- 21 Nisan 2015
- 1.591
- 1.433
- 38
-
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #38.181
evt durumlar olumsuzSanki herkese olumsuz, çoğunlukla olumsuz fallar tutuyor zaten
Kiz ben ona dun el fali attim kesinlikle memnun kaldim hele bide 25krediye kesinlikle kacirmayin derimruhanibakıma baktıran var mı
😃
Oha oyle bi durum varmiki?Arkadaşlar ruhani sağlık sorunlarım sebebiyle iade ediyorum demiş
Çok kibar bi şekilde reddetmiş falımıYulee’ye baktıran var mı?
bana da öyle oldu dün gec baktı sistemsel dediArkadaşlar ya yulee falda gözüküypr ama yaklaşık 1.5 saattir böyle 1. Sırada benim ama falım bi türlü gelmiyor bu nasıl bişey en az 1.5 saat oldu durum bu
Bende de öyle olduBen yuleeye temmuz ayında baktirmistim.. ilişki için..
Hiç bisey bilemedi hiç bisey ne karşı tarafı ne anı çok saçma bi faldi hata yarıda kapatmıştım
Sizedemiii saka gibiruhani enerjisel anlamda uymadığı için iade etti
mesela kaç saat sonra baktı size peki? 22 saattir bekliyorum da..bana da öyle oldu dün gec baktı sistemsel dedi
2. gun baktımesela kaç saat sonra baktı size peki? 22 saattir bekliyorum da..
2. gun baktı
kime atalım yulee cim,bekle bekle hevesimm kaçtı valla://daha neler ya niye bekliyorsunuz boylelerini kizlar hem paraniz hem vaktinizden yiyorsunuz
kuzum bilmiyorum ben ara verdim sahsen fala sizede oneririm daha iyi hissediyorum kendimi 2 ayda 1 hak verdim kendimekime atalım yulee cim,bekle bekle hevesimm kaçtı valla://