Kızlar bende 3,4 kişinin falı çıktı onu sizede haber vereyim dedim...
Ama sadece zaman konusunu tutturamadılar pek...
Bathsheba ya ilk baktırdığım fal ...Birebir tarif ettiği kişiyle tanıştım..Ve aynı şu an dediklerini yaşıyorum..Kendini geri çekicek o kişi sonra açılacaksınız birbirinize dedi...Gerçektende öyle oldu...Kendini geri çekti...(Ben dün mesaj attım artık düşüncelerin nedir öğrenmek istiyorum diye...O da 2. kez görüşmek istediğini söyledi , benimle aynı duygulara sahipmiş çok mutlu oldum
)..Ama yaşını , kariyerini , karakterini birebir tarif etti diyebilirim..daha dedikleride var inşallah çıkar ...
Allah bilir tabiki
Esince de geçen ay baktırmıştım... O da tarif etti yaşı , burcu , karakteri ,mesleği bir tek zamanı tam tutmadı daha geç tarih vermişti daha erken tanıştım..Hissimce yakın zaman ama ağustos diyorum demişti...belkide o zaman daha çok gelişme olacak bilemiyorum..
klothayagmur da martta baktırmıştım mayıs ortasından sonra güzel olucak o zamana kadar kendine biraz izin ver demişti...gerçekten de gelişmeler mayıs sonu oldu...
portakal ...meslek , karakter, fiziksel özellik olarak bildi... o da zaman olarak ağustos demişti....
medyum fatıma da yaş ve meslek olarak bildi...şubat gibi baktırmıştım yakın zaman demişti mayıs sonu...işte hemen hemen bildi diyebilirim..
bende bunların çıktı gibi ... haberiniz olsun :44: