- 9 Nisan 2021
- 1.781
- 1.808
-
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #36.601
Ama kapattı onu askmBence de eysan labrador falı iyiydi 50 krediydi
Kahve attım 30 kredi yani bilemiyorum 3 dklık ses kaydı atmış anlık fena değildi çıkmışmıydı o zaman size önemli olan çıkmasıçok eskiden baktırmıştım ama şuan bilmiyorum sizce o krediye değer mi
kısmen çıkmıştı tekrar denemek isterdim ama 3 dakika için 30 kredi fazla geldi banaKahve attım 30 kredi yani bilemiyorum 3 dklık ses kaydı atmış anlık fena değildi çıkmışmıydı o zaman size önemli olan çıkması
Kısmen çıkarsada okeyim benkısmen çıkmıştı tekrar denemek isterdim ama 3 dakika için 30 kredi fazla geldi bana
Berbat bana göre uydurma 3 dk bir fal attı banaEysanfal fena değildi baktırdınız mı
Sizin memnun olduğunuz var mı peki kimse anda bile bilememiş anladığım:)Berbat bana göre uydurma 3 dk bir fal attı bana
Aslında ben beğendim dedikleri de yaşıyorumBerbat bana göre uydurma 3 dk bir fal attı bana
çıktı mı banada çıkar umarımAslında ben beğendim dedikleri de yaşıyorum
Yani dediği şeylerin bir kosmunı yaşıyorum suan daP
çıktı mı banada çıkar umarım
Bu yoktu içimden geldikızlar bu mesajı beğenenin ne dileği varsa 3 vakte kadar olsun.
Bakın beni küçümsemeyin
Bu sefer yakaladım sanırım. İsmimin yanında tik olsa benim de keşkekızlar bu mesajı beğenenin ne dileği varsa 3 vakte kadar olsun.
Bakın beni küçümsemeyin
kızlar bu mesajı beğenenin ne dileği varsa 3 vakte kadar olsun.
Bakın beni küçümsemeyin
Ya çok tatlısınBeyfendi haklı 2014’te kendisine bir daha aşık olmama büyüsü için gittim ve 8 yıldır tık yok. Alanında uzman.
Beyfendi haklı 2014’te kendisine bir daha aşık olmama büyüsü için gittim ve 8 yıldır tık yok. Alanında uzman.
Vayyy süreli yapmamış mıydık o işi, ben mi yanlış hatırlıyorum? Bir süre koyalım istersen? Ne dersin 2022 Haziran'da expire olsun mu?
Yazılıya geçmiş galiba duvarında öyle yorumlar görmüştümkızlar havadis asırı kısa bakmaya baslamıs galiba gercekten. bir arkadasım gonderdi ateş falı ama çok kısa baktı ve baya da bekletti dedi ama yazılı mı sesli mi baktı bilmiyorum