-
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #38.021
Ben de bir kısmı çıktı. Birkaç farklı soru sordum çünkü. Diğeri için ise vade var.Kızlar çoğunuz Durrin için anlıkta iyi yazmış, hiç çıkan falı var mı peki
Tsk ederim, ins..Yok bana olumlu konuştu. Hatta söylediği bir şey de çok spesifikti yani. İnşallah sizin gönlünüzden geçen neyse o olsun.
Durrin bende brz tutarsiz konustu 3cu falimda.. ama sonucu hala beklemedeyim. sizde ciktimi ?Durrin gelecekte çıkan var mı kızlar
Bende az önce baktırdım en önemli detayları bilemediDurrin bende brz tutarsiz konustu 3cu falimda.. ama sonucu hala beklemedeyim. sizde ciktimi ?
Hangi fal turune baktirdiniz?Bende az önce baktırdım en önemli detayları bilemedi
RemilHangi fal turune baktirdiniz?
Ben hisli27 den çok memnundum buraya da yazmıştım ama son olay onun dediği gibi olmadı o yüzden atmıyorum fal artık. Ama genel olarak karakter analizi çok iyidir. Dediklerinden çıkanlar da olmuştu vaktinde. Zaten hiçbiri %100 bilemez. Medyummary e attım kısacık özensiz bir faldı asla tavsiye etmiyorum.Ben remil’i daha cok begendim ama duvarinda kahve uzmani yaziyor o yuzden onu tercih ettim 2sefer. Ve dun baktirdigimda yine iyiydi ama bi onceki falinda bi konuda tutarsizlik vardi. Anlik enerjiylemi alakali acaba ama yazacak dedigi adam icin dun yazmaz dedi. Ben sahsen Hisli27 cok memnunum. Bana cok spesifik bisey bildi ben hic bahsetmedigim halde. Ve kisilik analizinde olsun anda ve gecmiste en cok o bilmisti tellwede. Hisliye baktiran baska arkadaslarda varsa dusuncelerini mrk ediyorumm
Hisli sonucu olumlumu olumsuzmu gormustu?Ben hisli27 den çok memnundum buraya da yazmıştım ama son olay onun dediği gibi olmadı o yüzden atmıyorum fal artık. Ama genel olarak karakter analizi çok iyidir. Dediklerinden çıkanlar da olmuştu vaktinde. Zaten hiçbiri %100 bilemez. Medyummary e attım kısacık özensiz bir faldı asla tavsiye etmiyorum.
Olumlu görmüştü ama öyle olmadıHisli sonucu olumlumu olumsuzmu gormustu?
Paylastigin icin tsk ederim. Ben hisliye ilk attigim falimda cok begenmisdim ve cok bildigi seyler oldu. En son attigim falda sadece eski sevgilimi sormusken, kuzenlerimin bana tavsiye ettigi birini hem dis goruntusuyle hemde medeni hali yeni ayrilmis ve benden yasca kucuk oldugu detaylarini gorup soyledi ve bende sok etkisi yaratmisdi. Serkan’i kotu bulmadim ama cokta begenmedim. Vadeside patladi.Hisli ye bende baktırdım fotolarımızı falan göndermiştim. Şuan hoşlandığım cocuga eskilerden biriyle iletişim var dedi şaşırdım teyit edersem diycem. Son zamanlarda baktırdıklarımdan serkan tek doğruya yakın fal baktı diyebilirim. Eski sevgilim benim onu asla sevmediğimi düşünürdü adam siz duygusal olarak beyefendiye baglanmamıssınız dedi nispeten doğru. Eski sevgilim saçma bahanelerle geri yazar ama asla benimle gelecek düşünmediği i söylerdi serkan yeniden bir araya gelmek istiyor dedi orası tutmadı bence. Çünkü ben o yazdığında geri dönmek isteyip istemediğini yoklarken asla benimle gelecek düşünmediğini üstüne basa basa diyor.. Gelecekle ilgili ise forumda incelediğim kadarıyla tutmuyomuş. Karakter analizi eski sevgilimi yapmadı şuan hoşlandığım kişi için yaptı açıkcası teyit etme şansım da yok . vade verdi ama tutacağını pek düşünmüyorım nedense
Ben forumda bunu bi kac kisinin yazdigini gormustum oncedenHisli ye fal attım burdaki yorumlara istinaden , çok şaşırtıcı biçimde falımı iptal etmiş enerji alamadım demiş iade etmiş!! Hiç böyle bsy yaşayan duydunjz mu hevesimm kaçtı
Bana bakmıştı ama enerji alamadığımda iade ediyorum demişti banaHisli ye fal attım burdaki yorumlara istinaden , çok şaşırtıcı biçimde falımı iptal etmiş enerji alamadım demiş iade etmiş!! Hiç böyle bsy yaşayan duydunjz mu hevesimm kaçtı
fal bakabiliyo musunAlla alla benden nasıl enerji alamadı ya! Yükselenim akrep hislerim kuvvetlidir ilk defa böyle bişyle karsılasıyorum uygulamada,kime atayım para ıcınde kaldı? Kimi önerirsinzi
Durrinarbel, seruven, maviyakamoz (kisa bakiyo ama dobra bi tarzi var) sardunyada var ama su siralar girmiyo sanirimAlla alla benden nasıl enerji alamadı ya! Yükselenim akrep hislerim kuvvetlidir ilk defa böyle bişyle karsılasıyorum uygulamada,kime atayım para ıcınde kaldı? Kimi önerirsinzi
Valla arkadaşlarıma söylediklerim hep çıkıyoo ondan korkuyorum bakmıyorumfal bakabiliyo musun
Durrinarbele attım bakalım bekliyoruz, kendisi bi sefer benm promosyon falımı yorumlamıştı efsaneydi nerden bildi hiç bi bilgi yok! Oylesıne ucretsiz fal atmıstım valla nokta atışları vardıDurrinarbel, seruven, maviyakamoz (kisa bakiyo ama dobra bi tarzi var) sardunyada var ama su siralar girmiyo sanirim