- 16 Nisan 2012
- 2.102
- 3.666
-
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #37.401
falı çıktı mı acaba?Sifaver burayı okuyorsan Tellwe’ye dön :)
merisel'in bahsettigi ufak bir sey cikti bana. denenebilir belkiTellwe için önerisi olan var mı son kez
Verdiği süre gelmedi henüz bilmiyorum çıkacak mı ama başka bir falcı ile aşağı yukarı aynı şeyleri söyledi o yüzden bir daha göndermek istedim tutarlı mı diye. Fakat 2 kere yollamama rağmen falım zaman aşımına uğradı. Epeydir girmiyor siteye. Dün de girmiş zam yapmış üstüne. Ben onun için kredi yüklemiştim. Çok beklerfalı çıktı mı acaba?
bulabildiniz mi gönderecek başka birini?Verdiği süre gelmedi henüz bilmiyorum çıkacak mı ama başka bir falcı ile aşağı yukarı aynı şeyleri söyledi o yüzden bir daha göndermek istedim tutarlı mı diye. Fakat 2 kere yollamama rağmen falım zaman aşımına uğradı. Epeydir girmiyor siteye. Dün de girmiş zam yapmış üstüne. Ben onun için kredi yüklemiştim. Çok beklerGöndermeyeceğim ona. Başka falcı bakıyorum.
Ben kkedi yi önerebilirim fena değildibulabildiniz mi gönderecek başka birini?
MucizeHiss bana cok siradan geldi...Verdigi vade icin zaman var daha. Bakalim cikar mi cikmaz mi bilemiyorum.Merhabalar Binevs ve MucizeHiss bu falcilarla ilgili yorum yapabilecek olan var mı?
Maalesef bulamadım. Şifaver’in falı da çıkmadı. Arkadaşıma da çıkmadı. Hatta iki falı için bambaşka tarihler verdi. Olayı çok farklı olacak şekilde yorumladı iki falda da. Neden böyle olduğunu söyleyince de iade etti ücreti. İnandırıcılığı kalmadı ben de.bulabildiniz mi gönderecek başka birini?
Maalesef bulamadım. Şifaver’in falı da çıkmadı. Arkadaşıma da çıkmadı. Hatta iki falı için bambaşka tarihler verdi. Olayı çok farklı olacak şekilde yorumladı iki falda da. Neden böyle olduğunu söyleyince de iade etti ücreti. İnandırıcılığı kalmadı ben de.
Nurhayat’a baktıran var mı? O da benzer söylemişti ama patlamak üzere bence. Baktırmak istiyorum ama işe yarar
Maalesef bulamadım. Şifaver’in falı da çıkmadı. Arkadaşıma da çıkmadı. Hatta iki falı için bambaşka tarihler verdi. Olayı çok farklı olacak şekilde yorumladı iki falda da. Neden böyle olduğunu söyleyince de iade etti ücreti. İnandırıcılığı kalmadı ben de.
Nurhayat’a baktıran var mı? O da benzer söylemişti ama patlamak üzere bence. Baktırmak istiyorum ama işe yarar birini bulamadım maalesef.
bynbyn deneyebilirsiniz. onun disinda onerebilecegim kimse kalmadi..Maalesef bulamadım. Şifaver’in falı da çıkmadı. Arkadaşıma da çıkmadı. Hatta iki falı için bambaşka tarihler verdi. Olayı çok farklı olacak şekilde yorumladı iki falda da. Neden böyle olduğunu söyleyince de iade etti ücreti. İnandırıcılığı kalmadı ben de.
Nurhayat’a baktıran var mı? O da benzer söylemişti ama patlamak üzere bence. Baktırmak istiyorum ama işe yarar birini bulamadım maalesef.
Çıktı mı sizdebynbyn deneyebilirsiniz. onun disinda onerebilecegim kimse kalmadi..
tarih ya da vade vermedi. vade vermeyi dogru bulmuyormus. yakin zaman dedi, bekliyorum. ancak guncelde cok iyiydiÇıktı mı sizde
Açıkçası özel nokta atışı denebilecek bir şey bende de yok biraz da pembe gibi.MucizeHiss bana cok siradan geldi...Verdigi vade icin zaman var daha. Bakalim cikar mi cikmaz mi bilemiyorum.
kredisini hak eden bir yorumcu degil bence.Açıkçası özel nokta atışı denebilecek bir şey bende de yok biraz da pembe gibi.
Kesinlikle yaşadım dediklerini mucizehisinkredisini hak eden bir yorumcu degil bence.
Bu arada melekenerjininde dedigi birşeyi yaşadim iki günevvel ama şuan yok falci bilgisi olan varmiKesinlikle yaşadım dediklerini mucizehisin