- 23 Mart 2022
- 67
- 92
- 33
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #36.541
Gelmiyor mahkeme kagidi filan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu arkadasinda dedigine göre sanirim gercektnde yasiniz bayagi var ? Oyuzden anlamadiniz belkide ? Oylemi acaba ? Harbiden yasiniz gercekten cok mu yasli buradaki kisiler?Su sondaki yilanli tissss kismini anlayan bana da soylesin iki saattir ona guluyorum
Güzel güzel anlatıyorsunuz da şu cümleleri neden kuruyorsunuz? Nereden biliyorsunuz okumadıklarını ya da neden bunu söyleme gereği duyuyorsunuz falcı değilseniz? İşinde gücünde tüm falcılar burada zaten daha iyi hizmet (!) verebilmek içinBana da karalama yapiyorlar bende baska bir falciymismisim güya. Bende kac gündür gülerek okuyorum yazilanları. Bide yazmisiniz ki sessiz sessiz okuyorsunuz cevap vermiyorsunuz diye. Şahsen cevap verebilecek önemli bir konu bulamadim ben. Şuna emin olun ki hic bir falcida girip burdaki konuyu okumuyordur bile. Herkes işinde gücünde.bunu diğer yazimda söyledim diyede hemen beni falci konumuna girdirdiniz.ne güzel keşke falci olmuş olsaydım.
Diğer arkadaşları bilmiyorum ama ben emekli maaşıma zam gelir mi diye fal baktırıyorumBu arkadasinda dedigine göre sanirim gercektnde yasiniz bayagi var ? Oyuzden anlamadiniz belkide ? Oylemi acaba ? Harbiden yasiniz gercekten cok mu yasli buradaki kisiler?
Neden eminsin ki her cümlen çelişkili okuyup gulduysen neden cevap veriyorsun gülüp gecmemissin aşikar.sessiz sessiz okuyanin kendin olduğunu nerden anladın pek emin bayan.kisi kendinden bilir işi.:)Bana da karalama yapiyorlar bende baska bir falciymismisim güya. Bende kac gündür gülerek okuyorum yazilanları. Bide yazmisiniz ki sessiz sessiz okuyorsunuz cevap vermiyorsunuz diye. Şahsen cevap verebilecek önemli bir konu bulamadim ben. Şuna emin olun ki hic bir falcida girip burdaki konuyu okumuyordur bile. Herkes işinde gücünde.bunu diğer yazimda söyledim diyede hemen beni falci konumuna girdirdiniz.ne güzel keşke falci olmuş olsaydım.
Gelmiyor mahkeme kagidi filan iyice sasirdiniz.
Bu arkadasinda dedigine göre sanirim gercektnde yasiniz bayagi var ? Oyuzden anlamadiniz belkide ? Oylemi acaba ? Harbiden yasiniz gercekten cok mu yasli buradaki kisiler?
bir falcinin sahte profil ile geldigini fark ettim. daha dogrusu suphelenenler de varmis ama ben ismini vermeden basliktakileri uyarmak istedim cunku yazdıgı bütün elestiriler ve yönlendirmeler yalandi. daha sonra kendisi hesabinin bilgilerini degistirip hesabı pasiflestirmis. tekrar ediyorum, hicbirimiz adini vermemistik.tam olarak konu nedir ben anlayamadım bu sefer?
Aşkm sen isim vermeden bizi uyardın ama konu öyle kalmadı ki burada profiline kadar yayınlandı herkes bir anda böyle bi tuhaf şeyler oldu tek basına bir insanın üstüne o kadar kişi gidilirse o falcı veya değil hiç bir fikrim yok insanın vereceği tepki bu ne yazık ki buraya yeni üye olup da yoğunum diyip daha ilk günlerde siteye dünyanın yorumunu yağdıracak kadar boş zamanı olan üyeler de var baktığında herkese sallıyorlar ama eski yorumlarına gidip kendilerindeki tutarsızlıklara bakmalarını öneririm :)bir falcinin sahte profil ile geldigini fark ettim. daha dogrusu suphelenenler de varmis ama ben ismini vermeden basliktakileri uyarmak istedim cunku yazdıgı bütün elestiriler ve yönlendirmeler yalandi. daha sonra kendisi hesabinin bilgilerini degistirip hesabı pasiflestirmis. tekrar ediyorum, hicbirimiz adini vermemistik.
sonra baska bir hesapla gelip sayip, sovmeye basladi. bunu firsat bilen diger tatli su falcilari da akin ediyor sanırım.
Biz de burda isim vermedik ki kendisini kendini bilip gitti burdanAşkm sen isim vermeden bizi uyardın ama konu öyle kalmadı ki burada profiline kadar yayınlandı herkes bir anda böyle bi tuhaf şeyler oldu tek basına bir insanın üstüne o kadar kişi gidilirse o falcı veya değil hiç bir fikrim yok insanın vereceği tepki bu ne yazık ki buraya yeni üye olup da yoğunum diyip daha ilk günlerde siteye dünyanın yorumunu yağdıracak kadar boş zamanı olan üyeler de var baktığında herkese sallıyorlar ama eski yorumlarına gidip kendilerindeki tutarsızlıklara bakmalarını öneririm :)
bi isim verin zan altinda kaliyoruz diyorlar, isim versek dert vermesek dert herkes kendi celiskilerine baksa zaten sorun kalmaz.Biz de burda isim vermedik ki kendisini kendini bilip gitti burdan
Tesekkur ediyorum beni falci statusunde gordugunuz icin. Sizde falcilara muhtacsiniz kucuk gordugunuz o kisilere muhtacsiniz. Falci degilim ama beni o konumda gordugunuz icin tesekkkurler gercektenBenim yasim bayagi yok ama olsaydi da gocunmazdim, ne guzel saglikla yas almisim derdim. Ama sizin belli ki yas bayagi kucuk, bir cok seyden bi habersiniz, bilgisizsiniz, teknolojiden, hukuki yaptirimlardan vs. Biraz daha arastirip ogrenin. Ayrica falci oldugunuz 100km oteden belli.
Valla telvedeki o salladiginiz falcilar şakır şakir fal siralari var buraya ayircak vakitleri bile yok kaldi gitti bunlari mi okuyacaklar. Fallarla mi ugraşinlar buraylami.Güzel güzel anlatıyorsunuz da şu cümleleri neden kuruyorsunuz? Nereden biliyorsunuz okumadıklarını ya da neden bunu söyleme gereği duyuyorsunuz falcı değilseniz? İşinde gücünde tüm falcılar burada zaten daha iyi hizmet (!) verebilmek için
Neden üzerine alınıyorsun ki sana yönelik birşey söylemedim üzerine alınmanı gerekecek bir durum yokBiz de burda isim vermedik ki kendisini kendini bilip gitti burdan