Selam kızlar, şunları yazayım da kayıtlara geçsin ben falcı ismi aratarak forumdaki mesajlardan çok faydalandım. Ben de yazayım birine lazım olur belki.
FalciBaris Katina attım. Kartları yorumlamış. O gelmiş, bu gelmiş. Kartları saymış. Netten bakıp okurdum daha iyi. Şöyle bir bireysin, böyle bir bireysin. Enerji, sinerji, denge…..
Hem güldüm fala hem de böyle saçma sapan bir şey. Sesli bakması güzel ama o fal eminim hepinize uyar. Ve paşam soru da almıyor. Sanki çok net bir fal bakıyor gibi falı bak bitir olayı. Ben beğenmedim, önermem o yüzden kimseye.
benimadimiris Bu kadın çok güzel analiz yapıyor ama baktım artık yok. Dediği şeylerden çıkanlar var. Falını okuduğumda kişileri birbirine karıştırmış epey. Çok iyi detay vermiş ama dediği şeyleri başka biriyle yaşadım mesela. Yazı tarzı karışık ama isabetliydi. Gelse atarım yine.
baltarots ve
batuvans bunlara buradan hareketle göndermiştim epey zaman oldu. Bot falcıya atmakla eş değer. İade aldım ikisinden de. Canım, cicim, bi tanem vs tarzı balonlar.
Zulal_uss Burç yorumu yapmış. Burcu x olduğu için şöyle, x burcu böyle yapar. Pembeler, balonlar, öleceksin mutluluktan, gelecek müthiş falan. Sallama bir fal. Fal da değil. Bu kızın falcı olduğunu da düşünmüyorum o kadar tırt
UmaySimal Daha önce de yazmıştım. Ortalamanın bir tık üstü bir falcı. Tarzını beğendim, detaylıca anlatoyor ama yine söylüyorum fiyatı ederi değil. Fiyat uygun olsa bir şans daha verilecek biri ama ben 80 kredilik bir fal baktığını düşünmüyorum.