- 9 Nisan 2021
- 1.781
- 1.808
-
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #36.641
Ben eysana akşam atmıştım buradan öneren arkadas sabah baktığını söylemişti sabah ta bakmıştı falıma beklememiştim öyle ama duvarında da bekleyin güzel enerjiler doğru anda olur gibi birşey vardı bu arada sevgilimle düzelttik arayıGeç yorumluyor ben 3 gün falan beklemiştim sanki
Zaten bana baktığında sıra vardı yavaş bakıyor sorun değildi bekledim benBen eysana akşam atmıştım buradan öneren arkadas sabah baktığını söylemişti sabah ta bakmıştı falıma beklememiştim öyle ama duvarında da bekleyin güzel enerjiler doğru anda olur gibi birşey vardı bu arada sevgilimle düzelttik arayı
Ayyy amin heleeee hoşşşşZaten bana baktığında sıra vardı yavaş bakıyor sorun değildi bekledim bengözün Aydın darısı başıma
Tam hatırlamıyorum ama sanırım gece attım ertesi gun geldi sabah öğlen arasıSizin falınızı gönderdikten ne kadar süre sonra yorumladı? Bende dün gönderdim fakat halen bekliyorum geç mi yorumluyor acaba?
Ay canım cok mutlu oldum yaBen eysana akşam atmıştım buradan öneren arkadas sabah baktığını söylemişti sabah ta bakmıştı falıma beklememiştim öyle ama duvarında da bekleyin güzel enerjiler doğru anda olur gibi birşey vardı bu arada sevgilimle düzelttik arayı
Ay aşkım teşekkür ederimAy canım cok mutlu oldum yasen hep mutlu ol cok temiz kalpli ve iyi niyetlisin
Aminnnn canım insallah hep böyle olurAy aşkım teşekkür ederimİnşaallah hepimiz mutlu olalım mutluluğumuzu böyle paylaşalım
Arada kaos da lazım kafi miktarda :) sende çok mutlu ol canım benimmmAminnnn canım insallah hep böyle olur ya
Bakalım bu ay bizi ne kaoslar beklıyor astrologlar Mayıs ayı zor demislerdi de hakikaten öyle olduArada kaos da lazım kafi miktarda :) sende çok mutlu ol canım benimmm
Evet gerçekten bemde dün kız arkadaşıma onu sordum gene dedim gökyüzünde neler oluyor böyle gerçekten zordu sevgilimde ben ist dan geldiğimde ınstagramdan birşeyler dinliyor oda böyle astroloji filan takip ediyor Bu hafta kavga etmiyoruz dedi ertesi gün den bu yana böyle olduk Mayıs bitti çok şükürBakalım bu ay bizi ne kaoslar beklıyor astrologlar Mayıs ayı zor demislerdi de hakikaten öyle oldu
Evet gecen hafta o kadar zordu ki Benım ıcın mesela.. astrologlar bir seyler diyor ben hep yok ya bir sey olmaz derdim Ocak ayı da korkunctu Mayıs da o kadar olmasa da cok kötuydu yaniEvet gerçekten bemde dün kız arkadaşıma onu sordum gene dedim gökyüzünde neler oluyor böyle gerçekten zordu sevgilimde ben ist dan geldiğimde ınstagramdan birşeyler dinliyor oda böyle astroloji filan takip ediyor Bu hafta kavga etmiyoruz dedi ertesi gün den bu yana böyle olduk Mayıs bitti çok şükürilişkiler de zor artık cidden düzen tutturmak zor
Ocak ayı benim için de berbattı ya, bir de uzun sürüyor o ay 1 aydan fazla bence kesinEvet gecen hafta o kadar zordu ki Benım ıcın mesela.. astrologlar bir seyler diyor ben hep yok ya bir sey olmaz derdim Ocak ayı da korkunctu Mayıs da o kadar olmasa da cok kötuydu yani
Evet gecen hafta o kadar zordu ki Benım ıcın mesela.. astrologlar bir seyler diyor ben hep yok ya bir sey olmaz derdim Ocak ayı da korkunctu Mayıs da o kadar olmasa da cok kötuydu yani
Çok şükür bacılar geçti gitti ığıl ığıl hazirana girdikOcak ayı benim için de berbattı ya, bir de uzun sürüyor o ay 1 aydan fazla bence kesinMayıs da inanılmaz yoğun ve stresli geçti
O da mı herkesten görü alamıyorum diyenlerden acababen artık eyşanfalın başka bir hesabına felan denk geldiğimi düşünüyomtanıdı ve acıdı iyi niyetinden bakmıyo galiba bana ben akşam gönderdim arkadaşım gece gönderdi bizden başka 1 kişi daha vardı hepsine baktı bana bakmadı merakıma yenilip ertesi gün yine gönderdim yine bakmadı vazgeçtim artık kredimi bitirdim
Evet Ocak ayı herhalde son senelerin en kötü ayıydı ve cidden üç ay falan sürdü yaOcak ayı benim için de berbattı ya, bir de uzun sürüyor o ay 1 aydan fazla bence kesinMayıs da inanılmaz yoğun ve stresli geçti
Ay amin inşallah, kazasız belasız olaysız kavgasız girelim artık su hazirana son 3-4 gunÇok şükür bacılar geçti gitti ığıl ığıl hazirana girdikdaha da gelmesin bugünler
Valla aynen Mayıs ın da 10 undan sonrası kötü gitti benim de. Var demek ki cidden bişeylerEvet Ocak ayı herhalde son senelerin en kötü ayıydı ve cidden üç ay falan sürdü yacoronanın geldiği Mart ayı da ıkı sene falan sürmüştü tam öyle oldu. Mayıs Benım icin eh:/ ilk 10 günü guzeldi sonrası bayağı kötu olmasa da bayağı kötüye yakın