- 12 Temmuz 2006
- 55.560
- 213.201
- 52
-
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #1.101
Hanımlar,
lütfen fal bakılan sitelerde fal baktırıp soru soran insanların yazılarını buraya taşımayınız.
Bu arada sizlere tavsiyem fal için gerçekçi yorum istiyorsanız sadece kahve baktırın kartlar hiç güvenilir olmuyor tesadüfen seçiyosunuz çünkü Kahvede en son hisler ve enerjiye baktırdım 2 defa gayet güzel yorumlamıştı isabetli Çok beğendim...
Sezgilerindili henüz yorum yapmadı, bekliyorum.
Bir de falı gönderirken doğum tarihi ve saatini filan yazıyorsun..
Venüsünkızı "güya" yorumlarken tamamen burcumun özelliklerine bakıp, kopyala yapıştır yapmış.. çok belli..
Çünkü daha önce ben de doğum haritama bakmıştım.. resmen aynısı.. sadece en sonuna 2 cümle eklemiş, sanki bir şey bilmiş gibi..
O da "2014 değişim yılı olacak, biriyle tanışacaksın" Bunu ben de herkese söyleyebilirim.!
Kısaca Venüsünkızından hiç memnun kalmadım. Diğerini bekliyorum..! Umarım o doğru dürüst 2 laf eder.!
Spirituel ve MadamMaya ya baktıran var mı? beğenileri yüksek..
3 tl lik baktıracağım.. SezgilerinDili' ne baktırmak istiyorum aslında ama şuan yok, onun dışında aklımda bu iki kişi var sistemde olan.
baktırdın mı madam maya fal ben baktırdım
yok hayır, sezgilerindili'ne gönderdim gene, güniçi aktif, giriyor.. o kadar beğenilince uzun bakıyor denilince merak ettim ama tek niyet diyor illa.. birden fazla soru sormuştum iptal edip tekrar göndericem bugün artık, merak ettim.
kırk yılın başı kredi yüklüyorum o da az, ona göndereyim diyorum, aklımdaydı bir süredir..
madam maya nasıldı?
madam maya güzeldi yaa ben memnun kaldım istediğin kadar sor madam cvp veriyor hemde
dünden beri 1. sırada beklemedeyim.. yarın bakıcam demişti ama sıkıldım valla, merak etmesem çekicem
ben 3 defa gönderdim bakmadı sana da bakarmı bilmem şuan falda görünüyor ama Eğer bakarsa yorumunu bekliyorum bende merak ediyorum nasıl baktığını
ben 3 defa gönderdim bakmadı sana da bakarmı bilmem şuan falda görünüyor ama Eğer bakarsa yorumunu bekliyorum bende merak ediyorum nasıl baktığını