tellwe.com'da bakılan fallar!

Arkadaşlar, Yeşilçingene şu an bakım yapıyor mu? En son 1 ay önce yapmadığını bildirdiler. 1 ay işinde fal baktıran oldu mu?

Kahin ablaya canli fal attim pisman oldum. Nezaketten 5 puan verdim. Ama kesinlikle demet8888 bu kisi. Buna kesinlikle emin oldum. Demete gonderdiyseniz kahine asla atmayin kizlar. Zaten demistiniz burda ama yinede canli fali aktif gorunce seytana uydum attim. Pisman oldum.demetin soyledigi herseyi harfi harfine kahinde soyledi. Stilleri hepten ayni

Mavidestinaya attim simdi 7 kredi ama onunda sirasi cok fazla 4.siradayim allah bilir ne zaman bakacak falima. Baktiranlar varmi mavidestina nasil ? Tek kahve bakiyor zaten

Şu aralar baktıranlar genelde öyle diyor yazılı atıyormuş yada kısa ses atıyormuş bozmuş heralde ben en son attığımdan beri dediklerini yaşadım 2 3 hafta oluyor

Aynı falcıya 2. gidişler gerçekten fiyasko oluyor. Hatta bu sefer tutmadı herhalde modu düşüktü diye düşünüp ikiden de fazla gidince tüm ayarları kaçıyor

Şu aralar baktıranlar genelde öyle diyor yazılı atıyormuş yada kısa ses atıyormuş bozmuş heralde ben en son attığımdan beri dediklerini yaşadım 2 3 hafta oluyor
İlk falı iyiydi gerçekten, kısa ses atmış banada ama durumuma uygun değildi söyledikleri maalesef ben ona gelecekten ziyade Anlık için gitmiştim

Kızlar merhaba eski üyelerdenim:) bir dönem sitedeki tüm falcıları deneyip kimin ne olduğunu çözenlerden yani.. Ben en sonunda tek bi falcıya odaklandım elifsucan o da. Daha öncede fallarının bana cıktıgını yazmıştım buraya. İş aile durumu cok net tutmasa da aşkla ilgili hiç yanılmadı, on gün içinde iletişim vae derse onuncu günde olsa o gün iletişim oluyordu. En son söyledikleri zaten tuttu fakat bir süredir denk getiremiyorum kendisini malesef çok ihtiyacım olmasına rağmen.. Bu arada gercekten kaoslu ve benim hatam yüzünden biten bi ilşki yaşadım iki gün önce falcı ararken rasgele paraya da kıyıp mihriye ye attım. Duru görü falıydı. An olarak ve kişi analizi olarak gerçekten çok iyiydi gözlerim doldu okurken. Vadeleri var elbette ama pembeci değil asla bana değildi en azından ve sayfa sayfa yorum yapmış yazmış. Herkeste tutmayabilir tabi ki çok normal herkesin tüm falcılsrla enerjisi uyuşmayabilir. Falalem övülmüş onu da merak ediyorum denemek istiyorum açıkçası. Falperrisini denedim 2 dklık bir ses kaydı yollamış ama kötü diyemem yinede karşıda ki kişinin büyük bi öfke durumunda olduğunu söylemiş malesef öyle zaten. Önereceğiniz gercekten vadesi cıktı dediğiniz var mıdır pembeci olmayan, elifsucan ne zaman dönecek bilmiyorum cunku..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…