tellwe.com'da bakılan fallar!

İnstadan nakta ya ulaştım referansskz fal bakmıyorum diyor kadınlar kulübü duyunca hiç bakmadı Yeşilçingene ve ona baktırmak istiyorim

merisel ve melekenerjisine baktirmis miydiniz?

Kızlar selam bi müddet fallara ara vermiştim çıkan ve çıkmayanları yazayım buraya. Ben vadelere takılmıyorum sonuç ve süreç odaklı tutup tutmadığını söyleyeceğim
Nevaser vadesiyle birlikte bilmiş
Sifaver de aynı şekilde vadeyi de tutturmuş ama ara vermiş gözüküyor sistemde
Alina merci ne süreç ne sonuç dediği gibi olmadı
Ceymss ne süreç ne sonuç bilememiş
Kahinabla bilememiş
Eysanfal süreç ve sonuç da bildi. Asıl dediği şeyin daha vadesi var ama falın ortalarına kadar çıkmış diyebilirim şu an en fazla.
dilek bilememiş. Anda bildiği şeyler olmuş ama gelecek çıkmamış
Karanfilsevgi vadesi bayaa bi sarksa da sonucu bilmiş
Ruhanifal bilememiş
Simaytekin bu kadının falının çıkmasına çok şaşırdım. Hatta kendisine de söylemiştim ben böyle olacağını düşünmüyorum yine de emeğinize sağlık diye. O da şuan ihtimal vermiyorsun bekle gör demişti. Vadesi sarksa da bildi
Azamim bilmiş vadesiyle
Nurhayat10 bilememiş
Demiravo bilememiş

Kızlar birde şunu eklemek istiyorum. Ben aşk hayatım için bakım almıştım bu kişilerden. İçlerinde çok olumsuz konuşanlar çıkmadı. İletişim görenlerini çıktı. Olumsuz fallara takılmayın o yüzden. Kendimden pay biçerek olumsuz fallara daha çok inanıyoruz. Ben de bi süre sonra fal baktırmaya bıraktım ne olacaksa olsun dedim. Kendi hayatıma kariyerime yöneldim. Vazgeçme enerjisindeydim başka insanları da tanımak için şans verdim kendime. Ve bi baktım hayvanım geri döndü. Dönmez diyenlere de döner diyenlere de körü körüne inanmamak lazımmış. Akışa bıraktım dua ettim kendime yöneldim. Tabi bunları ilk başta uygulamak çok zor oldu. Ama zorladım kendimi. Kimsenin ahı kimsede kalmıyor Allah’a güvenin. En imkansız en burnu dik bile bi güzel dönüyor. İlahi adalet güzel işliyor

Bu kişiler hangi sitede

Telwe sanırım

arkadaşlar falsepetinden yazdım burdan da yazıyım. alcerutnerafalcı adlı kısıye ıkı kısı su falı attık. dalga gecer gibi cok komık bir fal gonderdı. duvarıma girip yorumlara kibarca bu durumu belirtip herhangi bir iadesi olabilir mi diye sorduk ozellıkle kıbar konustuk bir baktık ki bizi engellemiş. üstüne destefe yazdık ordanda sıkayetımız sılınmıs. şaka mı bu yani kurumsal bir site degil tamam ama bu resmen insanları kandırmaktır ne bir ilgi alaka var destekten ne bi sey sıkayetıme cevap vermek yerine silindi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…