tellwe.com'da bakılan fallar!

bir açıdan iyi (artik fal baktirmayacagım) bir açidan cok saçma. site yıllardır aktif yani şimdi mi akillarina geldi erişim engeli

Yakın zamanda enese fal atan oldu mu tekrar baktırıcam ama fiyat yüzünden arada kalıyorm

Ben bugun baktırdım detaylı bır sekılde herseyı soyledı uzun uzun bakıyor baya da 500e kahve baktı baska bakmıyormus suan sadece kahve bakıyorum dedı
Ben baktırdım ona ztn deneyen başkalarınn yorumlarını merak etmiştim ondan sordum hayatımın dönüm noktasındayım belkide her şeyim altüst bir şeyler duymaya ihtiyacım var gelecekle ilgli. Nasıl baktı iyimiydi peki

Anı gecmısı komple bıldı cocugumun dogdugu ayı falan soyledı yanı oyle seylerıde bıldı gelecek ıcın vade verdı bosanacagımı soyledı o harıc herkes bosanma yok demıstı de banada bosanmak yakın suan aılecı erkek sorunu duzelmıyor asla yanı bakalım gorucez marsa baktırdımız mı byv dakı

Buradaki son yazılanlardan sonra geçtiğimiz günlerde ben de enese fal baktırdım. Bana sevdiğim birini kaybedeceğimi gözyaşı dökeceğimi söyledi ve ertesi gece babannemi hastaneye kaldırdık çok ağladım. Şu an iyi ama henüz ne olduğu bulunamadı ayrıca hiçbir şeyi yoktu aniden oldu. Benimle ilgili yorumları da çok doğruydu ben bayağa beğendim açıkcası.

Merhaba seruven e tarot yada kitane göndermek istedğimde buton calısmıyor iphone da . Aynısı sardunyada da . Bu durumu yaşayan varmı

Tellwede fal baktırmak ne kadar zor. Ya zaman aşımına uğruyor ya falcı iptal ediyor saçma sapan bir sebeple ya da ya da online olup bakmıyorlar. Kredim de var kimi önerebilirsiniz anlık durum için

Tellwede fal baktırmak ne kadar zor. Ya zaman aşımına uğruyor ya falcı iptal ediyor saçma sapan bir sebeple ya da ya da online olup bakmıyorlar. Kredim de var kimi önerebilirsiniz anlık durum için
Bende ayni durumdayim. Dun kredi aldim filizlefal baktirmak icin ama cok bekletince iptal edip maviyakamoz’a baktirdim tekrar. Ve hala kredim var kime baktiracagimi bilemedim bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…