- 20 Şubat 2010
- 32.896
- 6.247
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #6.261
Bu naazz gece de giriyor mu siteye yoksa gündüz mü bakıyor genelde?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben serüvenden ve selenadan memnunum canım :) ama serüvene kitap falı selenaya da su falı attım. ikisinden de memnun olan ve olmayan var seni yanlış yönlendirmek istemem enerji meselesi fal sonuçta :) ikisi de benim favorimdir :)seruven chloe ve medyumselena nasıl kızlar? son kredılerımı harcayıp fal ısıne ara vercem de
ben serüvenden ve selenadan memnunum canım :) ama serüvene kitap falı selenaya da su falı attım. ikisinden de memnun olan ve olmayan var seni yanlış yönlendirmek istemem enerji meselesi fal sonuçta :) ikisi de benim favorimdir :)
seruven chloe ve medyumselena nasıl kızlar? son kredılerımı harcayıp fal ısıne ara vercem de
seruven ve selenayla veda edeyım o zaman tesekkur ederım=)
Selena garip, acaip bir hatun, bence baktir. Tuturdugu cok kisi var.
bir yolun var adlı sitede bakım yapıyor artık. Ben de geçen baktırdım ilk kez ona. Çıktı derken falın nasıl tam olur bildi mi olacakları?İlkay Gür'ü hiçbir yerde göremedim ben.
Hangi sitede bilen var mı? =(
2013te baktırdığım falı çıktı ya.
Bir daha baktırmak istiyorum.
urmia senin bi cok yorumunu okumustum sayfayı aktif takip ediyorsun eminim unutturmayacağına bunun için kişisel teşekkür ederim. Ben sürekli online olamayabiliyorum huzurlu oldum şimdi =)
elrond
efsunlar
Herra
sahsenem
adalar tutturamayanlar.
Bunlara kalsa çocuk aşkımdan ölüyordu. Bende patladılar. İsabetli olanlar çıktıtsa sizde bilemem. İçlerinden sadece Herra birebir durum analizi etti. Ertesi aksam çocuğun sevgilisi olduğunu öğrendim Herra'ya söyledim seni kandırmak istemişler öyle birsey yok dedi ahaha