-
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #38.001
Evet çok olumluyduOlumlumu konusmustu gelecek icin?
Bana hisli olumsuz demisti.. Baktirirsan, dusuncelerini paylsirmisin merak ediyorumHisliyedr baktırdım begendım ama spesıfık bısey bılemedı bende olumlu konustu bana oda mavıyakamoz olumsuz konustu yedı ay sonra dedı bıde bu durrıne baktırmak ıstıyorum bakalım gül olumlı enes olumsuz konustucbu arada
Yonlendirmek istemiyorum ama remil de daha net cevaplar aldim. Umarim yardimci olurBaktırıcamda neye atsam bılemedım
Baktırdım canım begendım remıl baktırdım kum falıymıs suan degıl ama marttan sonra ayrılık var ama bosanırsın dıyemem hakkım degıl dedı bakma tarzını begendım ya cok bet tarıh vererek konusmus bı kac gun sonra kahve atıcam bununla bırlıkte mavı yakamoz durrın enes bosanıcaksın dedıler gül derya bosanmıcaksın dedı gül ıddalıyım dıye arttırdı.. marsta senın elınde kader cızgın cok acık sen secıceksın ama senın ıcın hayırlı olan bısanmak dedı hislide bosanma yok demıstı daha bı coklarına baktırdımda burda muhabbetı gecen bunlar kızlar seneye mart ıle kasım arası vadelerı hepsının bosanıcaksın dıyenlerın onzamana kadar gorucez bakalımYonlendirmek istemiyorum ama remil de daha net cevaplar aldim. Umarim yardimci olur
Begenmene sevindim cnmBaktırdım canım begendım remıl baktırdım kum falıymıs suan degıl ama marttan sonra ayrılık var ama bosanırsın dıyemem hakkım degıl dedı bakma tarzını begendım ya cok bet tarıh vererek konusmus bı kac gun sonra kahve atıcam bununla bırlıkte mavı yakamoz durrın enes bosanıcaksın dedıler gül derya bosanmıcaksın dedı gül ıddalıyım dıye arttırdı.. marsta senın elınde kader cızgın cok acık sen secıceksın ama senın ıcın hayırlı olan bısanmak dedı hislide bosanma yok demıstı daha bı coklarına baktırdımda burda muhabbetı gecen bunlar kızlar seneye mart ıle kasım arası vadelerı hepsının bosanıcaksın dıyenlerın onzamana kadar gorucez bakalım
hangi fal baktirmistinizBen en son durrinarbel baktırdım memnun kaldim
Bende cok merak ediyorumKızlar çoğunuz Durrin için anlıkta iyi yazmış, hiç çıkan falı var mı peki
Canli fal 30dk o sırada bütün falları actirdim vallahihangi fal baktirmistiniz
Bu gizli yorumlarda ki gizli mesajlar ne demek?Uygulamasını ındırınce calsııyor canım
Falciya falinizdan sonra yorum yapma hakkiniz oluyor. Yorumu gizli veya acik sekilde yapma seceneginiz oluyorBu gizli yorumlarda ki gizli mesajlar ne demek?
Anladım. Çok teşekkür ederimFalciya falinizdan sonra yorum yapma hakkiniz oluyor. Yorumu gizli veya acik sekilde yapma seceneginiz oluyor
Yok bana olumlu konuştu. Hatta söylediği bir şey de çok spesifikti yani. İnşallah sizin gönlünüzden geçen neyse o olsun.Banada aynisini yapti her bakimda. Herkesinmi durumu olumsuz? Bende bunu anlamiyorum. Anldigim kdryla coguna olumsuz soluyor