Fal baktırırken sürekli bu forumdan yararlanıyorum.Bu yüzden falcılar hakkında ne düşündüğümü yazmak istedim ben de.Elbette ki sadece benim düşüncelerim bunlar ^_^
AKREPGOZ: Bu sene içerisinde evleneceğimi söylemişti ksksksks ben daha 21 yaşındayım ya, çıkmadı dedikleri.
Klothoyagmur: Bildiği şeyler var özellikle geçmiş ve şu anla ilgili ama gelecekle alakalı söyledikleri çok yuvarlak şeyler ve tutmadı.
Asicicek:Hiçbir dediği tutmadı hatta kendisine de yazdım bunu aasdjsdfd hiçbir şey yazmadı cevap olarak.
Rhea: Yine evlilik yolu görünmüş bana ehe, tam anlamıyla fiyasko.
Araf13: Ne şu anı ne geleceği bilememiş.
ecem23: Açıkçası dediklerini pek sallamamıştım eheh ama uyardığı noktalar çıktı ve o zaman öyle bir durumda olduğumu dahi bilmiyordum. :') ama kesin tarih vermemişti yuvarlak yorumları yüzünden de şaapmamış olabilirim.
BinNaz: Şu anı gayet iyi yorumladı beğendiğimi söyleyebilirim ama biraz fazla pozitif sanırım, gelecekle ilgili yorumu çıkarsa düzenlerim. :)
Desia: Kesinlikle kendisini ve yazdıklarını falcı olarak değilde bir arkadaşla dertleşir gibi düşünmek lazım, çünkü geleceği söylemekten ziyade size yazdığınız sorular üzerinden yorum yapıyor öyle dertleşiyorsunuz
MedyumSelena:Kısa ve öz olarak anlattıkları doğru ve net tarih verdi eğer çıkarsa yazarım.
kocaalem: Anı çok iyi yorumladı, yakın geleceği de bildi amam uzak gelecek için yorumladığı şeyin olacağını düşünmüyorum.
kiraze12: Kesinlikle tellwede tekrar baktırmayı istediğim tek falcı. Falını dinlerken şok oldum çünkü çok çok az bilgi vermiştim. Bir sürü ayrıntı vermiş ve inanın hepsi doğruydu bir tane bile ne alaka dediğim olmadı. Çok kısa bir zaman verdi bakalım dedikleri çıkacak mı.