Kizlar hepimiz bilsek de sunlari yapsak, hicbir zaman fal baktirma ihtiyaci duymayiz
Asla erkeklere seviyorum demeyeceksin,sadece cok az arada karsilik verme amacli ufak tefek belli edeceksin..Asla sık sık arayıp mesaj atmayacaksın,onları fazlaca düşünmeyeceksin.Kendi hayatın hep ön planda olacak,farklı hobiler edineceksin ve ne arkadaslarından ne hobilerinden onlar icin ödün vermeyeceksin..Filmemi gitmek istiyorsun,o istemiyormu,sen gideceksin..Ugrastirmadan hemencecik sevismeyeceksin..Cok istesen delirsende belli etmeyecek,hep zora koşacaksın..Kitap okurken,birsey izlerken,veya kiz arkadaslarinla beraberken onlarin yaptigi gibi hiiicccc tel.inle ilgilenip mesajlarina cevap vermeyecek,isin bitince yanitlayacaksin..Burda fala harcadigimiz para,enerjiye spora gitsek,alisveris yapsak,kitplar alip okusak,ne bileyim kendimizi mutlu edecek seyler yapsak,bakin nasil kul köle oluyorlar..Murphy Kanunu:birseyden vaz gecitigin zaman o sana gelir..
Bende artık fala veda ediyorum ve hepinizi cok seviyorum,cektiginiz acilari ve uzuntuleri hepsini cook iyi anliyorum..yasamayan bilemez,Allah hepimize iyi ve guzel seyleri yasamayi,hayatimizi daha dolu dolu ve yararli seylerle gecirip mutlu olmayi ve iyi insanlarla karsilasip mutlu olmayi nasip etsin..Sevgiler hepinize