- 12 Mayıs 2010
- 996
- 1.878
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #37.261
Tellwe Hayat kahini bana ilk attığım falda çok doğru bildi ikincisinde zita zıt şeyler söyledi 1 ay aralikla,siz hiç attınız mı ona?50 tl var kimse bakmiyor elimde patladı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tellwe Hayat kahini bana ilk attığım falda çok doğru bildi ikincisinde zita zıt şeyler söyledi 1 ay aralikla,siz hiç attınız mı ona?50 tl var kimse bakmiyor elimde patladı
Yok atmadim hic onaTellwe Hayat kahini bana ilk attığım falda çok doğru bildi ikincisinde zita zıt şeyler söyledi 1 ay aralikla,siz hiç attınız mı ona?
Shaylaua baktirdim ama bilemedi 1 yil oluyordur dedigi cikmadi hicSon bir güncelleme yaparsam tellwede:
Medyumaysemm diye biri herşeyi bilmis simdi baktim hesap yok
Shayla herşeyi bilmiş sadece aşkta bazı şeyler çıkmamış
Nurhayat10 diye bir ablamiz çok çok iyi bilmiş
Çakilan çok var yazicam bir ara
Bende de cakilan cok demet88 kahinabla mihiriye vardi cakildi bilemedilerSon bir güncelleme yaparsam tellwede:
Medyumaysemm diye biri herşeyi bilmis simdi baktim hesap yok
Shayla herşeyi bilmiş sadece aşkta bazı şeyler çıkmamış
Nurhayat10 diye bir ablamiz çok çok iyi bilmiş
Çakilan çok var yazicam bir ara
Galiba kimimize çıkan bir digerimize çıkmıyor,hep diyorlar ya zaman değişken enerjiler değişken gerçekten öyle oluyor.seruven 2014 yılı gibi çok iyiydi sonradan sanırım enerjisi düştü kitap falı gibi bişey bakiyodu.ama şimdiye kadar gördüğüm en efsane kişi biryolunvar fama.cok pahalandigi için artık atamiyorumBende de cakilan cok demet88 kahinabla mihiriye vardi cakildi bilemediler
Olivia seruven shayla bilemedi
Aklima gelen bunlar gercek kahinde bilemedi 2 yyloluyor olan eden yok dediklerimde bazilari hic tutmadi hele
Kesinlikle enerji meselesi, Famaya 1 kere baktırdım inanılmaz negatif bir yorumdu ve hiçbir dediği çıkmadı şükür ki ama beğenen de çok gerçekten.Galiba kimimize çıkan bir digerimize çıkmıyor,hep diyorlar ya zaman değişken enerjiler değişken gerçekten öyle oluyor.seruven 2014 yılı gibi çok iyiydi sonradan sanırım enerjisi düştü kitap falı gibi bişey bakiyodu.ama şimdiye kadar gördüğüm en efsane kişi biryolunvar fama.cok pahalandigi için artık atamiyorum
O zaman sizden bir tavsiye mi alsak? :)Merhabalar herkese,
Yillar evvel siginagim haline getirdigim buraya bir ses vernek istedim. Kac yil oldu bilmiyorum araya cook sey girdi. Umarim herkes iyidir.
Ben fal birakmayi biraktim elbette yillar once. Hayatim su an guzel ve duzgun gidiyor. Falcilarin cogunun soyledigi gibi her sey duzeldi cok sukur. Ben de degistim elbet cok yasla yasanilmislikla ogrendiklerimi gelistirdim biraz :)
Ses veren cikacak mi, bilmiyorum kaciniz buradasiniz.Umarim hayat istediginiz gibi gidiyordur. Unuttuklarim da vardir.
Kimler var kimler yok eskilerden bilmiyorum ama etiketleyeyim bakalim ne olacak.
ncarenot sen yoksun biliyorum ama etiketlemsem olmaz ki :)
philly
MissCherryBlossom sen buradasindir hala.kesin :) nasil gidiyor hayat?
capella79
Nilufer_4U hala blog yazmiyorum :)))
antonie
B Bones and Stones
@gelpisipisipisii
L Lepis75
Mavikurdele10
nilmil
S Salsa80
L Lepis75
dodude
Umutlu1988 ve yes happy35 kullanici isimlerimizi pozitif hale getirdigimiz gun dun gibi aklimda :)
Tanimadiklarima da merhaba elbette :)
Hepinizin sadece olumlu fallari tez vakitte ciksin! Benim yaptigim gibi ucana kacana atmayin diye tavsiyemi de ekleyeyim hemen :)
Merhaba ben 3 ay önce baktirmisim bı çok şey dediği gibi gelişmiş akişı ve geçmişi iyi biliyor kişilik analizi de iyi.yine baktırdım beklemedeyim,boş diil o kadın benceKızlar, Nurhayat10‘a baktıranlardan falı çıkan var mı?
Ne. Baktırdınız kahve tarotMerhaba ben 3 ay önce baktirmisim bı çok şey dediği gibi gelişmiş akişı ve geçmişi iyi biliyor kişilik analizi de iyi.yine baktırdım beklemedeyim,boş diil o kadın bence
Vadesi tuttu mu? Çok kısa bakmış bana daha çok gelecek cümleleri var gerçekleşmeden bilemeyeceğim iyi mi kötü mü diye. O yüzden merak ediyorum:)))Merhaba ben 3 ay önce baktirmisim bı çok şey dediği gibi gelişmiş akişı ve geçmişi iyi biliyor kişilik analizi de iyi.yine baktırdım beklemedeyim,boş diil o kadın bence