tellwe.com'da bakılan fallar!

Ama kullanici ana ekranimda sadece evli yazmasi fali ona odakladi ve hayal kırıklığı oldu yani attı ama tutmadi ben artık şu falcı iyidir diyemiyecegim şuan canım sıkındı birde fallawyu galiba Hisli 27 olan falcı herşeyi aynı kelimesi kelimesine bu telwe baya degişti
buna cok uzuldum. hisliyi seviyordum

Bence de. %100 çıkıyor diyemem ama tespitleri ve yönlendirmeleri çok doğru.
Çoklu hesabı var buna eminim tespitleri niye dogru biliyor musun orda bilgileri topluyor digerinde veriyor tellwe artık aşmiş işi altincihisleri olan falcı gibi gelecektekimedyum hesabıyla nasıl ya insan kandırmak bu ne saçma sistemde falcı hata yaptı ise kapandi ise tekrar izin verilmeli ya birde a bildin diolar burda gerçekten oyunlar var

Kızlar iki üç uygulamaya aylardır bakmıyordum, dumura uğradım , bu fiyatlar ne 🙄 500 den aşağı bir danışman kalmamış😳 ya gerçekten verdim bu parayı ama değdi dediğiniz varmı?

Yani evet o da doğru. Var mı sizin beğendiğiniz biri?
Ben tellwe kurulduğu günden itibaren baktiriyorum çikan yok Mucizehis onu severim baktirdim yıllarca ama mutluluk verici sözler başka verdiği bir durum olmadi. Şudur diyemem demet kahin abla ayni kişi eminim benziyorlar zaten bakın gözlerine yüz aynı kuzen olabilir bunlar

X