tellwe.com'da bakılan fallar!

Öyle bir şansımız var ise yapalım hepimiz.

Öyle bir şansımız var ise yapalım hepimiz.

evt yapmamiz lazim paypali kullananlar ozellikle cunku soyle dusun 5 kredi 5 tl ama sen 6 kredi icin 5 dolar yani 10 lira oduyorsun ortada bariz bir haksizlik var simdi onu 7 kredi 5 dolara yukseltmisler ama yine haksiz bir kazanc soz konusu burada diger sitelerde hersey turk parasi uzerinden yapliyor yani 5 kredi ise 5 liraya alabiliyorsun yine

Mobil odeme yapinca tl oluyor yani 5 kredi 5 tl.
Valla sikayet edelim

:))) yazik ya dedektif olmuslar haberimiz yok

arkadaşlar bende dün burada okuduktan sonra defne sultana tarot falı baktırdım ve hiç memnun kalmadım hiçbir şeyi bilememiş telvede kredim var en güvenilir falcı kim sizce kime baktırsam kararsızım.

bir de ben telefonumla ödeme aldım isim adres bilgileri gidiyor mu falcılara acaba?

Binnaza su falı baktırmak istiyorum 30kredi değer mi sizce başarı oranı %100 baktıran var mı?

birde medyum emel var yaşlı bir kadın resmi var ona baktıran var mı?

Son düzenleme:
kızlar bilgi ve ilkay tam ters şeyler söyledi kim daha tutarlı sizde çok kafam karıştı
Ben falcı olarak Bilge derim, tutarlılığıda dahil buna ...Ama severim İlkay'ıda...
İlkay 'da iyi bi yorumcu kesinlikle.Çok uç noktada iki isim olmadıkları için net şu diyemiyorum..Kişiye göre değişir gibi sanki.

Bugün itibariyle Selena ablamın dediği gibi olumsuz giden olay, olumluya dönmüştür. Aynen tarif ettiği gibi oldu. Çok şükür... Olumsuz kalacak diye ödüm kopmuştu. Eski fallarıma bakarken, adaların dediği çok ufak bir şeyi de yaşamışım. Sağlıkla ilgili. İlkay bu durum için olumsuz sonuçlanacak demişti. Patladı yani. Benim için fal dönemi kapanmıştır. Artık baktırmamayı düşünüyorum.

Ay çok sevindim canım çünkü bende Selena nın söylediklerini bekliyorum inşallah bana da tutar peki önemli birşeymiydi

kızlar, nesibe falları topluca yorumlayınca mı yolluyordu yoksa tek tek venüs gibi yorumladıkça atıyor muydu?? arkadaşım sordu ben unutmuşum yaa, ne diyeceğimi bilemedim kıza

Kızlar=)
Şimdi onlinedakilerden önceden baktırdığım oldu .Son yazılanlardan dikkatimi çeken isim saraylı hanım.Dediklerini yaşayan var mı ?
Yazıyı beğenirseniz ya da bana özelden mesaj atabilirseniz saraylı hanım ile ilgili çok iyi olur.

kızlar, nesibe falları topluca yorumlayınca mı yolluyordu yoksa tek tek venüs gibi yorumladıkça atıyor muydu?? arkadaşım sordu ben unutmuşum yaa, ne diyeceğimi bilemedim kıza
Nesibe hepsinin yorumlarını bitirdikten sonra yolluyor canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…