tellwe.com'da bakılan fallar!

Güzel güzel anlatıyorsunuz da şu cümleleri neden kuruyorsunuz? Nereden biliyorsunuz okumadıklarını ya da neden bunu söyleme gereği duyuyorsunuz falcı değilseniz? İşinde gücünde tüm falcılar burada zaten daha iyi hizmet (!) verebilmek için

Neden eminsin ki her cümlen çelişkili okuyup gulduysen neden cevap veriyorsun gülüp gecmemissin aşikar.sessiz sessiz okuyanin kendin olduğunu nerden anladın pek emin bayan.kisi kendinden bilir işi.:)

Şimdi iki durum dikkatimi çekti bu forma yeni birisi yorumcu olamazmı ? yeni üyeler gerçekten falcı hesabı o zaman analizler bu yönde eyvallah ama tartışmalar çok vasat laflar çok avam gereksiz kalitesiz duruyor burda uzun zamandır kayıtlı üyeler var Ha birde yeni sayılan bir profil var artık eminim yüzde yüz bir falcı çünkü önüne gelene çok fazla sallıyor geçiriyor konuşma durumu vesaire kalitesiz cahil biri olduğunu ortaya koyuyor kelimeleri o kadar özenle seçiyorki özensiz ve cahilliğini örtme çabasında o ne zaman burda bir yaklaşım yapsa tellwe denen site karışıyor çok güzel kurmaca işler yani

Fal baktırmak zaten günah şarlatan diyorsunuz çok kültürlüyüz bilgiliyiz diyorsunuz mümkünse fal baktırmayın arkadaşlar hem paranıza günah hemde sinirlerinize gerçekten kendini bilen biri fala umut bel bağlamaz zor durumda olan psikolojisi yerinde olmayan fala umut bağlar ben canlıda baktırdım cafedede evinede gittim telefondada palavra başka birşey değil para kaptırma hayatın kötüye gidişi dahada artıyor.

Yas ile asagilayacagini saniyorlar, ne kadar acinasi. Yasim oldukca genc ama bu ovunecegim bir sey degil, ileri yaslarda da olsam yasli teyze denmesi zoruma gitmezdi, ne var teyze olmakta anlamadim. Burada teyze yaslarinda insanlar olabilir, onlar teyzedir ama bunu asagilama olarak kullanacagini sanan cahiller de insan degil, bu daha da buyuk bir sorun. O yuzden bu tiynettekilere cevap vermeye bile degmez, ne olduklari mesajlarindan belli. Umut taciri sarlatanlar.

Gelmiyor mahkeme kagidi filan iyice sasirdiniz.

Bu arkadasinda dedigine göre sanirim gercektnde yasiniz bayagi var ? Oyuzden anlamadiniz belkide ? Oylemi acaba ? Harbiden yasiniz gercekten cok mu yasli buradaki kisiler?

Benim yasim bayagi yok ama olsaydi da gocunmazdim, ne guzel saglikla yas almisim derdim. Ama sizin belli ki yas bayagi kucuk, bir cok seyden bi habersiniz, bilgisizsiniz, teknolojiden, hukuki yaptirimlardan vs. Biraz daha arastirip ogrenin. Ayrica falci oldugunuz 100km oteden belli.

tam olarak konu nedir ben anlayamadım bu sefer?
bir falcinin sahte profil ile geldigini fark ettim. daha dogrusu suphelenenler de varmis ama ben ismini vermeden basliktakileri uyarmak istedim cunku yazdıgı bütün elestiriler ve yönlendirmeler yalandi. daha sonra kendisi hesabinin bilgilerini degistirip hesabı pasiflestirmis. tekrar ediyorum, hicbirimiz adini vermemistik.
sonra baska bir hesapla gelip sayip, sovmeye basladi. bunu firsat bilen diger tatli su falcilari da akin ediyor sanırım.

Aşkm sen isim vermeden bizi uyardın ama konu öyle kalmadı ki burada profiline kadar yayınlandı herkes bir anda böyle bi tuhaf şeyler oldu tek basına bir insanın üstüne o kadar kişi gidilirse o falcı veya değil hiç bir fikrim yok insanın vereceği tepki bu ne yazık ki buraya yeni üye olup da yoğunum diyip daha ilk günlerde siteye dünyanın yorumunu yağdıracak kadar boş zamanı olan üyeler de var baktığında herkese sallıyorlar ama eski yorumlarına gidip kendilerindeki tutarsızlıklara bakmalarını öneririm :)

Biz de burda isim vermedik ki kendisini kendini bilip gitti burdan

Tesekkur ediyorum beni falci statusunde gordugunuz icin. Sizde falcilara muhtacsiniz kucuk gordugunuz o kisilere muhtacsiniz. Falci degilim ama beni o konumda gordugunuz icin tesekkkurler gercekten

Valla telvedeki o salladiginiz falcilar şakır şakir fal siralari var buraya ayircak vakitleri bile yok kaldi gitti bunlari mi okuyacaklar. Fallarla mi ugraşinlar buraylami.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…