- 15 Mayıs 2013
- 3.883
- 788
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #3.781
Aldim gönderdim bile maalesef dayanamadim.. 2-3 aydir rahat duruyordum aslinda bugün falim geldi ne olduysa..
Valla ben falını çek derim bacım, yoksa soğuk suyun benden :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aldim gönderdim bile maalesef dayanamadim.. 2-3 aydir rahat duruyordum aslinda bugün falim geldi ne olduysa..
Bacım sorması ayıp derdin neydi bu kadar ? Keşke farklı zamanlarda kullansaydın ..
sorma bacım bizimkiyle birbmze girdik gün bu gündür dedim
İşine karışmış olmak istemem ama bir kaçını iptal edip farklı zamanlarda kullanman daha iyi olur gibi, zaten bu herifler batırdı bizi vallahi yaa
bugün 5 tane fal attım tornisha,serüven,herra,maya,misladybird
ocağımız kurudu
sadece ocak kurusa yine iyi ocakla birlikte ben de kurudum dolabı yenilemem gerek ama Allahtan salaş modası var bu sene de
klotho'da 3. sırada bekliyorum, heyecanlıyım.
klotho'da 3. sırada bekliyorum, heyecanlıyım.
Naptin o kadar
ayyy alıntılamayı unutmuşum sorma thalix valla kim aklıma geliyosa attım
Boşver olan oldu canın sağolsun inşallah güzel şeyler duyarsında rahatlarsın.
Senin yorum yarın gelir gibime geliyo :44:
Kizlar Fatima dönmüs ve fal alimi acik görünüyor.. acaba göndersem mi 50 kredi az da degil hani hmm..
kızlar, tellwedeki tatlıcadı'ya baktıran var mı? arkadaşım soruyor bana, ben de hiç ona baktırmamıştım bilemiyorum o yüzden, yorum yapamadım..
Ki$ aylarinda baktirdim
bana söyledigi seyler tutmadi
Tarzi yildizname gibi ve kisacik bi paragraf geliyor fal ztn
begeneni cok burdaki yorumlara göre baktirmistim ama tutan bisi olmadigindan pek kaale almiyorum olumsuzda konusmamisti ama genede .. yani sen düsün deger mi degmez mi ..
Dayanamayip gönderdim..merakla bekliyorum ne zaman bakacak diye..canım fal gönderdin mi fatima ya?