-
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #38.101
Ya tam olarak bende bu durumdayım suan asırı olumsuzdu ya olumlu tek sey ıs hayatımBanada cok olumsuz geldi. Ve gecmisten hic bahsetmedi sadece an’a odakli bi faldi. Ama soyledigi bazi seylerde gercek olabilirmi diye sorgulatirdi acikcasihic bilemedim
UmarimYa herkese demekkı oyle umarım cıkmaz ya cok vıcdansız cıktı bu falcıda herkese pembecı dıye kızardım
Günaydin, Sardunya derim benKızlar günaydın,
Sardunya ya mı baktıraayım, mavi yakamoz a mı hangisini tercih edeyim bir yardımcı olsanız hiç bilmiyorum tellwedeki yeni falcıları ya
Nerde BerkOhaaaa kızlar Berk an’da nekadar iyi öyle şaşırıp kaldım
Bir yolun varNerde Berk
Sardunya Yok kiKızlar günaydın,
Sardunya ya mı baktıraayım, mavi yakamoz a mı hangisini tercih edeyim bir yardımcı olsanız hiç bilmiyorum tellwedeki yeni falcıları ya
sardunya siyah renkli fotoğrafı sardunya0 ,ismi bu kişi değil mi tellwede?Sardunya Yok ki
Bence girmis olmali cunku en son baktigimda uzakta yaziyodu, simdiyse gunici aktif diye degismisSardunya Yok ki
canım akşam faLda gözüküyordu sardunya0 eğer başka sardunya yoksaBence girmis olmali cunku en son baktigimda uzakta yaziyodu, simdiyse gunici aktif diye degismis
aaa doğru o zaman dönmüşcanım akşam faLda gözüküyordu sardunya0 eğer başka sardunya yoksa
o zaman şimdi bana yardımcı olurmusun:)) ben şimdi kime baktırayımm sardunya mı, maviyakamozmu arada kaldımaaa doğru o zaman dönmüş
Evt donmusscanım akşam faLda gözüküyordu sardunya0 eğer başka sardunya yoksa
Ben sardunyayi denemedim ama merak ediyordumo zaman şimdi bana yardımcı olurmusun:)) ben şimdi kime baktırayımm sardunya mı, maviyakamozmu arada kaldım
mavi yakaomz genelde olumsuz muş onu duymulştum y beklıyorum bakalım sardunyaya attım cnmBence ikiside denenmeli ama sardunya yi ben daha cok begenmisdim. Daha detayli ve nokta atislari vardi. Mavi hem cok kisa bakar hemde genelde cok olumsuz ya
Iliskiler veya askin fali ama foto atmak gerekSardunya hangi fal atiyorsunuz? Hangisinde iyi?