- 15 Ağustos 2023
- 47
- 48
- 24
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #37.601
Bu sistemi okudum aylar önceleri ama gerçekten burda çoklu hesaplar var aceba dalgami geçiyorlar bizle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
buna cok uzuldum. hisliyi seviyordumAma kullanici ana ekranimda sadece evli yazmasi fali ona odakladi ve hayal kırıklığı oldu yani attı ama tutmadi ben artık şu falcı iyidir diyemiyecegim şuan canım sıkındı birde fallawyu galiba Hisli 27 olan falcı herşeyi aynı kelimesi kelimesine bu telwe baya degişti
alwasygood ve kahinabla bana da cikmadi. bana o kadar cok cikmayan fal var kiGeçmiş fallara baktım da Perilanka, kahinabla ve alwaysgood un dedikleri çıkmadı bana
Bence de. %100 çıkıyor diyemem ama tespitleri ve yönlendirmeleri çok doğru.Hisli27 güzel bakıyodu
Arada yaz hangileri biri de çıkıp dese bynbyn nin olumsuz dediği şey olumlu çıktı diye çok rahatlayacağımalwasygood ve kahinabla bana da cikmadi. bana o kadar cok cikmayan fal var ki
Aynen katılıyorum sabah eski falını okudum iyi geldiBence de. %100 çıkıyor diyemem ama tespitleri ve yönlendirmeleri çok doğru.
Çoklu hesabı var buna eminim tespitleri niye dogru biliyor musun orda bilgileri topluyor digerinde veriyor tellwe artık aşmiş işi altincihisleri olan falcı gibi gelecektekimedyum hesabıyla nasıl ya insan kandırmak bu ne saçma sistemde falcı hata yaptı ise kapandi ise tekrar izin verilmeli ya birde a bildin diolar burda gerçekten oyunlar varBence de. %100 çıkıyor diyemem ama tespitleri ve yönlendirmeleri çok doğru.
Bynbyn baktırırsanız bana da yazar mısınız?Hisli27 ye baktırdım tamamen sallama . Bana sinemtarot a baktırmısım olmayacak dedi 6 ay geçti ve olmadı byn byn ı denemk istiyorum
Eysana attım askmBynbyn baktırırsanız bana da yazar mısınız?
Merhaba nasıl buldunuz :)Eysana attım askm
Daha bakmadıMerhaba nasıl buldunuz :)
Hisliye gidiyorum ama tespiti herkes yapar yönlendirmeyi de..... biz fala gidiyoruz kız aile sorunlarini anlatıyor canli falda bunun gibi çok fal bakmayıp sohbete çeviren var belli zaten ortada herşeyBence de. %100 çıkıyor diyemem ama tespitleri ve yönlendirmeleri çok doğru.
Yani evet o da doğru. Var mı sizin beğendiğiniz biri?Hisliye gidiyorum ama tespiti herkes yapar yönlendirmeyi de..... biz fala gidiyoruz kız aile sorunlarini anlatıyor canli falda bunun gibi çok fal bakmayıp sohbete çeviren var belli zaten ortada herşey
Ben tellwe kurulduğu günden itibaren baktiriyorum çikan yok Mucizehis onu severim baktirdim yıllarca ama mutluluk verici sözler başka verdiği bir durum olmadi. Şudur diyemem demet kahin abla ayni kişi eminim benziyorlar zaten bakın gözlerine yüz aynı kuzen olabilir bunlarYani evet o da doğru. Var mı sizin beğendiğiniz biri?
Kahin ablaya gitmiyorum demete zaten canli ya gidiyordum oda yok gitmiyorum artık psikolojik olarak dinlenmek istiyorum sosyal aktivasyon kullanmayı düşünmüyorum ailevi sorunlar var bu ara hayatımı düzene girdirmek istiyorumYani evet o da doğru. Var mı sizin beğendiğiniz biri?
Umarım yoluna girer her şeyKahin ablaya gitmiyorum demete zaten canli ya gidiyordum oda yok gitmiyorum artık psikolojik olarak dinlenmek istiyorum sosyal aktivasyon kullanmayı düşünmüyorum ailevi sorunlar var bu ara hayatımı düzene girdirmek istiyorum