tellwe.com'da bakılan fallar!

gecmis fallarima bakindim biraz. sizlerle de paylasmak istedim. eysanfalin soyledigi bazi seyler cikmis. shayla bir konuda cok spesifik bir seyi bilmis dedigi gibi oldu. ama onun disinda cikmamis hic soyledikleri. melekenerjisine cok baktirmistim. ozellikle kariylerle ilgili dogru bilmis. onun disindakiler sakiz fali gibi.

gecmis fallarima bakindim biraz. sizlerle de paylasmak istedim. eysanfalin soyledigi bazi seyler cikmis. shayla bir konuda cok spesifik bir seyi bilmis dedigi gibi oldu. ama onun disinda cikmamis hic soyledikleri. melekenerjisine cok baktirmistim. ozellikle kariylerle ilgili dogru bilmis. onun disindakiler sakiz fali gibi.
Eysan ile sardunya falları farklı bakalım hangisi tutucak

Melekenerjisi yan hesaptı yakalandı ve kapandi bilmesi normal🥰yeni üye gelmiş Berivan atli oda hisli27 çok belli bakımları birebir aynı kızlar dün gece onuda keşfettim👏👏👏👏👏👏

Ben Alya nin da enerjisini seviyorum ama Azra olmazsa olmazım yaklaşık 2 senedir. Azra ya ulaşamadığım zamanlar da Alya ya baktırıyorum. Azra nin dedikleri daha önce çıktı, yönlendirmeleri falan bana bayağı doğru çıkıyor.
İlk defa baktırıcam astrocentrda, akşam randevu aldım Azra için ama ne falı bakıyor onu anlamadım. Fal sorumuzu ona telefonda mı anlatıyoruz?

X