- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #3.841
hepinize iyi kandiler kizlar, bence de bgn ara verin onu yerine iki dua etseniz eminim istediginiz olur
ama bende biriki birsey eklemek istiyorum
Esinceyi ben pek begendim derim yine de diyecegim :)
asicicek ben de baktirdim cok yakin tarihler soyledi tarihler gecti gitti ama sevdigim kisinin meslegini bilmesi ilgincti :) ama bazi kisilerle ayni seyleri soyleri
miracenil bence faldan anlamiyor cidden yani bana cok abuk sabuk alakasiz seyler soyledi bence paranizi bosa harcamayin bu forumda ondan yuz kat daha iyi fal bakanlar var bence
seruven bilemiyorum dedigin olmasina daha var ama durum analizini iyi yapmisti
fatima da hcbirsey soylemden tum detaylari bilmisti bakalim gelecek tutacak mi
selena da cok ayrintili olarak durumu iyi bildi ama gelecek icin zamani var
crazywoman su fali baktirmistim oda selena fatima gibi ayni seyleri soyledi ama zamani gecti gitti
peki seyma hakkinda ne dusunuyorsunuz cezzve de seyma ve karia baktirdm ikiside birbirindan farkli seyler soyledi sonuc olarak ama ikisinin da ayni soyledigi noktalar vardi
Şeyma yı ben beğenmiştim nokta atışları vardı ve söylediği şeyler çıktı ayrıydım barışacaksın dedi, barıştım şu tarihlere dikkat et dedi ve kısa bir ayrılık var dedi
dediği tarihlerde oldu seyahati var dedi ondan sonra barışma var dedi, dün seyahat haberini aldım barışma için beklemekteyim