baslamak icin hic gec degil ama Türkiye de sorarlar yani iki yil naptin kocum diye