- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #6.361
Dayanamayip onuda denicem galiba yagmurda hala 3.siradayim onu denediniz mi acaba hic
denersen haber ver lütfen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dayanamayip onuda denicem galiba yagmurda hala 3.siradayim onu denediniz mi acaba hic
Nazza yollamistim ama 14.sirada diye cikinca iptal ettimParapsikolog bana da aldatıldığımı söylemişti ne garip AlakasıZ yorum yapmıştı:) nazzı bende merak ediyorum doğrusu kahve falı göndereceğim ona yorumum geldiğinde fikirlerimi yazıcam buraya
Barkiel ve asi cicege ne fali atmistiniz acaba
barkiel promosyanda kahve bakmıştı bana beğendim, arkadaşım katina atmış tı süper dedi
Canım bende simdi barkiele katina baktirdim yorumunu begendim tarihler vermis cikarsa yazarim burayacanım barkiel e tarot.asiçiçege de kahve yollaöıştım
Ben beklerim canım klothoyu bir hafta belkemiştm onuda beklerim merak ediyorum bayağı beğenilmiş burada denemek lazımNazza yollamistim ama 14.sirada diye cikinca iptal ettim
Klothayi begenmismiydin canimBen beklerim canım klothoyu bir hafta belkemiştm onuda beklerim merak ediyorum bayağı beğenilmiş burada denemek lazım
Canım bende simdi barkiele katina baktirdim yorumunu begendim tarihler vermis cikarsa yazarim buraya
Cikarsa yazarim ben canim o zaman baktir istersenof of of şu yeni falcılar niye çıkar ortaya ya yok ama inatla bir süre baktırmayacağım
Ben çok beğenmiştim şuanda dedikleri çıktı banaKlothayi begenmismiydin canim
Ben hicbirine inanmiyorum artik..akisina birakmak gerek hayati,bu kadar ugrasmamak belki..Ben beklerim canım klothoyu bir hafta belkemiştm onuda beklerim merak ediyorum bayağı beğenilmiş burada denemek lazım
Ben baktırdım anda mükemmel geçmişte de iyi gelecek beklemedeSeruven'e kitap falı atan var mı arkadaşlar olumlu veya olumsuz yorumalrınızı bekliyorum
Cikarsa yazarim ben canim o zaman baktir istersen
sıkıntı burda gülüm sana çıkan bana çıkmıyor bana çıkan sana çıkmaz bu fal olayı böyle bir şey
Ya millet naazza ne fali baktirdiniz memnun kalanlar?Tamam canim tesekkur ederim deniyim onuda