- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #38.081
yaaa bende anı çok iyi biliyor gelecek için verdiği vadeyi bekliyorum.Bende an’ı bilememişti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yaaa bende anı çok iyi biliyor gelecek için verdiği vadeyi bekliyorum.Bende an’ı bilememişti
Sardunya çıktı mı size bana eskiden çok çıkmışlığı var enerjim çok tutuyordu onlaBence belirttiklerimizin disinda iyi yok. Hepsi ya ara vermis yada uzakta.
Bende çok merak ediyorum onuSardunya çıktı mı size bana eskiden çok çıkmışlığı var enerjim çok tutuyordu onla
Baktırmadın mıBende çok merak ediyorum onu
Yok bi ona baktırmadımBaktırmadın mı
çıkmayanda çok vardıYok bi ona baktırmadım
Burda yazançıkmayanda çok vardı
Henuz vadesi dolmadi cnm ama gecmis ve anda efso kadin ciddenSardunya çıktı mı size bana eskiden çok çıkmışlığı var enerjim çok tutuyordu onla
evet favorim telvedekiHenuz vadesi dolmadi cnm ama gecmis ve anda efso kadin cidden
ne falı attnzdurrinarbel'e baktirdim. anlık ve analiz konusu gerçekten %100 diyecegim kadar tutarlıydı. ben karşi tarafin düşüncelerini merak ediyordum sonuçtan ziyade. gelecek için karşıdakinin fikirlerinden dolayı zorluk gördü. şuan bununla cebelleşiyorum :) belirtmemistim o yüzden etkileyen bi nokta oldu. belirli bir ayı vurguladı, bu ay bahsettiği durum için de müsait ancak başka bir şey için de dönüm noktasi resmi işlerden dolayı. ben kafamda biraz onunla bagdastirdim. önerileriniz için başta R Rainthunderstorm olmak üzere hepinize çok tesekkur ederim. umarım hepimiz için güzel gelişmeler olur
Zeydere kaç yıl önde genel baktırmıştım senaryo yazmıştı ama eskiden beğeneni çoktu belki net soru sormak lazımZeyder ve Rezzan ablaya baktıran var mı bu arada?
Evet bende öyle hatırlıyorum ondan bi sorayım dedimmmZeydere kaç yıl önde genel baktırmıştım senaryo yazmıştı ama eskiden beğeneni çoktu belki net soru sormak lazım
kahve fali attımne falı attnz
Banada cok olumsuz geldi. Ve gecmisten hic bahsetmedi sadece an’a odakli bi faldi. Ama soyledigi bazi seylerde gercek olabilirmi diye sorgulatirdi acikcasi hic bilemedimAkay35 ın dedıgı cıkan oldu mu ben hayatımda bu kadar her cumlesı olumsuz fal gormedım ya ınsallah yalan yanlıs bakıyordur
Benimkini red etti saçma sapan nedenler ileAkay35 ın dedıgı cıkan oldu mu ben hayatımda bu kadar her cumlesı olumsuz fal gormedım ya ınsallah yalan yanlıs bakıyordur
evet çok olumsuz bir tarzı var. ama maalesef bana çıkmıştı önceki falı. Bu hafta tekrar baktirdim tekrar olumsuz konuşuyor.Akay35 ın dedıgı cıkan oldu mu ben hayatımda bu kadar her cumlesı olumsuz fal gormedım ya ınsallah yalan yanlıs bakıyordur