-
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #37.981
Mavi bende anlık durumu baya bilmiştiBende ayni durumdayim. Dun kredi aldim filizlefal baktirmak icin ama cok bekletince iptal edip maviyakamoz’a baktirdim tekrar. Ve hala kredim var kime baktiracagimi bilemedim bende
Ben bugun yeni hesaptan gonderdim fali. Gecmisi dogru bildi yine ama karsi tarafin duygulari icin bambaska bisey soyledi bu sefer. O yuzden hangisine inanacagima sasirdimMavi bende anlık durumu baya bilmişti
Nasıldı maviyakamoz?Bende ayni durumdayim. Dun kredi aldim filizlefal baktirmak icin ama cok bekletince iptal edip maviyakamoz’a baktirdim tekrar. Ve hala kredim var kime baktiracagimi bilemedim bende
Karsi tarafin duygulariyla ilgili bi tutarsizlik vardi sadece ama onun haricinde genel olarak yine iyiydi. Siz baktirmismiydiniz kendisine?Nasıldı maviyakamoz?
ne attnzBanada olumsuz konustu ama 2 hafta sonra tekrar baktirdigimda bi tik daha olumlu konustu karsi taraf icin
Su fali[
ne attnz
Baktırdım kısacık ve negatif bir fal göndermişKarsi tarafin duygulariyla ilgili bi tutarsizlik vardi sadece ama onun haricinde genel olarak yine iyiydi. Siz baktirmismiydiniz kendisine?
Banada aynisini yapti her bakimda. Herkesinmi durumu olumsuz? Bende bunu anlamiyorum. Anldigim kdryla coguna olumsuz soluyorBaktırdım kısacık ve negatif bir fal göndermiş
Optimist biri olmadığım halde söylediği kadar kötü olduğunu düşünmüyorum durumun.Banada aynisini yapti her bakimda. Herkesinmi durumu olumsuz? Bende bunu anlamiyorum. Anldigim kdryla coguna olumsuz soluyor
Mavi yakamoz sonuç olumsuz demişti dediği gibi oldu ama arada dedikleri olmadı çok kısa ve negatif bakıyor tarzını sevmiyorumOptimist biri olmadığım halde söylediği kadar kötü olduğunu düşünmüyorum durumun.
Ben kahve baktırdım anlıkta fena değildi gelecek için söyledikleri çıkar mı göreceğizDurrrin Abele ne baktırıyorsunuz hangi falda iyidir
Ben 2 kez kahve 1kerede remil baktirdim.Durrrin Abele ne baktırıyorsunuz hangi falda iyidir
Canım bende bosanmayla alakalı baktırıyorum ozelden yazdım sana ama gormedın sanırım falcılar hep bosanıcan mı dedı sana bana bır bolumu asla bosanma yok hatta bır cocugunuz daha olacak dıyen var kesın bosanıcan dıyende var ay verıyorlar senı merak ettımOna bende baktırmıştım boşanmayı söylemişti doğru ama dediği gibi olcak mı görcem bakalım.
Canım hangısı daha ıyı sence tarot atıcaktım ama sorayım önce sıze dedımBen 2 kez kahve 1kerede remil baktirdim.
Ben remil’i daha cok begendim ama duvarinda kahve uzmani yaziyor o yuzden onu tercih ettim 2sefer. Ve dun baktirdigimda yine iyiydi ama bi onceki falinda bi konuda tutarsizlik vardi. Anlik enerjiylemi alakali acaba ama yazacak dedigi adam icin dun yazmaz dedi. Ben sahsen Hisli27 cok memnunum. Bana cok spesifik bisey bildi ben hic bahsetmedigim halde. Ve kisilik analizinde olsun anda ve gecmiste en cok o bilmisti tellwede. Hisliye baktiran baska arkadaslarda varsa dusuncelerini mrk ediyorummCanım hangısı daha ıyı sence tarot atıcaktım ama sorayım önce sıze dedım
Hisliye geçen yıl baktırdım karakter analizi falan iyiydi ama gelecek hiç çıkmadı maalesef hatta tam tersi olduBen remil’i daha cok begendim ama duvarinda kahve uzmani yaziyor o yuzden onu tercih ettim 2sefer. Ve dun baktirdigimda yine iyiydi ama bi onceki falinda bi konuda tutarsizlik vardi. Anlik enerjiylemi alakali acaba ama yazacak dedigi adam icin dun yazmaz dedi. Ben sahsen Hisli27 cok memnunum. Bana cok spesifik bisey bildi ben hic bahsetmedigim halde. Ve kisilik analizinde olsun anda ve gecmiste en cok o bilmisti tellwede. Hisliye baktiran baska arkadaslarda varsa dusuncelerini mrk ediyorumm
Olumlumu konusmustu gelecek icin?Hisliye geçen yıl baktırdım karakter analizi falan iyiydi ama gelecek hiç çıkmadı maalesef hatta tam tersi oldu