- 5 Nisan 2021
- 6.528
- 9.252
- 34
-
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #37.461
Çok olumsuz biri zaten.yeşilçingene her okduuğumda sinir oluyorumbana senden nefret ediyor seni kullanıp atmış dediği adamla 2 yıldır nişanlıyım
Ay baktirma zaten naktaya hem bir şey bilmiyor hem de ukala bir kadın .İnstadan nakta ya ulaştım referansskz fal bakmıyorum diyor kadınlar kulübü duyunca hiç bakmadıYeşilçingene ve ona baktırmak istiyorim
Herkes ovunce merak etmiştim sağol canım:)Ay baktirma zaten naktaya hem bir şey bilmiyor hem de ukala bir kadın .
Isabet olmuş bence
Bence hiç bir şey bilemiyor .Herkes ovunce merak etmiştim sağol canım:)
Bana falcı oneriri misin peki :) bir yolun var nur Banu baktırdımBence hiç bir şey bilemiyor .
Bana hiç çıkmamıştır falı .
Saçma sapan hikaye yazar hayır böyle değil dediğinde triplenir vs .
Garip bir tip.
Nesibeye katına attimBence hiç bir şey bilemiyor .
Bana hiç çıkmamıştır falı .
Saçma sapan hikaye yazar hayır böyle değil dediğinde triplenir vs .
Garip bir tip.
Yok ben falcı önermiyorum.Bana falcı oneriri misin peki :) bir yolun var nur Banu baktırdım
merisel ve melekenerjisine baktirmis miydiniz?Hayatımı baktığı tüm fallarda harfi harfine çıkarabilen Banu Yılmaz dışında bir falcı daha olmadı. Banu, buralara uğrarsan Tellweye dön.
Şirin, çok pembeydi çıkan eden yok, iş hariç. Olivia, Kahvesu,Mucizehis, ProAstro,Urungu (ayrıca berbat),Alwaysgood, Cereninkahvesi ve aklıma gelmeyen niceleri çıkmadı.
falkazani.com bu siteyide denemenizi tavsiye ederimtellwede baktırmadım fal ama bakmıştım da orada da iyi falcılar yani uzun süredir o sitede fal bakanlar yine 10 tl civarı bakıyorlar.daha aza bakanlar orada yeni falcı ben güvenemedim açıkçası.
Bu kişiler hangi sitedeKızlar selam bi müddet fallara ara vermiştim çıkan ve çıkmayanları yazayım buraya. Ben vadelere takılmıyorum sonuç ve süreç odaklı tutup tutmadığını söyleyeceğim
Nevaser vadesiyle birlikte bilmiş
Sifaver de aynı şekilde vadeyi de tutturmuş ama ara vermiş gözüküyor sistemde
Alina merci ne süreç ne sonuç dediği gibi olmadı
Ceymss ne süreç ne sonuç bilememiş
Kahinabla bilememiş
Eysanfal süreç ve sonuç da bildi. Asıl dediği şeyin daha vadesi var ama falın ortalarına kadar çıkmış diyebilirim şu an en fazla.
dilek bilememiş. Anda bildiği şeyler olmuş ama gelecek çıkmamış
Karanfilsevgi vadesi bayaa bi sarksa da sonucu bilmiş
Ruhanifal bilememiş
Simaytekin bu kadının falının çıkmasına çok şaşırdım. Hatta kendisine de söylemiştim ben böyle olacağını düşünmüyorum yine de emeğinize sağlık diye. O da şuan ihtimal vermiyorsun bekle gör demişti. Vadesi sarksa da bildi
Azamim bilmiş vadesiyle
Nurhayat10 bilememiş
Demiravo bilememiş
Kızlar birde şunu eklemek istiyorum. Ben aşk hayatım için bakım almıştım bu kişilerden. İçlerinde çok olumsuz konuşanlar çıkmadı. İletişim görenlerini çıktı. Olumsuz fallara takılmayın o yüzden. Kendimden pay biçerek olumsuz fallara daha çok inanıyoruz. Ben de bi süre sonra fal baktırmaya bıraktım ne olacaksa olsun dedim. Kendi hayatıma kariyerime yöneldim. Vazgeçme enerjisindeydim başka insanları da tanımak için şans verdim kendime. Ve bi baktım hayvanım geri döndü. Dönmez diyenlere de döner diyenlere de körü körüne inanmamak lazımmış. Akışa bıraktım dua ettim kendime yöneldim. Tabi bunları ilk başta uygulamak çok zor oldu. Ama zorladım kendimi. Kimsenin ahı kimsede kalmıyor Allah’a güvenin. En imkansız en burnu dik bile bi güzel dönüyor. İlahi adalet güzel işliyor
Telwe sanırımKızlar selam bi müddet fallara ara vermiştim çıkan ve çıkmayanları yazayım buraya. Ben vadelere takılmıyorum sonuç ve süreç odaklı tutup tutmadığını söyleyeceğim
Nevaser vadesiyle birlikte bilmiş
Sifaver de aynı şekilde vadeyi de tutturmuş ama ara vermiş gözüküyor sistemde
Alina merci ne süreç ne sonuç dediği gibi olmadı
Ceymss ne süreç ne sonuç bilememiş
Kahinabla bilememiş
Eysanfal süreç ve sonuç da bildi. Asıl dediği şeyin daha vadesi var ama falın ortalarına kadar çıkmış diyebilirim şu an en fazla.
dilek bilememiş. Anda bildiği şeyler olmuş ama gelecek çıkmamış
Karanfilsevgi vadesi bayaa bi sarksa da sonucu bilmiş
Ruhanifal bilememiş
Simaytekin bu kadının falının çıkmasına çok şaşırdım. Hatta kendisine de söylemiştim ben böyle olacağını düşünmüyorum yine de emeğinize sağlık diye. O da şuan ihtimal vermiyorsun bekle gör demişti. Vadesi sarksa da bildi
Azamim bilmiş vadesiyle
Nurhayat10 bilememiş
Demiravo bilememiş
Kızlar birde şunu eklemek istiyorum. Ben aşk hayatım için bakım almıştım bu kişilerden. İçlerinde çok olumsuz konuşanlar çıkmadı. İletişim görenlerini çıktı. Olumsuz fallara takılmayın o yüzden. Kendimden pay biçerek olumsuz fallara daha çok inanıyoruz. Ben de bi süre sonra fal baktırmaya bıraktım ne olacaksa olsun dedim. Kendi hayatıma kariyerime yöneldim. Vazgeçme enerjisindeydim başka insanları da tanımak için şans verdim kendime. Ve bi baktım hayvanım geri döndü. Dönmez diyenlere de döner diyenlere de körü körüne inanmamak lazımmış. Akışa bıraktım dua ettim kendime yöneldim. Tabi bunları ilk başta uygulamak çok zor oldu. Ama zorladım kendimi. Kimsenin ahı kimsede kalmıyor Allah’a güvenin. En imkansız en burnu dik bile bi güzel dönüyor. İlahi adalet güzel işliyor
Evet maalesef çıkmadı Merisel. Melekenerjisi zaten hiç bakamamıştı.merisel ve melekenerjisine baktirmis miydiniz?
merisel olabilirTelwede hangi falciya baktirmami onerirsiniz? Ask fali istiyorum