- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #36.981
Binnazda Asya aydın için kredi alayım dedim burda beğenilmiş 1 saat içinde 100 TL’den 200 ye çıkardı değer mi acaba ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben Medyumkamileyi denedim, duvarındaki yorumlardan umutlanmıştım ama çok sıradan bir fal yorumuyduMedyumkamileyi deeneyen varmi? Duvarindaki yorumlari iyi gibi sanki ?
Kızlar selam, sizce Ronan mı daha iyi Havadiss mi? Tellwede kredim var, ikisinden birine baktıracağım. Kararsız kaldım
Geçen sene ikisinide baktırdım Ronan anda çok çok iyiydi Gelecek çıkmadı,havadiste anda iyiydi gelecek çıkmadı hatta 2 defa baktırdım 2. Çok alakasızdo bana orda tek çıkan sardunyaKızlar selam, sizce Ronan mı daha iyi Havadiss mi? Tellwede kredim var, ikisinden birine baktıracağım. Kararsız kaldım
Teşekkür ederim sardunyaya yıllar önce baktırmıştım. Falı iyiydi ama gelecek çıkmamış.Geçen sene ikisinide baktırdım Ronan anda çok çok iyiydi Gelecek çıkmadı,havadiste anda iyiydi gelecek çıkmadı hatta 2 defa baktırdım 2. Çok alakasızdo bana orda tek çıkan sardunya
rica ederim çıktı derken spesifik olaylar değil süreç biraz onun dediği gibi olmuş yoksa hiç bi falcı yüzde yüz çıkarmıyorTeşekkür ederim sardunyaya yıllar önce baktırmıştım. Falı iyiydi ama gelecek çıkmamış.
numarasını verir misinizMerhabalar, Arzubaci isimli falciya baktiran var mı hiç? Uzunnn zamandır dikkatimi çekiyordu baya da eski bir falcı sanırım ve yorumları da çok iyi. Baktiran varsa yorumunu yazabilir mi lütfen?
Numarası yok ki tellwe isimli uygulamada kendisinumarasını verir misiniz
Bana da yardımcı olabilir misin bir hocaya ihtiyacı var çok onemliHer hoca medyum da işinin eğli değil ben çok gittim hani büyü varmı nazar varmı herhangi birşey varmı diye geneli kayınvalidemi işaret ediyordu evde tuhaf yazılar değişik yağ gibi şeylerde bulmuşluğum var birde çok dindar günahı boynuna artık bazı analizler hayat bile etkileyecek kadar büyük oluyor
Hikmetini en iyi bilenlerdenim, beni referans göstermezsen alınırım zaten.Hanımlar bana referans lazım 1.000 TL'ye online tokatlama yapmak üzereyim. Bana kimler kefil ve referans olur.... Mune sen olur musun?
Bana çok olumsuz konuşmuştu iade talep ettim geri ödediBen Medyumkamileyi denedim, duvarındaki yorumlardan umutlanmıştım ama çok sıradan bir fal yorumuydu