- 7 Haziran 2013
- 2.740
- 10.125
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #36.581
En başta ben gidiyorum o zaman 94 model olarak
Bu siteyi gerçekten seviyorsan tam 12 yıl sabırla bekler sonra yine gelirsin. Gerçek sevgi ve bağlılığın yapamayacağı hiçbir şey yoktur…
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
En başta ben gidiyorum o zaman 94 model olarak
Gerçek sevgi kaldı mı öyle birşeyBu siteyi gerçekten seviyorsan tam 12 yıl sabırla bekler sonra yine gelirsin. Gerçek sevgi ve bağlılığın yapamayacağı hiçbir şey yoktur…
evet kesinlikle öyle. düsündüm de cok ürkütücü ya. benim bir arkadasımın fotografıyla tinder acmıslardı travesti diye kız trans diildi de yani oyle abuk sabuk seyler yapmıslardı artık kim yaptıysa iste. kzıın fotograflarıyla. kötü bayaevet, zaten photoshop uyguluyorlar ama fal baktiranlarin fotograf gondermesi aslinda baska acilardan sikinti yaratiyor, +18 sitelere koyulan fotograflarda, sizin fal icin yolladiginiz fotograflarinizdaki yuzlerinizi koyabilirler, veya diger dating uygulamalarinda fotograflarinizi kendisiymis gibi kullanirlar. Orneklerini cok gordum o yuzden uyarmak istedim.
acaba falcıların sır saklama yükümlülüğü var mı, onu dusundum. teknik olarak mesleki kurallar cercevesinde bence olmalı kıyasen yanigeçen yıl kendi arkadaşımızın fotografını gördüğüm için böyle bir yorum yaptım yoksa dediğiniz gibi gider instagrama ayşe fatma yazar birinin fotografını alabilir. hatta tellwe sitesinde şikayet formu bile hala duruyordur bu kişi o değil diye sonra uyarıp kaldırılmıştı. ben neden insanları suçlayayım yani ister böcek koyar ister çiçek koyar ama gidip başkasına ait bir fotografı kendi gibi bir kadının koyması hoş değil. kanun kısmıan gelincede öyle şikayet edilmiyor mahkemeye verip. cevap olarak diyorlarki herkese açık bir platform kişilerin yaptığı site yetkililerini bağlamaz. üye olurken onaylatılan formdada yazıyor
Çunkü yazdigim bir cumle hakkinda konustunuz sonrada siz kendi agzinizla dediniz hanginiz dedi hatirlamiyorum ama icinizden biriisi benim yazdigim cumleyi soyledi sonra da sessiz sesssiz yorumlari okudugumu ima ettiniz. Ordan dolayi soyledim bu cumleyi.Neden eminsin ki her cümlen çelişkili okuyup gulduysen neden cevap veriyorsun gülüp gecmemissin aşikar.sessiz sessiz okuyanin kendin olduğunu nerden anladın pek emin bayan.kisi kendinden bilir işi.:)
Ben senin cümlen hakkında hiç konusmadim ama cümlen aklım da hatta şöyleydi 'falcilarin işi gücü yok burayı okuyorlardir ve sizi ezikliyorlardir'cumlesini kullanmıştın.eziklenecek falcilardir iki kuruş için burda bilgi topluyorlar.cok hislilerse duru gorusuyle bakar ekmeğini kazanır.buralarda işleri ne peki?Çunkü yazdigim bir cumle hakkinda konustunuz sonrada siz kendi agzinizla dediniz hanginiz dedi hatirlamiyorum ama icinizden biriisi benim yazdigim cumleyi soyledi sonra da sessiz sesssiz yorumlari okudugumu ima ettiniz. Ordan dolayi soyledim bu cumleyi.
Boşver seni ima ediyorlardı zaten ama boşver cidden değilsen ki olsan da bangır bangır reklam yoksa hiç sorun değilÇunkü yazdigim bir cumle hakkinda konustunuz sonrada siz kendi agzinizla dediniz hanginiz dedi hatirlamiyorum ama icinizden biriisi benim yazdigim cumleyi soyledi sonra da sessiz sesssiz yorumlari okudugumu ima ettiniz. Ordan dolayi soyledim bu cumleyi.
