-
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #38.061
Maviyakamoz genelde olumsuz konuşur, bundan önce bana söylediği çıkmadıflood için özür dilerim. maviyakamoz ve hisli'den çok bahsedilmis. denemeye deger falcılar mi?
anladim teşekkürler.Maviyakamoz genelde olumsuz konuşur, bundan önce bana söylediği çıkmadı
yetisemedim saat 00:00ı geçince indirim bittiFal sepeti Ahu Yaldiz ve bugun indirimde var. Denemeye deger bence
Bugün arkadaşım hisliye attı iyi enerji almadım demiş senden iptal etmiş sırf merakımdan unutmazsam yarın baktırıcam bu kişiye:)flood için özür dilerim. maviyakamoz ve hisli'den çok bahsedilmis. denemeye deger falcılar mi?
Anlıkta mı iyidi canım yoksa gelecekte çıktı mı?Ben tellwede Akay35’i de beğendim
Anlık ve geçmişte iyiydi, gelecek için vadesi daha var amaAnlıkta mı iyidi canım yoksa gelecekte çıktı mı?
Baktırdım ben 2 yıl önce gelecek çıkmamışAnlıkta mı iyidi canım yoksa gelecekte çıktı mı?
kahve baktırdım da değişik bakıyo biraz komsu teyze falı tadında+durrinarbel onu eklemeyi unutmusum:)
Zaten cok cok ıyı fallcının uygulamada ısı olmaz benceKuzum ben çok baktırdım, 2/3 hafta önce forumda yazmıştım. Hepsi patladı çünkü
libra1987 denemelisinizKızlar hep aynı ısımler donuyor telwede farklı kısılerı denemıs olanlar var mı aranızda yorumlarınızı merak ederıyorum
Bende an’ı bilememiştilibra1987 denemelisiniz