- 23 Ağustos 2012
- 49.554
- 229.738
-
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #1.081
Kehriban mı ????
Vay bee... Ne kadar değişkenlik gösteriyor cidden.
Salladı durdu bana o.
Dediğinin tam tersi oldu bir de. Benim için önemli bir konuydu üstelik.
Zaman tutmayabilir onu anlarım ve çoğunlukla da falda verilen zamana inanmam zaten ama dediği şeyin tam tersi olunca ayrı.
Kara listemdedir kehriban.
thetis666 --- uzak durun.. !! bırakın dediğinin çıkıp çıkmamasını, sizinle çok alakasız şeyler söylüyor.!
Almula 925 --- dedikleri yarı yarıya çıktı diyebilirim. Yani söylediklerinin yarısı sizinle alakasız.. 1-2 cümlesi tutmuş ama onu da olay olduktan 1 ay sonra anlıyorsunuz..!! garip..!
Kısaca; ikisinden de memnun kalmadım.!
Sezgilerindili ve Venüsünkızı çok öneriliyor. Onlara yolladım bugün.. Dedikleri çıkarsa yazarım.
Artik kime guvenecegimi sasirdim zaten, en iyisi hic baktirmamak tellwe'de.
Cidden sasirdim Kehriban'a cunku bir arkadasima attigi fali okudum ve olaylar kelimesi kelimesine soyledigi dogrultuda gelismis.
prenses34
peki mithatlan 1 ay içinde görüşebilecekmiyim?mithatın yengesi nezaman iyileşecek?mithatın maddi durumu ne zaman düzelecek?bana haksızlık yapan kişilerin işleri ters gidicekmi?yeni gireceğim güvenlik işinde kalıcı olucammı?özcan bey söz verdiği gibi yeni polikilinik açılınca beni oraya sabitlicekmi?polikilinikde işimi iyi yapıpda kalıcı olabilecekmiyim?kpssye gircem.torpillen belediyeye gircemmi?
sorular yavaş yavaş şekil değiştirmeye başlamış ama mithat hep sabit
o da bişey mi şuna bir bakın
prenses34
duyguyla artık görüşüp konuşmuyo dimi?duyguya hiç bi zaman aşık olmadı dimi?duygu seksde iyi değildi ben iyiydim ona göre dimi?verdiği sözleri tutucakmı?2014 yılı içinde evlenecekmiyim mithatlan?mithatın işleri nezaman düzelcek?benim iş durumum ne olucak?duygu bidaha sırnaşmıcak mithata dimi?
yaz mutlaka mrk ettim bak şimdi
o da bişey mi şuna bir bakın
prenses34
duyguyla artık görüşüp konuşmuyo dimi?duyguya hiç bi zaman aşık olmadı dimi?duygu seksde iyi değildi ben iyiydim ona göre dimi?verdiği sözleri tutucakmı?2014 yılı içinde evlenecekmiyim mithatlan?mithatın işleri nezaman düzelcek?benim iş durumum ne olucak?duygu bidaha sırnaşmıcak mithata dimi?
Sezgilerin diline bir türlü kahve fal baktıramıyorum hep iade ediyor istediğim gibi çıkmamış diyor gönderip baktıranlar fot.nasıl çekiyor acaba açıklayabilirmi
parayı az vermişsindir ondan
Yemin ediyorum gülmekten öldüm.
Zavallı falcı buna ne cevap yazsın Allah aşkına?Sen daha iyisin beline kuvvet kızım mı desin
Hanımlar,
lütfen fal bakılan sitelerde fal baktırıp soru soran insanların yazılarını buraya taşımayınız.