tellwe.com'da bakılan fallar!

Bir danışan perilankaaya yorum olarak geber şeytan yazmıştı evet ayıp olmuş belki ama çok gülmüştüm gerçekten hayatımda bakrirdigim en kötü fallardan ve ben sayısız fal baktiran biriyim. Bu arada cerrninkahvesini denedim iyi gibiydi tabii dedikleri olur mu bilmiyorum ama an olarak iyiydi sallamasyon değildi.

Bir danışan perilankaaya yorum olarak geber şeytan yazmıştı evet ayıp olmuş belki ama çok gülmüştüm gerçekten hayatımda bakrirdigim en kötü fallardan ve ben sayısız fal baktiran biriyim. Bu arada cerrninkahvesini denedim iyi gibiydi tabii dedikleri olur mu bilmiyorum ama an olarak iyiydi sallamasyon değildi.
cerenin kahvesini ben de begendim.

Demet8888 de hala bu kadar sıra olması normal mi ya, 15 kişi var şaka gibi :KK57:
En son şöyle güzel olacak böyle şahane olacak deyip gönderiyordu herkesi diye hatırlıyorum, ilginç gerçekten...
Demet8888 nasıl bu kadar sıra oluyor anlamıyorum. Pembe tablo ve cikmiyor. Yorumlara bakiyorum herkes cikti yazmis. Çok garip.

Merhaba herkese,
Çok eski uyeyim. Yıllar önce bi kafayı yemiştim fallarla, şimdi yine öyle bir dönemindeyim maalesef.
Deneyimlerimi paylaşayım:
Biten ilişkimle ilgili tekrar düzelme tarihini sadece yeşil cingene bildi. Aylardır sistemde yok, ozelden kendisiyle iletişimde olan varsa ne olursunuz benle de paylaşır mısınız?
Onun dışında sadece astrocenter da Azra ekin ve medyum Muzo ile görüşüyorum. Azra mevcut durum ve düşünce okumada olacak iş diil. Korkutucu derece biliyor. Ne oldu diye sorduğunda sen görürsün zaten şimdi diyorum takır takır anlatıyor.
Muzo da anda Azra gibi iyi ama o daha çok durum tespiti yapıyor. Beni bir konuda uyardı ve dediği ne yazık ki çıktı. Hala onun sonuçlarıyla uğraşıyorum. Geleceği gerçekten Allah bilir tabi ama genel hatlarıyla kim ne bilir derseniz bende ki durum bu.
Yeşil cingeneyle iletişimde olan varsa nolur bana özelden yazsın..
sevgiler

Merhaba herkese,
Çok eski uyeyim. Yıllar önce bi kafayı yemiştim fallarla, şimdi yine öyle bir dönemindeyim maalesef.
Deneyimlerimi paylaşayım:
Biten ilişkimle ilgili tekrar düzelme tarihini sadece yeşil cingene bildi. Aylardır sistemde yok, ozelden kendisiyle iletişimde olan varsa ne olursunuz benle de paylaşır mısınız?
Onun dışında sadece astrocenter da Azra ekin ve medyum Muzo ile görüşüyorum. Azra mevcut durum ve düşünce okumada olacak iş diil. Korkutucu derece biliyor. Ne oldu diye sorduğunda sen görürsün zaten şimdi diyorum takır takır anlatıyor.
Muzo da anda Azra gibi iyi ama o daha çok durum tespiti yapıyor. Beni bir konuda uyardı ve dediği ne yazık ki çıktı. Hala onun sonuçlarıyla uğraşıyorum. Geleceği gerçekten Allah bilir tabi ama genel hatlarıyla kim ne bilir derseniz bende ki durum bu.
Yeşil cingeneyle iletişimde olan varsa nolur bana özelden yazsın..
sevgiler
yeşilçingene her okduuğumda sinir oluyorum :KK70: bana senden nefret ediyor seni kullanıp atmış dediği adamla 2 yıldır nişanlıyım :KK70:

yeşilçingene her okduuğumda sinir oluyorum :KK70: bana senden nefret ediyor seni kullanıp atmış dediği adamla 2 yıldır nişanlıyım :KK70:
Hahaha hadi ya:) sizin adınıza çok sevindim🙏🏼🧿ben de çok bildi o dönemde.
başka öneriniz varsa paylaşabilirsiniz sevinirim.
Tellwe ye falan çok girmiyorum yeşil cingene gidince. Binnaz abla falan vardı zamanında orda da çok baktırdım Zişan falan vardı galiba, hiç biri bisey bilmedi. Artık on yargiliyim oralara..
Astrocenter a giriyorum, telefonda konuşabilmek de iyi geliyor. Ama çok kazik tabi o ayrı.

Merhabalar; Binevs, iş konusunda bilemedi değişiklik yok dedi yaptım. Aşk da çıkmayacak gibi. Yıllarca merak edip bu sene iki fal attığım Şahmeranfalci, iki falı birbirinin tam tersi, hayal kırıklığı yaşattı. Demet işle ilgili çok ayrıntılı şeyler bildi aşkta maalesef olmayacak gibi. Durrin ve Gandalf da aynı şekilde iş + aşk - Serüven, genelde başarılı Araf, az ve öz bakıyor tarzı farklı fakat nokta atışı.

Hayatımı baktığı tüm fallarda harfi harfine çıkarabilen Banu Yılmaz dışında bir falcı daha olmadı. Banu, buralara uğrarsan Tellweye dön.
Şirin, çok pembeydi çıkan eden yok, iş hariç. Olivia, Kahvesu,Mucizehis, ProAstro,Urungu (ayrıca berbat),Alwaysgood, Cereninkahvesi ve aklıma gelmeyen niceleri çıkmadı.

X