- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.545
-
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #36.621
Yani kötu olmuş bence kendisi için ben de cok tavsiye etmiştim böyle cıkmasına uzuldumYazılıya geçmiş galiba duvarında öyle yorumlar görmüştüm
Öyle bende ocakta bi kere baktırmıştım anlık iyiydi gerçekten ve sesliydiYani kötu olmuş bence kendisi için ben de cok tavsiye etmiştim böyle cıkmasına uzuldum
Hevesin kursağında kalmasın tatlım ondan daha kibar ve kral falcılar gördüm ben yeni değilim fal işinde işte boşluğuma denk geldi 3-5 kuruş atayım baksın diye ama unuttuğum birşey vardı karşı tarafın vizyonsuzluğu :)tartışma ortamı var diye daldım hemen Esma hanımı banladınız ya hevesim kursağımda kaldı illa bu konuya gelmek için fal mı baktırmak lazım kdjdjdj
Hevesin kursağında kalmasın tatlım ondan daha kibar ve kral falcılar gördüm ben yeni değilim fal işinde işte boşluğuma denk geldi 3-5 kuruş atayım baksın diye ama unuttuğum birşey vardı karşı tarafın vizyonsuzluğu :)
O taklım diyordu şekerim ben bu şekerim i müjde Ar tonlamasıyla söylüyorumBu “tatlım”ı Nihal’in babası Adnan Ziyagil’e söylerkenki tonlamada mı söylediniz
O taklım diyordu şekerim ben bu şekerim i müjde Ar tonlamasıyla söylüyorum
İyi niyetle kabul ettim djdjdjd
Hemen denensinFalcibaris ı beğendim, 3.5 dakika ses kaydı göndermiş ve isabetli yorumları da vardı. Denenebilir.
Tellwe de :) aynen yazdığım şekilde çıkıyor adı FalciBaris diyeTellwe de değil galiba
Attım güzeldiTellwe de :) aynen yazdığım şekilde çıkıyor adı FalciBaris diye
Çıktı mı size söyledikleri eysanıneysanfal secenekleri bayagı azaltmıs, sadece sanal fincan falı, rüya yorumu ve katina falı kalmıstellwede begendigim tek falcı oydu. cingene dısında
Daha yeni baktırdım ama iki sey çıktıÇıktı mı size söyledikleri eysanın
Sizin falınızı gönderdikten ne kadar süre sonra yorumladı? Bende dün gönderdim fakat halen bekliyorum geç mi yorumluyor acaba?Daha yeni baktırdım ama iki sey çıktı
Geç yorumluyor ben 3 gün falan beklemiştim sankiSizin falınızı gönderdikten ne kadar süre sonra yorumladı? Bende dün gönderdim fakat halen bekliyorum geç mi yorumluyor acaba?