tellwe.com'da bakılan fallar!

evet kesinlikle öyle. düsündüm de cok ürkütücü ya. benim bir arkadasımın fotografıyla tinder acmıslardı travesti diye kız trans diildi de yani oyle abuk sabuk seyler yapmıslardı artık kim yaptıysa iste. kzıın fotograflarıyla. kötü baya

acaba falcıların sır saklama yükümlülüğü var mı, onu dusundum. teknik olarak mesleki kurallar cercevesinde bence olmalı kıyasen yani

ayy burada neler olmus su an okudum!!!
gecen hafta burada bır suru falcı hakkında reviewlarını paylasan sordugum seylere kibarca cevap veren biri vardı o mu o zaman falcıymıs kesin? ve bu yılan emojili falan mesajlar yazan nankörsünüz zavallısınız diyen beyin bükücü falan olan hesap aynı kisi miymis? cok sasırdım bir insanın uslubu nasıl bu kadar 180 derece donebilir birden. ben de ne kadar düsünceli biri her seyı anlatmıs paylasmıs diye dusunmustum. bir de yani bu kadar ofkelenip buradaki insanlara hakaret edecek kadar ne soylendi de doldu ki, falcı denildi o bu denildis sanki küfür ettik, yalan mı falcıymıs o zaman iste. insanları hıc anlamıyorum valla. tellweyi silicem telefonumdan artık. zaten bir yesilcingeneye baktırıyordum, arada burada okuyup aklıma yatan birileri varsa diye tutuyordum, ama hic guvenım kalmadı sanal ortamlara artık. buraya boyle abuk sabuk bir mesaj yazacak kadar niye ofkelendi ne yasadı da boyle patladı anlamadım yani.

Yesilcingene den cok bahsedilmis ben de deneyimimi yazayim, esimle ayri oldugum donemde arkadasimin gaziyla kendisine fal baktirmistim.
Bana adami biktirmissin, cok ustune dusmussun seni terketmis, kafasinda bitirmis, asla geri donmeyecek demisti.
Oysa terkeden bendim, yalvaran esimdi :)
Bence tamamen sallamasyon, burclarimiza bakip yorum yapti.

Neden eminsin ki her cümlen çelişkili okuyup gulduysen neden cevap veriyorsun gülüp gecmemissin aşikar.sessiz sessiz okuyanin kendin olduğunu nerden anladın pek emin bayan.kisi kendinden bilir işi.:)
Çunkü yazdigim bir cumle hakkinda konustunuz sonrada siz kendi agzinizla dediniz hanginiz dedi hatirlamiyorum ama icinizden biriisi benim yazdigim cumleyi soyledi sonra da sessiz sesssiz yorumlari okudugumu ima ettiniz. Ordan dolayi soyledim bu cumleyi.

Kızlar bence artık birbirimizi suçlamayalım sen falcısın sen degılsın vs diye. Hepımız kendı ıcımızde süzgeçten geçirip karar verip öyle baktırıyoruz zaten kimse kafamıza silah dayamıyor. Reklamsa ya da reklam oldugunu düşünüyorsak baktırmayız olur biter. Sureklı olay cıkıyor burada

Ben senin cümlen hakkında hiç konusmadim ama cümlen aklım da hatta şöyleydi 'falcilarin işi gücü yok burayı okuyorlardir ve sizi ezikliyorlardir'cumlesini kullanmıştın.eziklenecek falcilardir iki kuruş için burda bilgi topluyorlar.cok hislilerse duru gorusuyle bakar ekmeğini kazanır.buralarda işleri ne peki?

Boşver seni ima ediyorlardı zaten ama boşver cidden değilsen ki olsan da bangır bangır reklam yoksa hiç sorun değil

valla ben belirtmeyi bir borç bildim cunku yaptigi sey inanilmaz buyuk sinsilikti. özelden yazistiklari da varmis dost, arkadas ayagina. sanirim buradaki durumlardan tek istisna, ben bu kisiyi daha önce görmüstüm. bir-iki arkadaş bilir, kendisinin onlara anlattigi seyleri hicbir yerden görmeden yazdım "bu boyle hikayeler yaziyordu" diye, yuzde bir milyon nickten bile emindim. bunun yaptiginin reklam oldugu asla anlasilmiyordu, tamamen yanlis yonlendirmeydi...

ya evet o gercekten cok nokta atısı oldu, özellikle de insanların profilinde geziyor falan demeniz, ben de biraz kendimi tedirgin hissettim o noktada

Burda neler gördük ağlayıp şikayet eden özelden arkadaşım gibi yazisiyordum herşeyimi anlatıyordum suistimal etmiş diyip ağlayıp sizlayanlar doluydu burda şikayet edip forumdan engelletiliyordu.bu eskiden de vardı şimdi de var gelecek de olacak.uyarin için teşekkürleranlayıp anlamamak kişiye kalmış.sen elinden geleni yaptın.reklamda olsa razilar :) daha çok ekmek yer senin uyardığın yorumcuda burdan:)ortaya söylüyorum bunu da kim burda birinden falcı diye suphelendiyse istisnasız falcı çıktı:))

Sen gayet güzel bir şekilde geldin görüşünü bildirdin ha isteyen o üye nin bahsettiği kişilere gider gitmez birşey diyemem zaten anlattığı şeyler de aynıydı farklı farklı hikayeler söylemiyordu reklam olduğunu düşünmüyorum öyleyse de bşr çok isim geçti bu kadar çok ince düşünmeye gerek yok öyle bile olsa zaten site yönetimi gerekeni yapıyor ama burada profiline kadar ifşa edilip üstüne gidilmesi ne kadar doğruydu tartışılır sen geldin söyledin çok doğru bir hareket içinde tutamadın şüphelerin vardı bir ok belirtmeden anlattın senınle özelden de konuştuk ama konu orada kalmadı üyeliği pasifleştirdi gitti mesala daha da burada bu durumu uzatmanın arkasından konuşmanın mantısı yoktu üyeyi savunmuyorum ama gerçekten bazılarını kınarken yaptığı davranışlardan burada da birebir o davranışları görüyoruz

ya evet o gercekten cok nokta atısı oldu, özellikle de insanların profilinde geziyor falan demeniz, ben de biraz kendimi tedirgin hissettim o noktada
Bende üyelerin profiline bakıyorum senınkine yorum atanlara rastgele geziyorum yani üyelerin profilinde geziyor derken o Esna da onun profiline de bakılıyor bu gayet normal birşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…