- 9 Nisan 2021
- 1.781
- 1.808
-
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #36.661
Ay amin inşallah, kazasız belasız olaysız kavgasız girelim artık su hazirana son 3-4 gun
Ay inşaallah artık hep gülelimValla aynen Mayıs ın da 10 undan sonrası kötü gitti benim de. Var demek ki cidden bişeyler
Ben isteriiim. Kahve falı bakabilirimhanımlar aranızda fal bakan varsa özelden karşılıklı bakım yapabiliriz benim internetteki falcılara güvenim kalmadı
bekliyorum özeleBen isteriiim. Kahve falı bakabilirim
Şu aralar baktıranlar genelde öyle diyor yazılı atıyormuş yada kısa ses atıyormuş bozmuş heralde ben en son attığımdan beri dediklerini yaşadım 2 3 hafta oluyorHavadisse geçenlerde 2. Kez attım ilkini 5 ay önce atmıştım iyiydi anlık, gerçekten bi falcıya ikinci kez gidince neden böyle oluyor anlamıyorum bu sefer anlattıkları benle çok ilgisizdi 50 kredi yapmış bide
Aynı falcıya 2. gidişler gerçekten fiyasko oluyor. Hatta bu sefer tutmadı herhalde modu düşüktü diye düşünüp ikiden de fazla gidince tüm ayarları kaçıyorHavadisse geçenlerde 2. Kez attım ilkini 5 ay önce atmıştım iyiydi anlık, gerçekten bi falcıya ikinci kez gidince neden böyle oluyor anlamıyorum bu sefer anlattıkları benle çok ilgisizdi 50 kredi yapmış bide
İlk falı iyiydi gerçekten, kısa ses atmış banada ama durumuma uygun değildi söyledikleri maalesef ben ona gelecekten ziyade Anlık için gitmiştimŞu aralar baktıranlar genelde öyle diyor yazılı atıyormuş yada kısa ses atıyormuş bozmuş heralde ben en son attığımdan beri dediklerini yaşadım 2 3 hafta oluyor
maalesef ama beğenmezsem baktırmıyorum valla bi daha gerçekten şimdiye kadar Tutturanlar hep ilk defa bakanlar oluyor oda çıkarsa tabiAynı falcıya 2. gidişler gerçekten fiyasko oluyor. Hatta bu sefer tutmadı herhalde modu düşüktü diye düşünüp ikiden de fazla gidince tüm ayarları kaçıyor
Burda konuşulmuştu bayaga önce çoklu hesap demişlerdi.bir arat forumdan canım.Selammmm kızlar, mucizehis’e baktıran var mı? Ve memnun kalan/kalmayan?
Aaa evet bende şimdi hatırlıyorum. Tellwe’de yorumları görünce bi an unuttum onu. Sağol canımmmBurda konuşulmuştu bayaga önce çoklu hesap demişlerdi.bir arat forumdan canım.
Rica ederim canım :) sende sağolAaa evet bende şimdi hatırlıyorum. Tellwe’de yorumları görünce bi an unuttum onu. Sağol canımmm
Çok kötüSelammmm kızlar, mucizehis’e baktıran var mı? Ve memnun kalan/kalmayan?
Yaaa geç okudum yorumları paramı çöpe attımÇok kötü