- 4 Aralık 2018
- 913
- 970
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #37.961
evet bende açılmıyor demistim demek bundanmıs
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet bende açılmıyor demistim demek bundanmıs
Yakın zamanda enese fal atan oldu mu tekrar baktırıcam ama fiyat yüzünden arada kalıyormgecen sene bana “senin evlilik isi uzayacakta uzayacak sakiz gibi aileler birbirini yemezse evlenirsin anca sen bayagi nisanli kalicaksin” demisti falcim su an eskiye bakinca bi urpertiyle gulme tutuyor beni,bu kadar dogru cikmasi korkutuyorda bi yandan
Ben bugun baktırdım detaylı bır sekılde herseyı soyledı uzun uzun bakıyor baya da 500e kahve baktı baska bakmıyormus suan sadece kahve bakıyorum dedıYakın zamanda enese fal atan oldu mu tekrar baktırıcam ama fiyat yüzünden arada kalıyorm
Ben baktırdım ona ztn deneyen başkalarınn yorumlarını merak etmiştim ondan sordum hayatımın dönüm noktasındayım belkide her şeyim altüst bir şeyler duymaya ihtiyacım var gelecekle ilgli. Nasıl baktı iyimiydi pekiBen bugun baktırdım detaylı bır sekılde herseyı soyledı uzun uzun bakıyor baya da 500e kahve baktı baska bakmıyormus suan sadece kahve bakıyorum dedı
Anı gecmısı komple bıldı cocugumun dogdugu ayı falan soyledı yanı oyle seylerıde bıldı gelecek ıcın vade verdı bosanacagımı soyledı o harıc herkes bosanma yok demıstı de banada bosanmak yakın suan aılecı erkek sorunu duzelmıyor asla yanı bakalım gorucez marsa baktırdımız mı byv dakıBen baktırdım ona ztn deneyen başkalarınn yorumlarını merak etmiştim ondan sordum hayatımın dönüm noktasındayım belkide her şeyim altüst bir şeyler duymaya ihtiyacım var gelecekle ilgli. Nasıl baktı iyimiydi peki
su falı veya yıldızname için internetten yani siteden giriş yapmak gerekiyor galiba. Uygulama kabul etmiyorMerhaba seruven e tarot yada kitane göndermek istedğimde buton calısmıyor iphone da . Aynısı sardunyada da . Bu durumu yaşayan varmı
Ben en son durrinarbel baktırdım memnun kaldimTellwede fal baktırmak ne kadar zor. Ya zaman aşımına uğruyor ya falcı iptal ediyor saçma sapan bir sebeple ya da ya da online olup bakmıyorlar. Kredim de var kimi önerebilirsiniz anlık durum için
Bende memnunum durrindenBen en son durrinarbel baktırdım memnun kaldim
Bende merak ediyorum çünkü bende karşı tarafı resmen okuduuuuu ama olumsuz konustuDurrinarbele başka baktıran var mı kızlar
Banada olumsuz konustu ama 2 hafta sonra tekrar baktirdigimda bi tik daha olumlu konustu karsi taraf icinBende merak ediyorum çünkü bende karşı tarafı resmen okuduuuuu ama olumsuz konustu
Peki nasil ilerliyor?Banada olumsuz konustu ama 2 hafta sonra tekrar baktirdigimda bi tik daha olumlu konustu karsi taraf icin
Suan konusmuyoruz. Ama kime baktirdiysam Kasim/Aralik gibi dönecek diyolar. Durrinde bunlardan bitanesiPeki nasil ilerliyor?
Bende ayni durumdayim. Dun kredi aldim filizlefal baktirmak icin ama cok bekletince iptal edip maviyakamoz’a baktirdim tekrar. Ve hala kredim var kime baktiracagimi bilemedim bendeTellwede fal baktırmak ne kadar zor. Ya zaman aşımına uğruyor ya falcı iptal ediyor saçma sapan bir sebeple ya da ya da online olup bakmıyorlar. Kredim de var kimi önerebilirsiniz anlık durum için