tellwe.com'da bakılan fallar!

Kızlar bnm konum işle alakalı ama önemli bir iş var, başka şeylerde var aşk meşkte değilde, yuvarlak yorum yapmış mesela bi konuyla ilgili ama herkes ocak şbat mart aylarını işaret ederken mavi yakamZ 7 ay aonra anca bsyler gelişir vs yazmış moralim bozuldu:/ durrin arbel drek tarh ay vermiş mesela o yzden

Kiz fala inanma ama falsizda kalma demis atalarimiz. Hiiic moralini bozma derim ztn yuzde 90 cikmama ihtimali var

Kiz fala inanma ama falsizda kalma demis atalarimiz. Hiiic moralini bozma derim ztn yuzde 90 cikmama ihtimali var
işimizz fallara kaldıysaa ohoo valla hayırlı ise olsun ben hep öyle dua ederim olcak işim döndü malesf,bakalım kısmet..yaşayp görücez, falsepetimdede derya nural, efsun hatun,çiçek çelen e baktırdım, hepside hemen hemen aynı vadeleri verdi, bi tek mavi yakamoz 7 ila 9 ay a anca gelişir gbi söyledi bakalım

AMINNN.. verdikleri vadeler 1/3 ay arasimi? Genelde hep o zmn dilimini veriyo hemen hemen butun falcilar hatta 1/2 ay arasi cogunluk. Herkesemi boyle? Nural’i hic begenmemistim ben, Çiçek iyiydii ama Efsun anda ve gecmiste iyi olmasina ragmen sonucu cok fena patladi bende

Efsun sana bi haber gelecek 15 güne dedi o haber gelmedi ama bi konuyla alakalı işte esas konu ocak başı dedi birde bi cümlesinde de şubat mart ayı demiş genellikle hemen hemen hepsi bu sekklde soyledı 1 ay da klasık cümle ya hepsinde 1 ay içinde bi haber alırsın var zatn

Aynen oyle! ben gelecek konusunda Efsun’a inmam. Bana neler neler dedi hic 1tanesi bile cikmadi. Tam tersi oldu. Insallah sende tam tersi olur, bekledigin olumlu biseyse ciksin

Hala ordamı sibell ordaysa hemen gideyim taksime yakınım ama yok azize, elif bide birini daha dedi melekler kahvesi tırt eskisi gbi değil ya asla sibele masıl ulaşırım?
Ay Sibel efso dimi? Geçen sene gitmiştim. Tipi biraz Serüven’e benziyor şimdi düşününce

Geçen sene arkadaşım gitmişti bende tercüman olarak katılmıştım, arkadaşım Türkçe bilmiyor.
Şimdi Sibel diyorki: bunun erkek arkadaşı renga renk kızlarla çıkıyor.
Bende anlamadım, arkadaşıma sordum ne ayak diye.
Arkadaşım dediki: falcı çok haklı benimki beni Çin’le, zenciyle, vesaire vesaire’yle aldattı ben şokkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…