- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #37.561
Kim öyle şeyler dedi Muzo mu anlamadım?Mesela yazarken
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kim öyle şeyler dedi Muzo mu anlamadım?Mesela yazarken
Benden şimdiye kadar kimse isim soyisim falan istemedi, doğum tarihi falan sordular. Söyle bir durum var kötüsüne denk gelirseniz ibanla ödeme yaptığınız takdirde herkes size musallat olabilir. Çok şükür öyle bisey gelmedi başıma. Astrocenterda falı iyi olsun olmasın görüştüğüm herkes çok düzgündü. Hatta ben iki tanesine nolur numaranızı paylaşsanız falan diye bayağı baskı yaptım, sanırım onlar benden korktu yasak diyip vermediler:))Bence herkeste ayni enerji olmuyor arkadaşlarımın yaşadigi kötü olaydan sonra ya bide isim soy isim vermeyin asla sizi sosyal medyadan yazmalari var kızlar unutmayın.hiç bir yerde gerçek isim yazmayın sizi sonunda büyük sıkıntıya sokabilirler ve olduda Azra ekine bugibi falcilar sizi sosyal hayatta buluyor hayır asla baktirmayin ben heryerde her siteyi çok iyi biliyorum hiç bir sitenin güvenilirliği yok kızlar tellwede dahil
Ya size pes diyorum başka da birşey demiyorumbu kadar da kul hakkına girilmez ki demet hanım tellwenin eniyidir ne derse tamamen yaşıyorum tabi gerçekleri pat pat diyerek dobra davrandığı için işinize gelmemiştir ama el insaf yani bu yorumu yaparken azıcık vicdanınız olsunYeminle iki yılım çöp okadar param gitti sohbet ediyoruz canli da lafı birde çeviriyor degme keyfine ama kızlar asla dedigi çikmiyor hiç ben 14 yıldır tellwe yi kullaniyorum degişik çok bakim yaptırdım ama demet8888 kadar uyduruk bir insan görmedim. inandim ya ama hiç Bir degişiklik yok insani kandirıyor psikolojim bozuldu ya insaf yok artık fal yok düzenimi degiştirecegim anne olmak istiyorum
Gerçekleri söylediği için zorunuza gitmiştirben uzun zamandır kendisinden bakım alıyorum kesinlikle verdiğiniz paraya değer olumsuzu da net şekilde söylüyor hanfendi gibi zor gelecekse gerçekleri duymak demet hanımı tercih etmeyin ama tüm gerçekleri olduğu gibi yansıtıyorYeminle iki yılım çöp okadar param gitti sohbet ediyoruz canli da lafı birde çeviriyor degme keyfine ama kızlar asla dedigi çikmiyor hiç ben 14 yıldır tellwe yi kullaniyorum degişik çok bakim yaptırdım ama demet8888 kadar uyduruk bir insan görmedim. inandim ya ama hiç Bir degişiklik yok insani kandirıyor psikolojim bozuldu ya insaf yok artık fal yok düzenimi degiştirecegim anne olmak istiyorum
Merhaba hiç bilmiyorum havadiss diye kullanıcı adı vardı şu an görünmüyor telwede.dediğiniz kişi telwedemiBu Havadis şaman olan mı havadisefre
Evet ordaydıMerhaba hiç bilmiyorum havadiss diye kullanıcı adı vardı şu an görünmüyor telwede.dediğiniz kişi telwedemi
Sana uymuştur bana uymadi herkes herkese iyi gelmez okadar.. Yorumumu paylaşmak suç degil.. Okadar iyi hissediyorumki artık keşke dedim yani gerçek bişe demediki çiksin.. Senin düşüncenede saygı duyuyorum sana iyi gelmişGerçekleri söylediği için zorunuza gitmiştirben uzun zamandır kendisinden bakım alıyorum kesinlikle verdiğiniz paraya değer olumsuzu da net şekilde söylüyor hanfendi gibi zor gelecekse gerçekleri duymak demet hanımı tercih etmeyin ama tüm gerçekleri olduğu gibi yansıtıyor
Havadis bir konuda cesaret kullanıp birey dedi şuan onu yaşiyorum hakki varEvet ordaydı
Çokta güzel bakıyor helal olsun lak lak dogrularla bizi yüzleştiriyorsen sevme kimseyi seni seven varmi çok merak ettim biz seviyoruz danişanlari olarak biz helal ettik gittibaşarili olan insanlar hep kıskanılırKahinmi onu zaten hiç sevmedim kul hakkına giriyor fal bakmak değil ki canlı fali kısa tutar işi çıkar hep tırt göze batan değil kul hakkı yiyen bunlar
Evet kesinlikle biliyor bundan eminimArkadaşlar sardunya anda iyi geldi.karsi tarafın hayatinda biri varmi yokmu biliyormu siz ce ???
Biri ile gorusuyormu dedim de yok dedi ismini bile verdim hayır dedi sen sordunmuEvet kesinlikle biliyor bundan eminim
Geçmişte benim sevgilime yavşayan bi kız vardı ve kız üstelik nişanlıydı bunu bildi hayatında biri varken başka biriyle ilişki yaşamak istemiş dediBiri ile gorusuyormu dedim de yok dedi ismini bile verdim hayır dedi sen sordunmu
Banada çok emin birsey yok diyo kız yavsamis ama sonuç yok diyor özellikle sordum çok emin konuştu yok diyeGeçmişte benim sevgilime yavşayan bi kız vardı ve kız üstelik nişanlıydı bunu bildi hayatında biri varken başka biriyle ilişki yaşamak istemiş dedi
Ayy evet yorumuna istinaden baktırdım gerçekten bildiKızlar bu hafta yogun fal baktirdim delirdim galiba fallawyu detay vermemiş ama anlik bildikleri olmuş denemek isteyen olursa krdisi makul uygun kızlar
Yorumunuza istinaden baktırdım gerçekten bildi teşekkür ederimKızlar bu hafta yogun fal baktirdim delirdim galiba fallawyu detay vermemiş ama anlik bildikleri olmuş denemek isteyen olursa krdisi makul uygun kızlar
o kdn pembeci mi ?Ayy evet yorumuna istinaden baktırdım gerçekten bildi
Aynen bende baktırdım iki satır yazıp başka fala çağırmışfallawyu isimli kişiye baktırdım hiç beğenmedim çok genel geçer bi fal bakmış üstüne bide başka fala çağırmış benden düşük not