tellwe.com'da bakılan fallar!

Ben telvede maviyakamozu denedim beğendim olumsuzuda söylüyor biraz kısa ama en azından tutarlı fiyatı da diğerlerine göre ucuz

Altıncıhisleri olan falcı ile falperrisi aynı kişiydi şikâyet tenkapanmiş lakin geri açmışlar başka isimden hesap gelecektekikahin ve gelecektekimedyum nasıl izin veriliyor bu duruma ben şok gelecektekikahin geri kapanmiş

Altıncı hisleri olan kadin gelecektekimedyum adından yorumluyor herkes yazmiş bildi bildi ben şok yazmişlar bu uygun olmayan infilak durumu telweyi bırakmayı düşünüyorum malesef 😨fikri olan kızlar

Altıncı hisleri olan kadin gelecektekimedyum adından yorumluyor herkes yazmiş bildi bildi ben şok yazmişlar bu uygun olmayan infilak durumu telweyi bırakmayı düşünüyorum malesef 😨fikri olan kızlar
ücretsiz tarot atıyorum arada bu kişi aldı. bomboş bir yorum, her şey çok güzel olacaklar. neyse ki bedava da eğlenip geçiyorım arada:)

denemek için çok az bir kredi aldım. 2 gün hesaba yansımadı, baktım bankada kartta bekleyen işlemlerde. dedim herhalde ondan. dün akşam karttan düşmüş de ama hala hesapta kredi yok. destek kısmına yazdım saatler oldu bekliyorum bakalım. alırken yüksek krediler almamakta fayda var galiba, sizler de dikkatli olun.

bir önceki yorumuma istinaden geri dönüş yapıp kredimi yatırdılar. ama ben geçen sürede gözüme kestirdiğim falcıyı unuttum😅acaba 50 krediye kimleri önerirsiniz?

telwede 20 kredilik bir fal baktırayım dedim. Enderun'a katina baktırdım. Soruma 2 cümle ile cevap verdi, o da 2 sorudan birine ki saçmaydı ceavp da. Gerisi hep kart yorumuydu. Dedim bu kartların anlamı ne bakayım. Google a katina x kartı yazınca çıkan ilk siteden bütün kartların anlamını kopyala yapıştır yapmış. Bu kişinin bot olduğunu düşünüyorum, cahtgtp ye falan yazdırıyor ya da😃😅.

Son dönemde bynbyn ye baktıran ya da vadesi dolup çıktı çıkmadı diyebilecek olan var mı? Özelden de yazabilirsiniz önemli benim için :)

Aynen bende baktırdım iki satır yazıp başka fala çağırmış
Burdan bakarak gitmiştim ben marjantina isimli kullanıcının yorumuyla kadın baya baya döktürdü herşeyi uzun bakmıştı bana galiba enerji meselesi çok memnun kaldım şuanda da hep ona baktırıyorum 😍🥳🥳🥳

fallawyu isimli kişiye baktırdım hiç beğenmedim çok genel geçer bi fal bakmış üstüne bide başka fala çağırmış :KK70: benden düşük not
Fallawyuu hanım katinayı ayrıntılı bakıyor burdan bakarak gittim ben çok memnun kaldım öneriyorum canım

Burdan bakarak gitmiştim ben marjantina isimli kullanıcının yorumuyla kadın baya baya döktürdü herşeyi uzun bakmıştı bana galiba enerji meselesi çok memnun kaldım şuanda da hep ona baktırıyorum 😍🥳🥳🥳
Malesef ikinci gidişimle hesap degiştirdim bana bambaşka şeyler dedii evet o bir falcının yan hesabi malesef ilk başta bilgi verdim siz ler hiç bilgi vermeyin fallavyu malesef elendin

Fallawyuu hanım katinayı ayrıntılı bakıyor burdan bakarak gittim ben çok memnun kaldım öneriyorum canım
Ama kullanici ana ekranimda sadece evli yazmasi fali ona odakladi ve hayal kırıklığı oldu yani attı ama tutmadi ben artık şu falcı iyidir diyemiyecegim şuan canım sıkındı birde fallawyu galiba Hisli 27 olan falcı herşeyi aynı kelimesi kelimesine bu telwe baya degişti

X