tellwe.com'da bakılan fallar!

tartışma ortamı var diye daldım hemen Esma hanımı banladınız ya hevesim kursağımda kaldı illa bu konuya gelmek için fal mı baktırmak lazım kdjdjdj
Hevesin kursağında kalmasın tatlım ondan daha kibar ve kral falcılar gördüm ben yeni değilim fal işinde işte boşluğuma denk geldi 3-5 kuruş atayım baksın diye ama unuttuğum birşey vardı karşı tarafın vizyonsuzluğu :)

Bu “tatlım”ı Nihal’in babası Adnan Ziyagil’e söylerkenki tonlamada mı söylediniz

yeşilcingene yıldıznameyi 80, su falını 85 kredi yapmıs, bakla falı ayna falı yüz okuma duman falı eklemis 85 kredi. bunlar yoktu sanki. ben ona fix kahve gonderiyorum ama arada tarot da atıyordum, o genelde aynı sekilde bakıyordu hep sanki. acaba bu fallarda nasıl bakıyor cunku fiyat farkı var birazcık

eysanfal secenekleri bayagı azaltmıs, sadece sanal fincan falı, rüya yorumu ve katina falı kalmıs tellwede begendigim tek falcı oydu. cingene dısında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…