tellwe.com'da bakılan fallar!

Ona bende baktırmıştım boşanmayı söylemişti doğru ama dediği gibi olcak mı görcem bakalım.
Canım bende bosanmayla alakalı baktırıyorum ozelden yazdım sana ama gormedın sanırım falcılar hep bosanıcan mı dedı sana bana bır bolumu asla bosanma yok hatta bır cocugunuz daha olacak dıyen var kesın bosanıcan dıyende var ay verıyorlar senı merak ettım

Canım hangısı daha ıyı sence tarot atıcaktım ama sorayım önce sıze dedım
Ben remil’i daha cok begendim ama duvarinda kahve uzmani yaziyor o yuzden onu tercih ettim 2sefer. Ve dun baktirdigimda yine iyiydi ama bi onceki falinda bi konuda tutarsizlik vardi. Anlik enerjiylemi alakali acaba ama yazacak dedigi adam icin dun yazmaz dedi. Ben sahsen Hisli27 cok memnunum. Bana cok spesifik bisey bildi ben hic bahsetmedigim halde. Ve kisilik analizinde olsun anda ve gecmiste en cok o bilmisti tellwede. Hisliye baktiran baska arkadaslarda varsa dusuncelerini mrk ediyorumm

Hisliye geçen yıl baktırdım karakter analizi falan iyiydi ama gelecek hiç çıkmadı maalesef hatta tam tersi oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…