- 16 Nisan 2012
- 2.101
- 3.663
-
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #37.421
Ben de onu düşündüm ama duvarı bana çok sahte geldi. Hep aynı kullanıcılar baktırmış yorum yok. Hep aynı isimler yıldız vermiş geçmiş. Gerçekçi gelmedi vazgeçtim.Wwwelanur01 e baktıranlar var mı?
Ne falı baktırdınızPerilankaaya baktıran var mı? Çok kısa bakıyor ama bir dediği şey çıktı bana.
Kahve falı. Başka baktıran varsa özelden de yazabilir.Ne falı baktırdınız
Baktırdım olumsuzluktan ziyade o kadar kötücül bir faldı ki dehşete düştüm kısa ve herhangi bir nokta atışı yoktuKahve falı. Başka baktıran varsa özelden de yazabilir.
Bana da çok kötücülde falı. Nefret ettim ilişkiden dinleyinceBaktırdım olumsuzluktan ziyade o kadar kötücül bir faldı ki dehşete düştüm kısa ve herhangi bir nokta atışı yoktu
Bende katina baktırdım. İnanılmaz kısa birkaç cümleden oluşan saçma sapan bir daldı. Hiçbir şey bilemedi tabii kiNe falı baktırdınız
ilk yorumu cok guzeldi ama sonra tekrar gonderdigimde asla uyumlu degildi ve ilk soylediginin aksini soyledi.bynbyn tam bir fiyaskoydu malesef.
Bana da inanılmaz olumsuz baktı son fallarda moralimi bozdu çokbynbyn tam bir fiyaskoydu malesef.
Ben kkedi ve wwwelanur01 i fena bulmadım. Belki de duymak istediklerimi söyledikleri içindir bilemedim. wwwelanur01 çok kısaydı ama beğendim.Beğendiğiniz başka biri var mı telwede
Katina kkedi, wwwelanur01 kitap falıNe falı baktırmıştınız
çıktı mı?Katina kkedi, wwwelanur01 kitap falı