tellwe.com'da bakılan fallar!

Tamamen doğrusunu öğrenmek için soruyorum :) buraya falcının üye olmasında sorun yok ama kendi reklamını yapması mı yasak ?
Yoksa falcı olanların üye olması mı yasak :)

şöyle üye olması yasak değil ama asla tarafsızlığını koruyamadığı için 2 gün sonra zaten patlıyor. Benim bildiğim 3-4 tane falcı üyemiz var. Hem de çok popüler ama bunlar ne yorum yazıyor ne de reklam yapıyor. Sadece kendileri hakkında yazıları okuyup hatalı iseler hatalarını düzeltmeye giden düzgün falcılar. Bir tür ARGE çalışması kabul edebilirsiniz. Zaten bu falcılar bana bilgi veriyor ben şuyum bu sebeple buradayım gizli saklı değilim diye...

Aşkm sen isim vermeden bizi uyardın ama konu öyle kalmadı ki burada profiline kadar yayınlandı herkes bir anda böyle bi tuhaf şeyler oldu tek basına bir insanın üstüne o kadar kişi gidilirse o falcı veya değil hiç bir fikrim yok insanın vereceği tepki bu ne yazık ki buraya yeni üye olup da yoğunum diyip daha ilk günlerde siteye dünyanın yorumunu yağdıracak kadar boş zamanı olan üyeler de var baktığında herkese sallıyorlar ama eski yorumlarına gidip kendilerindeki tutarsızlıklara bakmalarını öneririm :)
böyle düsünme. yarasi olan gocunurmus, alakasi olmasaydi kendini daha duzgun bir sekilde ifade edebilirdi. zaten en cok burada patliyor. kalbin cok temiz, temiz gormeye çalisiyorsun ama onlar bunu hak etmiyor inan ki. kaldı ki kimse kimsenin arkasindan kufur etmiyor. amaçlari çok kotu.

böyle düsünme. yarasi olan gocunurmus, alakasi olmasaydi kendini daha duzgun bir sekilde ifade edebilirdi. zaten en cok burada patliyor. kalbin cok temiz, temiz gormeye çalisiyorsun ama onlar bunu hak etmiyor inan ki. kaldı ki kimse kimsenin arkasindan kufur etmiyor. amaçlari çok kotu.
Ayyy aşkım benim elimde değil üzülüyorum senınle de konuştuk zaten beni anlıyorsun değil mi :)

Burdan ne falcilar geldi geçti:) yine gelir geçerler de hiçbirine de üzülmedim hak yiyip burda bilgi toplayıp o çok iyi her şeyi biliyor moduna girip el aşağı olan çok yorumcu oldu.neyine uzulecem yav milleti dolandiracaklar bende uzulecem hey yavrum hey.😂😂😂ortaya yazdım bu arada kimse ustune alınmasın.ben otuz beşlik teyze 😂😂😂bide ustune hakaret yiyecez ha 😂😂😂

Tesekkur ediyorum beni falci statusunde gordugunuz icin. Sizde falcilara muhtacsiniz kucuk gordugunuz o kisilere muhtacsiniz. Falci degilim ama beni o konumda gordugunuz icin tesekkkurler gercekten
muhtaç olan genelde falcılar oluyor ama neyse :) gerçekten neyse :) ha bir de şu vardır, burada bir üye bir kişiden, durumdan kıllandıysa kesin o kişi düzenbaz çıkıyor. bakın falcı demiyorum, düzenbaz diyorum.
Valla telvedeki o salladiginiz falcilar şakır şakir fal siralari var buraya ayircak vakitleri bile yok kaldi gitti bunlari mi okuyacaklar. Fallarla mi ugraşinlar buraylami.
öyle falcılar gördüm ki burda; fal bakarken haber gönderen, reklam için yalvaran, buraya üye olup rezil olan, para için herrrr şeyi yapabilecek olan, hatta başka bir uygulamadan buraya laf yetiştiren vs vs vs say say bitmez. onların işi bu oluyor zaten genelde. güzellemelerini yapmayalım boş yere

Ayyy aşkım benim elimde değil üzülüyorum senınle de konuştuk zaten beni anlıyorsun değil mi :)
anliyorum ama yaptiklari sey tolerans gösterilecek bir şey degil, bunu unutmamak lazim. kimse kimsenin arkasindan hakaret etmiyor burda ama ortada coklu hesap gibi dolandiriciliklar varsa zaten isin şekli degisiyor mesela. onlar da hatalarini, çizgilerini bilmek zorundalar bu tür seyler karsisinda soylenenlere cunku zaten yaptigi sey hata/suc. işini temiz, dürüst yapan da vardir ve boyleleri aslinda onlarin da hakkına giriyor. kurunun yaninda yaşı yakan cok buyuk bir çete var tellwede, onlara soylenen her sey mustehak.

anliyorum ama yaptiklari sey tolerans gösterilecek bir şey degil, bunu unutmamak lazim. kimse kimsenin arkasindan hakaret etmiyor burda ama ortada coklu hesap gibi dolandiriciliklar varsa zaten isin şekli degisiyor mesela. onlar da hatalarini, çizgilerini bilmek zorundalar bu tür seyler karsisinda soylenenlere cunku zaten yaptigi sey hata/suc. işini temiz, dürüst yapan da vardir ve boyleleri aslinda onlarin da hakkına giriyor. kurunun yaninda yaşı yakan cok buyuk bir çete var tellwede, onlara soylenen her sey mustehak.
💙

Dizidir anlıyorum ama herkesin üzerine falcı diye saldırmamak lazım :) tavır üslup da bir yanlışlık olabilir ona birşey diyemem ama bir kişiye bir tanım yakıştırmadan önce emin olmak gerekşyor :)

Burdan ne falcilar geldi geçti:) yine gelir geçerler de hiçbirine de üzülmedim hak yiyip burda bilgi toplayıp o çok iyi her şeyi biliyor moduna girip el aşağı olan çok yorumcu oldu.neyine uzulecem yav milleti dolandiracaklar bende uzulecem hey yavrum hey.😂😂😂ortaya yazdım bu arada kimse ustune alınmasın.ben otuz beşlik teyze 😂😂😂bide ustune hakaret yiyecez ha 😂😂😂
Bu mesajın alnından,
muhtaç olan genelde falcılar oluyor ama neyse :) gerçekten neyse :) ha bir de şu vardır, burada bir üye bir kişiden, durumdan kıllandıysa kesin o kişi düzenbaz çıkıyor. bakın falcı demiyorum, düzenbaz diyorum.

öyle falcılar gördüm ki burda; fal bakarken haber gönderen, reklam için yalvaran, buraya üye olup rezil olan, para için herrrr şeyi yapabilecek olan, hatta başka bir uygulamadan buraya laf yetiştiren vs vs vs say say bitmez. onların işi bu oluyor zaten genelde. güzellemelerini yapmayalım boş yere
Bu mesajın ellerinden
Bu mesajın da gözlerinden öpüyorum 😘 😎 zeki kadınlar bir başka oluyor.

X