Merhabalar... Benim de Tellwe'de bir kaç fal deneyimim oldu. Ben iş aradığım için sorularım da hem bunun üzerine oldu...
Esince: En geç Mart ayında iş bulacağımı, şirkette iyi bir kariyer yapacağımı ve bu iş vesilesiyle hayatıma birinin gireceğini, evliliğe gideceğimizi söylemişti. Gerçekten de tam Mart'ın 3'ünde bana iş teklifi geldi, ancak iş freelance yani evden çalışacağım bir işti. Tabi ki evde çalıştığımdan kimseyle tanışmadım. Aşkla ilgili bir gelişme olmadı haliyle. Yani Esince iş bulacağımı bildi ama o kurumsal bir firmada çalışacağımı söylemişti. Yine de hisleri kuvvetli ve iyi kalpli bir insan olduğunu düşünüyorum. Tarot baktırmıştım.
Crazywomen: Su falı baktırdım. Geçmişi mükemmel okudu. Çok farklı bir sektörde (benimle çok alakasız) iş bulacağımı söyledi. Verdiği tarihe yakın freelance çalışmaya başladım. O da Esince gibi kurumsal bir yer görmüştü, olmadı.
Sezgilerin Dili: Kahve falı baktırdım. Falı çok uzundu, emek vermişti ama bana çok karışık gelmişti. Verdiği tarihler tutmadı. Tarif ettiği gibi durumlarla karşılaşmadım.
Aymira: Kahve falı... Beni oturduğum yere çivileyen bir yorumdu. Beni tanıdığını zannedip korkmuştum, o kadar çok detay vermişti ki. Söylediği şeylerin gerçekleşmesini çok isterdim, ama maalesef tarihler geçti... Yine de keşke dönse, yeniden baktırabilsem.
Serüven: Geçmişi iyi okudu ancak gelecek tamamen patladı. Tarot bakmıştı.
Asiçiçek: Değişik bir tarzı var. Az ve öz lafı dolandırmadan yazıyor. Pembe tablocu değil. Kahve falı baktırdım. Hisleri kuvvetli gibi geliyor. İş için direk isim verdi. Bir de yaz sonu dedi. O yüzden beklemede...
Şimdi miraclenil'e baktırmayı düşünüyorum. Sibella'yı da düşünüyordum ama burada bir yorum gördüm sonra vazgeçtim. Açıkçası uygun fiyatlılara bakıyorum, fala para vermeye acıyorum.