valla ben belirtmeyi bir borç bildim cunku yaptigi sey inanilmaz buyuk sinsilikti. özelden yazistiklari da varmis dost, arkadas ayagina. sanirim buradaki durumlardan tek istisna, ben bu kisiyi daha önce görmüstüm. bir-iki arkadaş bilir, kendisinin onlara anlattigi seyleri hicbir yerden görmeden yazdım "bu boyle hikayeler yaziyordu" diye, yuzde bir milyon nickten bile emindim. bunun yaptiginin reklam oldugu asla anlasilmiyordu, tamamen yanlis yonlendirmeydi...Kızlar bence artık birbirimizi suçlamayalım sen falcısın sen degılsın vs diye. Hepımız kendı ıcımızde süzgeçten geçirip karar verip öyle baktırıyoruz zaten kimse kafamıza silah dayamıyor. Reklamsa ya da reklam oldugunu düşünüyorsak baktırmayız olur biter. Sureklı olay cıkıyor burada
ya evet o gercekten cok nokta atısı oldu, özellikle de insanların profilinde geziyor falan demeniz, ben de biraz kendimi tedirgin hissettim o noktadavalla ben belirtmeyi bir borç bildim cunku yaptigi sey inanilmaz buyuk sinsilikti. özelden yazistiklari da varmis dost, arkadas ayagina. sanirim buradaki durumlardan tek istisna, ben bu kisiyi daha önce görmüstüm. bir-iki arkadaş bilir, kendisinin onlara anlattigi seyleri hicbir yerden görmeden yazdım "bu boyle hikayeler yaziyordu" diye, yuzde bir milyon nickten bile emindim. bunun yaptiginin reklam oldugu asla anlasilmiyordu, tamamen yanlis yonlendirmeydi...
Burda neler gördük ağlayıp şikayet eden özelden arkadaşım gibi yazisiyordum herşeyimi anlatıyordum suistimal etmiş diyip ağlayıp sizlayanlar doluydu burda şikayet edip forumdan engelletiliyordu.bu eskiden de vardı şimdi de var gelecek de olacak.uyarin için teşekkürleranlayıp anlamamak kişiye kalmış.sen elinden geleni yaptın.reklamda olsa razilar :) daha çok ekmek yer senin uyardığın yorumcuda burdan:)ortaya söylüyorum bunu da kim burda birinden falcı diye suphelendiyse istisnasız falcı çıktı:))valla ben belirtmeyi bir borç bildim cunku yaptigi sey inanilmaz buyuk sinsilikti. özelden yazistiklari da varmis dost, arkadas ayagina. sanirim buradaki durumlardan tek istisna, ben bu kisiyi daha önce görmüstüm. bir-iki arkadaş bilir, kendisinin onlara anlattigi seyleri hicbir yerden görmeden yazdım "bu boyle hikayeler yaziyordu" diye, yuzde bir milyon nickten bile emindim. bunun yaptiginin reklam oldugu asla anlasilmiyordu, tamamen yanlis yonlendirmeydi...
Sen gayet güzel bir şekilde geldin görüşünü bildirdin ha isteyen o üye nin bahsettiği kişilere gider gitmez birşey diyemem zaten anlattığı şeyler de aynıydı farklı farklı hikayeler söylemiyordu reklam olduğunu düşünmüyorum öyleyse de bşr çok isim geçti bu kadar çok ince düşünmeye gerek yok öyle bile olsa zaten site yönetimi gerekeni yapıyor ama burada profiline kadar ifşa edilip üstüne gidilmesi ne kadar doğruydu tartışılır sen geldin söyledin çok doğru bir hareket içinde tutamadın şüphelerin vardı bir ok belirtmeden anlattın senınle özelden de konuştuk ama konu orada kalmadı üyeliği pasifleştirdi gitti mesala daha da burada bu durumu uzatmanın arkasından konuşmanın mantısı yoktu üyeyi savunmuyorum ama gerçekten bazılarını kınarken yaptığı davranışlardan burada da birebir o davranışları görüyoruzvalla ben belirtmeyi bir borç bildim cunku yaptigi sey inanilmaz buyuk sinsilikti. özelden yazistiklari da varmis dost, arkadas ayagina. sanirim buradaki durumlardan tek istisna, ben bu kisiyi daha önce görmüstüm. bir-iki arkadaş bilir, kendisinin onlara anlattigi seyleri hicbir yerden görmeden yazdım "bu boyle hikayeler yaziyordu" diye, yuzde bir milyon nickten bile emindim. bunun yaptiginin reklam oldugu asla anlasilmiyordu, tamamen yanlis yonlendirmeydi...
Bende üyelerin profiline bakıyorum senınkine yorum atanlara rastgele geziyorum yani üyelerin profilinde geziyor derken o Esna da onun profiline de bakılıyor bu gayet normal birşeyya evet o gercekten cok nokta atısı oldu, özellikle de insanların profilinde geziyor falan demeniz, ben de biraz kendimi tedirgin hissettim o noktada
Havadisyakın zamanda memnun kaldığınız biri var mı
Eysanfal fena değildi baktırdınız mıyakın zamanda memnun kaldığınız biri var mı
çok eskiden baktırmıştım ama şuan bilmiyorum sizce o krediye değer miEysanfal fena değildi baktırdınız mı
Bence de eysan labrador falı iyiydi 50 krediydiçok eskiden baktırmıştım ama şuan bilmiyorum sizce o krediye değer mi