tellwe.com'da bakılan fallar!

Ben tellwe kurulduğu günden itibaren baktiriyorum çikan yok Mucizehis onu severim baktirdim yıllarca ama mutluluk verici sözler başka verdiği bir durum olmadi. Şudur diyemem demet kahin abla ayni kişi eminim benziyorlar zaten bakın gözlerine yüz aynı kuzen olabilir bunlar
İkiside bambaşka falcı çok gülesim gldi.yorumlari bstan frkli ikside harika yrmcu.ya bide sz gitmesseniz falsız kalırlar tüh 🥰

Falfili bildikleri var anlık birkaç şey bildi 10 gün önce acı bir olay yaşadim bildi kimsenin bilmeyecegi bir durumdu 💯💯 biliyor bugun baktim ara vermiş😥 falllawyu ek hesabi olan biri eminim bildi a detirtiyor çikar ama😂😅🤩yakında

Anda çok iyiler gelecek de henüz asil olay için vadeleri bekliyorum ancak suanda bisey olmayacak zamanı var diyorlar ki olmuyor gercekten

Ben de devamlı forumu takip ediyorum çıkan eden var mı diye ama burdaki herkes genelde Tellwe ye baktırıyor. Astrocenter da fiyatlar çok yüksek ne yazık ki:KK43: ben de kötü bi dönem geçirdiğim için bi suru para döktüm bu ay saçma sapan:KK43: ama Tellwe de benim için tek bi falcı vardı o da yesilcingene ama ne yazık ki bıraktı sanırım:KK43: sizlerin varsa önerisini ben de alirim

Valla bilemedim ben uzun zamandır kullanıyorum başıma hiç ole bisey gelmedi. Hatta 1 kere sürem yetmeyecek gibi oldu konu icin, seans esnasında yükledim devam etsin paketim bitince diye ama süre dolunca tak diye kapandi

once kredi mi yukluyoruz faturaya mi yansiyor ve ilk 10 dk ucretsiz yaziyor dogru mu?

astrocenterda ilk on dakika ucretsiz. gecen gun denedim on dakika dolunca kapanmadi ilk randevuda oyle oluyormus ekstradan dort dakika surdu sadece o dort dakikayi odedim. ilk randevudan sonrakilerde on dakika dolunca kapaniyormus

Evet ilk kez üye olunca 10 dakikası ücretsiz
O hakkınızı kesin Alya ya da Azra ile kullanmanızı tavsiye ederim.

X