selam kızlar medyumekamile ye attım en son düşük bir kredim vardı önce şartlı bakım isteği göndermiş olabilir dedim attığım saatler geceydi ertesi gece yorumladı ama keşke beklediğime değseydi

açık ve net sorularıma karşılık Çok abes bir dönüş aldım daha önceden de Fal perisi katarina Ve medyummary e baktırdım mary de girişte bir özet bilgi vermişti olumlu olumsuz ne görürsem söylerim gibi arkasından benim yapım ile ilgili bir yorumda bulunmuş Sonra fala geçmiş sorumla ilgili yorumda bulunup uzun bir kapanış yine ne görüyorsam onu söylüyorum vs demiş medyumekamile ve diğerlerine göre daha iyiydi yinede yorumu uzun gibi gözükmekle beraber aslında kısa ve öz bir fal olmuş olumlu olumsuz şeyleri içeren bir yorumdu ama beni şaşırtan bir şey yoktu yinede fiyat performans olarak başarılı bence
Sizlerin fal baktırıp yakın zamanda nokta atışı aldığı yada şaşırdığınız kimse var mı 100 kredi harcarım ama buna değecek birisi lütfen bir arkadaşım UmaySimal’in adını verdi burada iyi yorumlarda var bir kişi kısa bakmış dedi dediğim gibi kredisi önemli değil fal baktırıp param boşa gitmedi dediğiniz biri var mı yada UmaySimal e baktıran memnun/pişman olan