Kizlar tam bi fal manyagi olarak gerek reel hayatta gerel sanal ortamda baktirdigim falcilar icin fikir vermeye geldim sizlere :)
Istanbulda evinde tarot katina ve kahve fali bakan bi bayan var Suna isminde. kahve fali icin 80, tarot ve katinaya 120 lira aliyor. Kahve ve katinayi bilmiyorum ama tarotta nokta atislari yapti yani, tekrar gidilebilir.
antalyada kaleicinde bi resim atolyesi sahibi bayan var ismi Şifa, o da kahve falinda oldukca iyi 50 tlye bakiyor :)
Daha cok gittigim yer oldu ama bu ikisine para verilir sadece yani diger gereksizleri yazmiyorum.
Sanal ortama gelince de, cok uygun fiyatlara cok iyi bakan 2 isim biliyorum sık sık da baktiririm canim sikildikca zaten ki ucretleri komedi yani disardakilere gore ki o ucretlerin dahi % 30unu alıyorlarmis duydugum kadariyla ilginctir ki.
Biri tellwede MedyumSelena.
30 tlye yildizname bakiyor, neden bilmiyorum kadincagiz ayni seyleri soylese de hayatimda olucaklari, israrla tekrar tekrar baktiriyorum cunku cok dogru cuk cuk nokta atislari var.
biri de
www.falsepeti.com'da 1 aydir kesfettigim Miroskas isimli falci.ona da ilk basta guvenememeistim yeni oldugundan herhalde ama 1 ayda aldi basini gitti o da yasadigim ilden ailemden okuyyp mezun oldugum okuldan nisanlimin yaptigi yapicagi islere suan ilgilendigim ise hayatimda bana zarar verem tiplere kadar ne varsa cat cat soyledi Horoskop falinda. 35tlye bakiyor ve bunun 10 lirasi falan ona kaliyor anca buna fazlasiyla degdigini dusunuyorum yani. Tarot ve katinada da cok iyi, kahve falini bilmiyorum henuz gondermedim online olacagi zaman facebook sayfasindan bildiriyor falan baya ayrjntili guzel bakiyor
onun disinda binnaziydi, cicegiydi fanasiydi hepsi bos yani, deneyin yanilirsaniz bana gelin :)
Medyumselena ve Miroskas kalppp :))