- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #37.581
Ben telvede maviyakamozu denedim beğendim olumsuzuda söylüyor biraz kısa ama en azından tutarlı fiyatı da diğerlerine göre ucuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yorumunuza istinaden baktırdım gerçekten bildi teşekkür ederim
Evet sayılı detaylı falcılardan işinin hakkını veriyoryalan yok pembe yok ben baya bir baktirdim gece çekilmiyor hastane boş boş fal olursa harika uçuyorumAyy evet yorumuna istinaden baktırdım gerçekten bildi
Favori falcılarim var biride fallwyu olduAyy evet yorumuna istinaden baktırdım gerçekten bildi
ücretsiz tarot atıyorum arada bu kişi aldı. bomboş bir yorum, her şey çok güzel olacaklar. neyse ki bedava da eğlenip geçiyorım arada:)Altıncı hisleri olan kadin gelecektekimedyum adından yorumluyor herkes yazmiş bildi bildi ben şok yazmişlar bu uygun olmayan infilak durumu telweyi bırakmayı düşünüyorum malesef fikri olan kızlar
Bana olumlu söylediği şey çıkmadıBen telvede maviyakamozu denedim beğendim olumsuzuda söylüyor biraz kısa ama en azından tutarlı fiyatı da diğerlerine göre ucuz
bana da cikmadi maalesefBana olumlu söylediği şey çıkmadı
Anda nasol canımSon dönemde bynbyn ye baktıran ya da vadesi dolup çıktı çıkmadı diyebilecek olan var mı? Özelden de yazabilirsiniz önemli benim için :)
İyi aslında ama gelecek konusunda emin olamıyorum. Aslına bakarsan sonuçlar hep onun dediği gibi oldu ve hep olumsuzduAnda nasol canım
Burdan bakarak gitmiştim ben marjantina isimli kullanıcının yorumuyla kadın baya baya döktürdü herşeyi uzun bakmıştı bana galiba enerji meselesi çok memnun kaldım şuanda da hep ona baktırıyorumAynen bende baktırdım iki satır yazıp başka fala çağırmış
Fallawyuu hanım katinayı ayrıntılı bakıyor burdan bakarak gittim ben çok memnun kaldım öneriyorum canımfallawyu isimli kişiye baktırdım hiç beğenmedim çok genel geçer bi fal bakmış üstüne bide başka fala çağırmış benden düşük not
Malesef ikinci gidişimle hesap degiştirdim bana bambaşka şeyler dedii evet o bir falcının yan hesabi malesef ilk başta bilgi verdim siz ler hiç bilgi vermeyin fallavyu malesef elendinBurdan bakarak gitmiştim ben marjantina isimli kullanıcının yorumuyla kadın baya baya döktürdü herşeyi uzun bakmıştı bana galiba enerji meselesi çok memnun kaldım şuanda da hep ona baktırıyorum
Ama kullanici ana ekranimda sadece evli yazmasi fali ona odakladi ve hayal kırıklığı oldu yani attı ama tutmadi ben artık şu falcı iyidir diyemiyecegim şuan canım sıkındı birde fallawyu galiba Hisli 27 olan falcı herşeyi aynı kelimesi kelimesine bu telwe baya degiştiFallawyuu hanım katinayı ayrıntılı bakıyor burdan bakarak gittim ben çok memnun kaldım öneriyorum canım