tellwe.com'da bakılan fallar!

Geç yorumluyor ben 3 gün falan beklemiştim sanki
Ben eysana akşam atmıştım buradan öneren arkadas sabah baktığını söylemişti sabah ta bakmıştı falıma beklememiştim öyle ama duvarında da bekleyin güzel enerjiler doğru anda olur gibi birşey vardı bu arada sevgilimle düzelttik arayı

Zaten bana baktığında sıra vardı yavaş bakıyor sorun değildi bekledim ben gözün Aydın darısı başıma

Ay canım cok mutlu oldum ya sen hep mutlu ol cok temiz kalpli ve iyi niyetlisin

Bakalım bu ay bizi ne kaoslar beklıyor astrologlar Mayıs ayı zor demislerdi de hakikaten öyle oldu
Evet gerçekten bemde dün kız arkadaşıma onu sordum gene dedim gökyüzünde neler oluyor böyle gerçekten zordu sevgilimde ben ist dan geldiğimde ınstagramdan birşeyler dinliyor oda böyle astroloji filan takip ediyor Bu hafta kavga etmiyoruz dedi ertesi gün den bu yana böyle olduk Mayıs bitti çok şükür ilişkiler de zor artık cidden düzen tutturmak zor

Evet gecen hafta o kadar zordu ki Benım ıcın mesela.. astrologlar bir seyler diyor ben hep yok ya bir sey olmaz derdim Ocak ayı da korkunctu Mayıs da o kadar olmasa da cok kötuydu yani

Evet gecen hafta o kadar zordu ki Benım ıcın mesela.. astrologlar bir seyler diyor ben hep yok ya bir sey olmaz derdim Ocak ayı da korkunctu Mayıs da o kadar olmasa da cok kötuydu yani
Ocak ayı benim için de berbattı ya, bir de uzun sürüyor o ay 1 aydan fazla bence kesin Mayıs da inanılmaz yoğun ve stresli geçti

Ocak ayı benim için de berbattı ya, bir de uzun sürüyor o ay 1 aydan fazla bence kesin Mayıs da inanılmaz yoğun ve stresli geçti
Çok şükür bacılar geçti gitti ığıl ığıl hazirana girdik daha da gelmesin bugünler

ben artık eyşanfalın başka bir hesabına felan denk geldiğimi düşünüyom tanıdı ve acıdı iyi niyetinden bakmıyo galiba bana ben akşam gönderdim arkadaşım gece gönderdi bizden başka 1 kişi daha vardı hepsine baktı bana bakmadı merakıma yenilip ertesi gün yine gönderdim yine bakmadı vazgeçtim artık kredimi bitirdim

O da mı herkesten görü alamıyorum diyenlerden acaba

Evet Ocak ayı herhalde son senelerin en kötü ayıydı ve cidden üç ay falan sürdü ya coronanın geldiği Mart ayı da ıkı sene falan sürmüştü tam öyle oldu. Mayıs Benım icin eh:/ ilk 10 günü guzeldi sonrası bayağı kötu olmasa da bayağı kötüye yakın

Valla aynen Mayıs ın da 10 undan sonrası kötü gitti benim de. Var demek ki cidden bişeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…