tellwe.com'da bakılan fallar!

Kredi aldim ve fal baktirmak istiyorum. Hangi falciyi oneriyorsunuz?
Melekenerjis bana olumlu geldi? Baktiran oldumu mu?

Kesinlikle.
Ben YouTube tarotcularina baktırdım.
Hem uzun bakıyorlar hemde istediğin soruları soruyorsun .
Böyle ufak tefek diye veriyoruz para sonra bir bakıyorsun tel faturasu yanmış.
Ben artık site falcıkarına baktırmam.
Bende epey Youtube tarotçularına baktırdım, bir sürü param gitti ,istediğin soruyu cevaplasa ne olacak ki ağızlarını açmaya para istiyorlar hemde öyle böyle paralar değil,uçuk kaçık paralar ve dolar üzerinden bile para isteyen var sanki sanırsın hayat kurtarıyorlar söyleyecekleri 3-5 kelimeyle. daha bundan 3 sene önce en ucuzu 80 liraydı.Emin ol baktırdığımda o anın enerjisiyle sanki çıkacak sanıyordum ama hepsi patladı ,iyi yoluyorlar,değmez...

Bende epey Youtube tarotçularına baktırdım, bir sürü param gitti ,istediğin soruyu cevaplasa ne olacak ki ağızlarını açmaya para istiyorlar hemde öyle böyle paralar değil,uçuk kaçık paralar ve dolar üzerinden bile para isteyen var sanki sanırsın hayat kurtarıyorlar söyleyecekleri 3-5 kelimeyle. daha bundan 3 sene önce en ucuzu 80 liraydı.Emin ol baktırdığımda o anın enerjisiyle sanki çıkacak sanıyordum ama hepsi patladı ,iyi yoluyorlar,değmez...
Serap sen eski uyelerdensin var mı önereceğim biru ?

Fallar yalan ya ben artık baktırmam.
Ne olucaksa oluyor zaten bosverın ben kurtuldum fal işinden.
Kendime harcarım o parayı valla artık.
Gelecegı kimse bılemıyor.

Serap sen eski uyelerdensin var mı önereceğim biru ?
Kimseyi öneremem çünkü enerji uyumuna çok inanırım, çokta güvenirim; birine çok iyi gelen ,birine çok kötü gelebilir o yüzden birşey diyemiyorum.Beni şu kişi okudu resmen derim sonra biri gider sonuç alamaz o nedenle önerim yok Tolin.

Fallar yalan ya ben artık baktırmam.
Ne olucaksa oluyor zaten bosverın ben kurtuldum fal işinden.
Kendime harcarım o parayı valla artık.
Gelecegı kimse bılemıyor.
Evet ben baktırmayı bırakalı epey oldu ama yorumları takip ederim sıklıkla.Birde Youtubede çok takip ettiklerim vardı bir baktım yayıncılar takipçilerini artırıyor bilmem kaç olduk diye övünüyorlar, ödül alıyorlar ,
Bizler onları boş umuda takılıp seyrede seyrede, holdinge dönüştüler .
Biz onları seyredip dinleyip hayal kurarken onlar ceplerini dolduruyor, boş hava bize kalan şey oluyor.
Çıkan var mı %1
Eh o kadarını ben bile bilebilirim, sen bile bilebilirsin hatta fazlasını bile.
Birde kollektife bakıyoruz diyorlar duyduğum en mantıksız cümle ya kaç milyon kişinin geleceğini sen nasıl okuyabilirsin ama tabi onları seyrederken tek cümle duymaya muhtacız ya ondan dolayı ordan cımbızla çekip aaa bak bunu bildi diyebiliyoruz.
aman ya hepsi boş bomboş.

Evet ben baktırmayı bırakalı epey oldu ama yorumları takip ederim sıklıkla.Birde Youtubede çok takip ettiklerim vardı bir baktım yayıncılar takipçilerini artırıyor bilmem kaç olduk diye övünüyorlar, ödül alıyorlar ,
Bizler onları boş umuda takılıp seyrede seyrede, holdinge dönüştüler .
Biz onları seyredip dinleyip hayal kurarken onlar ceplerini dolduruyor, boş hava bize kalan şey oluyor.
Çıkan var mı %1
Eh o kadarını ben bile bilebilirim, sen bile bilebilirsin hatta fazlasını bile.
Birde kollektife bakıyoruz diyorlar duyduğum en mantıksız cümle ya kaç milyon kişinin geleceğini sen nasıl okuyabilirsin ama tabi onları seyrederken tek cümle duymaya muhtacız ya ondan dolayı ordan cımbızla çekip aaa bak bunu bildi diyebiliyoruz.
aman ya hepsi boş bomboş.
En azından onlar bedava vakit geçiriyoruz izlerken.
Ama tonla para verip hıc bırsey çıkmaması çok kötü.

ben lilithrey’e baktirdim cok memnun kaldim gercekten uzun detayli bir pembetablosuz bir yorum yapti ve acayip hissli bir kiz Cok iyi bakiyor . Pisman olmasinizz

Kahinabla baktirdim Ama sallamasyon ne dedigi belli degil iki tatli cumlelerle insanlari kandirmaya calisiyor iki kelimeyi bi araya getiremiyor bile. Ayni cumleleri 20 keren ayni cumlede kuruyor. Paraniza yazik
Sana katılıyorum çünkü iki kelimesinden biri ablam ,bi tanem ,Allah razı olsun,kalbim,ruhum,canım vs vs.Yorumlara düşüp giden çok gibi görünüyor sayfasını filanda okuyorum gerçekten iki lafı yan yana getiremiyor çok anlamsız cümleler kuruyor,hangi dili konuşuyor acaba diye düşündürüyor ve öyle görünüyor ki baktıranlardan açık övgü yazmalarını istiyor.Evet paranıza yazık.

X