tellwe.com'da bakılan fallar!

Binnazda Asya aydın için kredi alayım dedim burda beğenilmiş 1 saat içinde 100 TL’den 200 ye çıkardı değer mi acaba ?

Telwe mihriyyeeye baktırıp çıkanlar var mı ? Bana inanılmaz olumsuz yollamış ve kısacık 100 krediye bu kadar kısa göndermesinden dolayı iade talep ettim .

Kızlar selam, sizce Ronan mı daha iyi Havadiss mi? Tellwede kredim var, ikisinden birine baktıracağım. Kararsız kaldım
Kızlar selam, sizce Ronan mı daha iyi Havadiss mi? Tellwede kredim var, ikisinden birine baktıracağım. Kararsız kaldım
Geçen sene ikisinide baktırdım Ronan anda çok çok iyiydi Gelecek çıkmadı,havadiste anda iyiydi gelecek çıkmadı hatta 2 defa baktırdım 2. Çok alakasızdo bana orda tek çıkan sardunya

Her fal ve falcı herkese uyumlu olmayabiliyor ama medyummaryye baktırdığım tüm falların vadesi tuttu, en son onlu vade vermişti vr malesef srn adım atacaksın demişti ki kendimi bir aydır tutuyorum brn adım attım ve tam on gün sonrs dün gece yanımdaydı adam. Fiyatı da uygun suan

Merhabalar, Arzubaci isimli falciya baktiran var mı hiç? Uzunnn zamandır dikkatimi çekiyordu baya da eski bir falcı sanırım ve yorumları da çok iyi. Baktiran varsa yorumunu yazabilir mi lütfen?

Her hoca medyum da işinin eğli değil ben çok gittim hani büyü varmı nazar varmı herhangi birşey varmı diye geneli kayınvalidemi işaret ediyordu evde tuhaf yazılar değişik yağ gibi şeylerde bulmuşluğum var birde çok dindar günahı boynuna artık bazı analizler hayat bile etkileyecek kadar büyük oluyor
Bana da yardımcı olabilir misin bir hocaya ihtiyacı var çok onemli

Hanımlar bana referans lazım 1.000 TL'ye online tokatlama yapmak üzereyim. Bana kimler kefil ve referans olur.... Mune Mune sen olur musun?

X