- 19 Nisan 2014
- 565
- 263
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #5.101
Arkadaslar hem saraylihanima hem de selenaya fal baktiran varsa icinizde bana ozelden mesaj atabilitmi birsey sorucam da!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben dünden beri 100 liralık fal baktırdım ve memnun kaldım diyemem boşa zaman ve para kaybı gibi geldi bana ama insanın içindeki bir şey dürtüyor acaba ne söyleyecek diye en iyisi çok takılmamak
O değil de 2 ayakkabı+bir takı seti+2 yüzük+kapatıcı+saç boyasına nasıl 40 tl verdiniz? Bende orada alışveriş yapacağım :)100 lira fala mı bayıldın
Valla bacı ben bugün kendime 2 ayakkabı , bir takı seti , 2 yüzük , bir makyaj malzemesi kapatıcı , saç boyası aldım ve toplam 40 lira verdim tüm bunlara ve buna rağmen keşke bu kadar açılmasaydım dedim. Valla bu aldıklarımla kendimi süsleyince falcıların söylediği aşka dair şeylerin çıkma ihtimali daha yüksek
O değil de 2 ayakkabı+bir takı seti+2 yüzük+kapatıcı+saç boyasına nasıl 40 tl verdiniz? Bende orada alışveriş yapacağım :)
Valla helal olsun sana :) Aslında çok mantıklı kendimize yönelip falı bıraksak olay bitecek , herşey içimizdeBacı bu sırrı annem de yıllardır çözememiştir her defasında bunları çalıyor musun diye sorar vallah billah çalmıyom parasını veriyom ama çok sıkı pazarlıkçıyımdır
Ayakkabılar babetti ve tanesi 5 liraydı numarası mı ne bitiyormuş elden çıkarıyorlardı kaptım 2 adet = 10 lira
Takı seti kolye ve bileklik ama böyle ince bir şey değil iç içe geçmiş halkalardan afilli bişe ikisi 5 liraydı , yüzükler de eklem yüzüğü aldım tanesi 2,5 liradan takılar da etti 10 lira
Kapatıcı da %50 indirime girmiş adam tükkanı kapatıyormuş o da geldi bana 12 liraya bu arada bu kapatıcıyı cidden tavsiye ederim hatunlar hem göz altımı aydınlattı hem de benim gözaltım azcık siyahtır onu da kapadı ışıl ışıl oldum
Saç boyası da 5 liraya aldım , anaaaa dur kız 40 lira vermemişim tüm bunları 37 liraya kapamışım ben
Bu yöntem cidden etkili , fal krizim gelince hemen gidiyom ona vereceğim parayla alışveriş yapıyom sonra cicilerimle süsleniyom özgüvenim tavan yapıyo valla Üstelik elimde kayda değer bişiler oluyor kullanabileceğimValla helal olsun sana :) Aslında çok mantıklı kendimize yönelip falı bıraksak olay bitecek , herşey içimizde
katılıyorum arkadaşım ama merak işte en iyisini sen yapıyorsun bu arada kapatıcının markası ne bende almayı düşünüyordum ama denediğim zaman gözlerimin altında toptop duruyor:)100 lira fala mı bayıldın
Valla bacı ben bugün kendime 2 ayakkabı , bir takı seti , 2 yüzük , bir makyaj malzemesi kapatıcı , saç boyası aldım ve toplam 40 lira verdim tüm bunlara ve buna rağmen keşke bu kadar açılmasaydım dedim. Valla bu aldıklarımla kendimi süsleyince falcıların söylediği aşka dair şeylerin çıkma ihtimali daha yüksek
katılıyorum arkadaşım ama merak işte en iyisini sen yapıyorsun bu arada kapatıcının markası ne bende almayı düşünüyordum ama denediğim zaman gözlerimin altında toptop duruyor:)
Arkadaşlar merhaba bir süredir girmiyordum sisteme. Epey bir değişmiş binnaz abla sayfası kapanmış filan. 2 aydır bir konu hakkında isimlerini vereceğim falcılara fal yorumlattım. Benim eczanem var yaklaşık 1 sene oldu ve maddi yönden çok sıkıntılar yaşadım. Bu sıkıntılar ne zaman bitecek diye sordum falcılara birkaç gün önce yüklü bir para geldi ve sıkıntıları atlattım çok şükür. Şimdi bu konuda olumlu ve olumsuz yorum yapan falcıları sizlerle paylaşmak istedim.
Olumlu Konuşanlar
Fal alem
Rezzan Abla; En kısa sürede hiçbir sıkıntımın kalmayacağını söyledi.
Ester Kira; En kısa zamanda sana para gelecek demişti.
Biryolunvar
Rad Mirza; En geç 3 aya rahatlayacaksın demişti
Feyzan; Gelecek ayın ortalarında sana bir yakınından para gelecek ve seni nispeten rahatlatacak demişti.
İlkay Gür; Bu ay içerisinde seni rahatlatacak kadar para gelecek demişti.
Derin Kaya; Yaz bitmeden para konusunda çok rahatlayacaksın demişti.
Fal sepeti
Melek; Sıkıntın en kısa zamanda çözülecek demişti.
Nesibe; Birkaç aya sıkıntın kalmayacak demişti.
Binnaz Abla
Pınar Gökçe; Seneye anca sıkıntıların geçecek dedi. Harcamalarına dikkat et dedi
Hülya Demir; Bu altı ayda parasal yönden hiçbir sıkıntın kalmayacak dedi.
Tellwe
Medyum Selena; Bir aya sıkıntın tamamen bitecek demişti.
Medyum Taylan; Üç aya sıkıntılar bitecek yeni bir sayfa açacaksın demişti.
Olumsuz Konuşanlar
Binnaz Abla
Pınar Gökçe; Seneye anca sıkıntıların geçecek dedi. Harcamalarına dikkat et dedi
Fal alem
Nurşah; Bu konuda ümitli olmamam gerektiğini ve kendimi hazırlamamı söyledi
Tellwe
Pierre; İş yerini kapat, zararın neresinden dönersen kar dedi.
Alwin; Bu iş yerini en kısa zamanda kapatmamı ve başka işlere bakmamı söyledi.
Senin adına çok sevindim Allah yaşatmasın
Ee hepsi bilmis yani neredeyse
Ee hepsi bilmis yani neredeyse
kızlar falalemdeki ester kira yı bilen var mı
Canim bu arada cok sevindim toplanmasina..nacizane bir onerim olur sana ozelden yazarimGerçi öyle oldu birkaç kişi haricinde her kez üç aşağı beş yukarı bildi. Neyse keyfim yerinde artık çok şükür.